Sabırla Bebeğini Bekleyenler

selaaaam nasılsınız canlarım benim???
hg canımmmmm güzel anne ve prensimiz nasıllar
tama ozaman ya ben içmeyim.yumurta bakımında zenginsin diyo doktorum çok oluşuyo hatta 23mm ye kadar çıktığı oldu ama olmadi işte hamilelik.neyse ben içmeyim hayıt tohumunu.incirle havuca devam edeyim ozaman.
kuzu sen kaç kür birarada götürüyon hayıt tohumunu ateş topiğinde bi kaç arkadaş kullanıyodu adet başından yumurtlamaya kadar içiyolardı hormonların dengesi içinmiş hormonların iyise kullanma :26:
valla tam hanım olim naz yapayım biraz diom hop bebiş gidio inşallah bu sefer izin verir naz yapmama

inş. bu sefer bebişin seninle kalcak Allahın izniyle canım sen sadece stres yapma akışına bırak

allaha şükür daha iyiyim canımm sen nasılsınn bebişin nasıllll

sevindim iyi olmana ben gayet iyiyim yarın idrar ve kan tahlili yaptırcam erken kalkıcam ama yatasım yok ege de uyandı biraz önce kıpırdandı ama yine uyudu heralde hissetmiyorum hiçbişey.

buseee hoşgeldin teyzecimm annen nasıl
kuzu nehirimizin prensi olcak inş. Allahıma emanet olsun buse diyosun ama sonra bizim delikanlı kızmasınbuse leyloşun kızı
HBBB ııym canlar ne yapım gunler gecıyo umutla kocamdan anc fırsat yakalım da pc yı alabıldım

tatlım erkekler hep aynı benim eşimde güzdüzcü önce o oturuyo kalkınca ben geliyom öle ciğerci kedisi gibi bi köşede kalkmasını bekliyom

canım yaa:)) yok ben daha önce kullanmıştım incir ve havucu aynı zamanda polende içmiştim.o ay çok iyidi.bu ay sadece hayıt tohumu deneyim dedim oda annem çok ısrar etti.ama kullanmayım ozaman ben.bu arada geceleri eşime keçiboynuzu tozu ve süte veriyorum.yarında sperm tahlili var.hayırlısı....

sevindim iyi olmana ben gayet iyiyim yarın idrar ve kan tahlili yaptırcam erken kalkıcam ama yatasım yok ege de uyandı biraz önce kıpırdandı ama yine uyudu heralde hissetmiyorum hiçbişey.

iyiyim edacım sen nasılsın? annemlere gittik anca geldik eve. eşim uyukluyo bende bi, bakayım bizim kızlar napıyo dedim erken yatçam bu akşam. yarın sabah hastaneye gidicem tahlil yaptırmaya

balım adını egemi koydunuz çok güzel inş. adı gibi güzel uzun ömrü olurtatlım inş. yarın güzel haberlerle gelirsiniz

ahhh tatlımbenim iyiyiz çok şükür . yarın tahlillerimizde güzel çıksın daha iyi olcaz inşallah. prensimiz de gayet iyi. durgundu biraz ama dünden beri keyfi yerine geldi bugün yine formunda

kuzu geçen ay incir kürünü bende denedim arada yine çayla üç dört tane inciri ye iyi geliyo inş. yarın eşinin sonucu çok güzel çıkar keçiboynuzu iyi gerçekten iyi yapıyon yediriyon

ahhh tatlımbenim iyiyiz çok şükür . yarın tahlillerimizde güzel çıksın daha iyi olcaz inşallah. prensimiz de gayet iyi. durgundu biraz ama dünden beri keyfi yerine geldi bugün yine formunda

maşallah kuzuma hep iyi olsun inş. tatlım inş. sonuçlar güzel çıkcak Allahın izniyle

kuzu geçen ay incir kürünü bende denedim arada yine çayla üç dört tane inciri ye iyi geliyo inş. yarın eşinin sonucu çok güzel çıkar keçiboynuzu iyi gerçekten iyi yapıyon yediriyon

keçiboynuzu biz kendimizde satıyoruz dükkanda:)))))arada onlardan da ye kıtırr kıtırr diyorum:)) suyunu içemedi daha önce bende tozunu aldım sütün içine katıyorum geceleri.

balım adını egemi koydunuz çok güzel inş. adı gibi güzel uzun ömrü olurtatlım inş. yarın güzel haberlerle gelirsiniz

aaa hiç söylemedimmi ki ben sizeohooo adı çoktan belliydi bizim. yani daha bebek bile yokkenden vardı adı. kız olsaydı peri olcaktı. erkekte de hep ege istedim. eşimde seviyo o ismi. kabul etti. amin canım inşallah allah herkesin bebeişine hayırlı yazılar yazsın inşallah. bakalım yarın ne haber alıcam idrar yolları enfeksiyonu var dediler geçen hafta. ama benim hiç bir sıkıntım yok nasıl hastalık anlamadım gitti. yarın gene gidicem inşallah geçmiştir olmayan hastalığım doktorum da ısrarla dikkat et sakın idrar yolların iltihaplanmasın erken doğum olmasın dedi korktum valla boşyere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…