hg adacım nasılsın şekerrrrrrrrıı geceler kızlar
ayyyyyy ucu yine bana dokunduzelalin adı gezendiye cıktı zaten sen yapma barim
ehh sen bi topigi bi bırakır gidersinn o zaman kim kimi kaynatıyo görürsünn
selaaaamnasılsınız canlarım benim???
ıı geceler kızlar
selaaaamnasılsınız canlarım benim???
hoş geldim canımm
hg adacım nasılsın şekerrrrrrrr
ayyyyyy ucu yine bana dokundu
hoşbuldum tatlım. nasılsın?
hg canımmmmm güzel anne ve prensimiz nasıllarselaaaamnasılsınız canlarım benim???
kuzu sen kaç kür birarada götürüyontama ozaman ya ben içmeyim.yumurta bakımında zenginsin diyo doktorum çok oluşuyo hatta 23mm ye kadar çıktığı oldu ama olmadi işte hamilelik.neyse ben içmeyim hayıt tohumunu.incirle havuca devam edeyim ozaman.
valla tam hanım olim naz yapayım biraz diom hop bebiş gidio inşallah bu sefer izin verir naz yapmama
hoşgeldin canım nasılsın?
allaha şükür daha iyiyim canımm sen nasılsınn bebişin nasıllll
kuzu nehirimizin prensi olcak inş. Allahıma emanet olsunbuseee hoşgeldin teyzecimm annen nasıl
HBBB ııym canlar ne yapım gunler gecıyo umutla kocamdan anc fırsat yakalım da pc yı alabıldım
hg canımmmmm güzel anne ve prensimiz nasıllar
kuzu sen kaç kür birarada götürüyonhayıt tohumunu ateş topiğinde bi kaç arkadaş kullanıyodu adet başından yumurtlamaya kadar içiyolardı hormonların dengesi içinmiş hormonların iyise kullanma :26:
inş. bu sefer bebişin seninle kalcak Allahın izniyle canım sen sadece stres yapma akışına bırak
sevindim iyi olmanaben gayet iyiyim yarın idrar ve kan tahlili yaptırcam erken kalkıcam ama yatasım yok ege de uyandı biraz önce kıpırdandı ama yine uyudu heralde hissetmiyorum hiçbişey.
iyiyim edacım sen nasılsın? annemlere gittik anca geldik eve. eşim uyukluyo bende bi, bakayım bizim kızlar napıyo dedim erken yatçam bu akşam. yarın sabah hastaneye gidicem tahlil yaptırmaya
hg canımmmmm güzel anne ve prensimiz nasıllar
kuzu sen kaç kür birarada götürüyonhayıt tohumunu ateş topiğinde bi kaç arkadaş kullanıyodu adet başından yumurtlamaya kadar içiyolardı hormonların dengesi içinmiş hormonların iyise kullanma :26:
inş. bu sefer bebişin seninle kalcak Allahın izniyle canım sen sadece stres yapma akışına bırak
canım yaa:)) yok ben daha önce kullanmıştım incir ve havucu aynı zamanda polende içmiştim.o ay çok iyidi.bu ay sadece hayıt tohumu deneyim dedim oda annem çok ısrar etti.ama kullanmayım ozaman ben.bu arada geceleri eşime keçiboynuzu tozu ve süte veriyorum.yarında sperm tahlili var.hayırlısı....
ahhh tatlımbenim iyiyiz çok şükür . yarın tahlillerimizde güzel çıksın daha iyi olcaz inşallah. prensimiz de gayet iyi. durgundu biraz ama dünden beri keyfi yerine geldi bugün yine formunda
kuzu geçen ay incir kürünü bende denedim arada yine çayla üç dört tane inciri ye iyi geliyo inş. yarın eşinin sonucu çok güzel çıkar keçiboynuzu iyi gerçekten iyi yapıyon yediriyon
balım adını egemi koydunuz çok güzel inş. adı gibi güzel uzun ömrü olurtatlım inş. yarın güzel haberlerle gelirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?