tamam şeker öpt.byyyyyyyyyy
tatlım bu hafta sonu gitcez manisaya olmadı 2 paket alayım inş. işe yarar
ahhhh memleketimin havasını solu bol bol. çok özledim valla hele kuzenlerimi halalarımı hepsi gözümde tütüyo valla. ben sülalesine acayip düşkün biriyim uzak kalmak zor oluyo benim içinal al valla denemekte fayda var. ben her türlü kürü denemiştim ama 1 kez anca. hiçbirinin devamını getiremedi midem çok bulandı diye. ama bunu cidden ben bile kafama koymuştum. destekliyorum mesir macunu mevzusunu
ahhhh memleketimin havasını solu bol bol. çok özledim valla hele kuzenlerimi halalarımı hepsi gözümde tütüyo valla. ben sülalesine acayip düşkün biriyim uzak kalmak zor oluyo benim içinal al valla denemekte fayda var. ben her türlü kürü denemiştim ama 1 kez anca. hiçbirinin devamını getiremedi midem çok bulandı diye. ama bunu cidden ben bile kafama koymuştum. destekliyorum mesir macunu mevzusunu
balım ben senin içinde bol bol havasından suyundan faydalanırım hep seni ancaminş. sende gidersin akrabalarınla hasret giderirsin
balım ben senin içinde bol bol havasından suyundan faydalanırım hep seni ancaminş. sende gidersin akrabalarınla hasret giderirsin
sağol şekerimayy valla inşallah. yakınlarda gitmek istiyorum ama bakalım ne zaman nasip olcak.
balım hadi bizde uyuyalım sen bide dr a gitcen uykunu al
tamam canım. yatalım bari. sabah zombi gibi dolanmıyım hastanedeiyi geceler canım allah rahatlık versin. yarın görüşürüz allaha emanet ol.
BENİM SABIRLI İNANÇLI MELEĞİM İNŞ. KUŞUM İNŞ. GELCEK MELEĞİN rABBİM SABRINI Bİ BEBİŞLE TAÇLANDIRSIN İNŞ.kızlar benim kırmızılar ancak akşama kadar sabrettiler bu ay da bana ceee dediler.ağlayıp sızlamak bana göre değil korkuyla bekliyodum:18::18::18::18::18::18:ama geldiklerinde de yıkılmadım.eninde sonunda bu kırmızıları altedecem Allahın izniyle.muhakkak hayat bi gün bayram olacak. :124::124::124::124::124::124::124::124 meşhur çift çizgiyi görecem inanıyorum ve burda size kızlaaaar hamileyiiiiim diyecem. sizde inanın ve umudunuzu hiç kaybetmeyin.birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim ben bundan sonra daha çok daha çok dua edecem tavsiyem sizde öyle edin.hepinizi çooooook seviyorum byyyyyyyy
İNŞ. YETERİM SENİNDE OLCAK rABBİM KUCAĞINI DOLDURSUN GÜZEL ARKİDİŞİM BENİMben aşığım onaaaaaaaaaahemde deliler gibiiiiiiii çok istiyorum onun gibi bir oğluşum olsunnn
günaydınlar kızlar,hani rüyamda adet olduğumu görmüştüm ya 1 hafta önce ,dün adet oldum.bu ayda olmadı bakalım kısmet önümüzdeki aya inşallah
günaydınlar kızlar,hani rüyamda adet olduğumu görmüştüm ya 1 hafta önce ,dün adet oldum.bu ayda olmadı bakalım kısmet önümüzdeki aya inşallah
üzülme canım inş. bi dahaki aya Rabbim bebişini yollaryılmak yok hep savaşıcaz ne yapalım bizim kaderimizde bu sonunda gelsinde meleklerimiz bütün çektiklerimize değer canımm inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?