Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tamam canım. yatalım bari. sabah zombi gibi dolanmıyım hastanede iyi geceler canım allah rahatlık versin. yarın görüşürüz allaha emanet ol.

sizede iyi geceler canlarım Rabbime emanet olun güzel haberlerle gelin inş. yarın öpt.byyyyyyyyyy

Günaydınlarrrrrrrrrr şekerlerrrrrrrrr Topiği ben kapattım yine ben açtım ne hamaratım

BENİM SABIRLI İNANÇLI MELEĞİM İNŞ. KUŞUM İNŞ. GELCEK MELEĞİN rABBİM SABRINI Bİ BEBİŞLE TAÇLANDIRSIN İNŞ.
ben aşığım onaaaaaaaaaahemde deliler gibiiiiiiiiçok istiyorum onun gibi bir oğluşum olsunnn
İNŞ. YETERİM SENİNDE OLCAK rABBİM KUCAĞINI DOLDURSUN GÜZEL ARKİDİŞİM BENİM YİĞENİNİDE BAĞIŞLASIN

günaydınlar kızlar,hani rüyamda adet olduğumu görmüştüm ya 1 hafta önce ,dün adet oldum.bu ayda olmadı bakalım kısmet önümüzdeki aya inşallah

günaydınlar kızlar,hani rüyamda adet olduğumu görmüştüm ya 1 hafta önce ,dün adet oldum.bu ayda olmadı bakalım kısmet önümüzdeki aya inşallah

üzülme canım inş. bi dahaki aya Rabbim bebişini yollar yılmak yok hep savaşıcaz ne yapalım bizim kaderimizde bu sonunda gelsinde meleklerimiz bütün çektiklerimize değer canımm inş.

üzülme canım inş. bi dahaki aya Rabbim bebişini yollar yılmak yok hep savaşıcaz ne yapalım bizim kaderimizde bu sonunda gelsinde meleklerimiz bütün çektiklerimize değer canımm inş.

inşallah canım hepimize en yakın zamanda kavuşturur.bu günaydın canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…