ben de sizleri tatlımAllah kolaylık versin canım nerden buluyosunuz ya bunlar çok güzelleeer
günaydın şekerim hoşbuldum
günaydınlarrrrrrrrrrrrrhg canlarım nasılsınız sevgi kelebeğiyle sevimli tırtılı
özledik seni canımkuzu ben iyiyim temizlik yapıyom mola verdim
kıjlar iyki geldiniz yoksa ben bütün topiği çiçek böcek doldurcaktım sıkılıyodum topiğide kurtardınız
sağol şekerkuzu birazını saramdan aşırıyom birazda netten
canım sen hamilesiin demek Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
valla sabah sabah hastaneye gitmek hoş olmadı. her köşede ayrı kavga... allah herkese şifa versin hastane personeli gergin hastalar ve yakınlalrını anlatmaya gerek yok zaten allahım hepsinin yardımcısı olsun. sindim bi köşeye paşa paşa sıramı bekledimsaat 2 de sonuçlar çıkıcakmış bende eve geldim. sen napıyosun nasılsın? bide minik bi kız ikiz bebek doğurmuş kontrole gelmiş kucağıma verdi girdi içeri. diğerinide birine verdi çok sinirlendim. tamam ben kötü niyetli değilim. ama ya öyle olsaydım... ya bebeğini alıp kaçsaydım... üzüldüm o bebekler için allah yardımcıları olsun anne diyip sığıncakları kız 18 yaşında ya var ya yok
valla sabah sabah hastaneye gitmek hoş olmadı. her köşede ayrı kavga... allah herkese şifa versin hastane personeli gergin hastalar ve yakınlalrını anlatmaya gerek yok zaten allahım hepsinin yardımcısı olsun. sindim bi köşeye paşa paşa sıramı bekledimsaat 2 de sonuçlar çıkıcakmış bende eve geldim. sen napıyosun nasılsın? bide minik bi kız ikiz bebek doğurmuş kontrole gelmiş kucağıma verdi girdi içeri. diğerinide birine verdi çok sinirlendim. tamam ben kötü niyetli değilim. ama ya öyle olsaydım... ya bebeğini alıp kaçsaydım... üzüldüm o bebekler için allah yardımcıları olsun anne diyip sığıncakları kız 18 yaşında ya var ya yok
nehircim balım dra gittinmi :26:
evet canımbenim allah hepimize nasip etsin inşallah... valla ben aslında bebeğini bekleyenler görünce o sırada da leyla bebeğinden bahsedince hamileler toplandı sandım öylelikle yazdım sonra baktım ki bekleyenlerin topiği çıkayım diye düşündüm kimseyi üzmemek adına. ama sonra baktım ki burdaki herkes benim sevincimi paylaştı benimle heyecanlandılar kaldım dahada gitmedim herkesi çok sevdimkızlar benimle bebeğimi bekliyo ben onlarla bebeklerinin gelmesini bekliyorum anlaşıp gidiyoruz.
evet canımbenim allah hepimize nasip etsin inşallah... valla ben aslında bebeğini bekleyenler görünce o sırada da leyla bebeğinden bahsedince hamileler toplandı sandım öylelikle yazdım sonra baktım ki bekleyenlerin topiği çıkayım diye düşündüm kimseyi üzmemek adına. ama sonra baktım ki burdaki herkes benim sevincimi paylaştı benimle heyecanlandılar kaldım dahada gitmedim herkesi çok sevdimkızlar benimle bebeğimi bekliyo ben onlarla bebeklerinin gelmesini bekliyorum anlaşıp gidiyoruz.
sen üzülme bebem oda cahilmiş inş. akıllanır dediğine katılıyorum sende uyarsaydın bariinş. sonuçların çok güzel çıkar çiçeğim Rabbime emanet tırtılımız (inş. çok güzel bi kelebek olcak) Rabbim korusun bütün kötülüklerden küçük meleğimizi tatlım hastaneler insanı iyice hasta ediyo bende ne zaman gitsem tartışıyolar ben körüklüyom hastalar birbirine bağırırken ne birbirinize bağırıyosunuz dr sırası gelmeyene bakmasın o hatalı diyorum
balım bizde sizi çooook seviyoruzçiçeğim iyiki geldin bize umut oluyosunuz sende leyloşumda bizlerde sizin meleklerinizin teyzeleriyiz Rabbim sizleri korusun
nasıl yapılıyo bana da sülesene
amiiiiiiiiiiiiiiiiin.evet canım aslında hepiimiz bekliyoruz var olan ya da olmayan bebişlerisen de bize bol bol dua et hamişlerin duası kabul olurmuş canım
gittim tahlilleri yazdı verdim saat 2 de gidicem hastanedeki doktor alınca göreyim seni dedi. gidicem ordan çıkınca kendi doktorumu arıycam bilgi vericem. ordan da sağlık ocağına geçicem sonuçları vericem önümüzdeki haftaşeker yükleme testim varmış onun saatini falan kararlaştırıcaz eve gelicem. bugün kendimi tıp a adadım
tünaydınnn herkeseeee nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?