günaydın eceeee hoşgeldin nasılsın tatlım?
günaydın canımbugün geciktin sen hep benden önce gelirdin
tünaydınnn herkeseeee nasılsınızzz
tıp kadını haçiçeğim inş. hepsinden hayırlısıyla çok kolay ve güzel bi şekilde çıkarsın Rabbim yardımcın olsun inş. egemi kucağına aldığında hepsini unutursun
hoş bulduk canımm iyiyim valla yeni uyandım ayıkmaya çalışıyorummm sen nasılsınn cnımmm
heheheh sen bugün benim yerimi almışsın bende diyom neden bu sabah benim uykum yok demek sana kaçmışhoş bulduk canım uykuya yenik düştüm bugünn
tünaydın ececim zelal beni çıldırtıyoyardıma mı geldin
tünaydın ececim zelal beni çıldırtıyoyardıma mı geldin
bugün yağmur var izmirde
gözlerim dolu dolu oluyor
sen gidince
anne sözü dinler gibi
masum
topiğimiz hep mutlu olsunnnnnnnn
tabi yaaa hastalık hastaları bile benim kadar doktor yüzü görmüyodurben varya doktora sık sık gidenlere söyleniyorum ammada çok dinliyo millet kendini diye ama maşallah şimdi bayrağı ben taşıyorum astımal bronşitim yüzünden zaten okurken hastaneden çıkamıyodum ankaranın havası hiç yaramamıştı bana. onu kontrol ettiler kaza yaptım o yüzden 3 yıl hastanelerde uğraştım o bitti kistlerim için doktordan doktora kştum şimdide bu. doğurunca hiç gitmicem doktora sınır koydum kendime 5 yıl öylesine yaşıcam umursamıcam hiçbişeyi
geçmişe bakmadım hayırdır neden çıldırtıyo zelal seniiii
ececim sen seline bakma aslında o sana kızmış acısını benden çıkarıyogeçmişe bakmadım hayırdır neden çıldırtıyo zelal seniiii
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:119::119::119::119::124::124::122:
heheheh sen bugün benim yerimi almışsın bende diyom neden bu sabah benim uykum yok demek sana kaçmış
selinim yavyum ecemim benden çok tırsıyo ben ona dün bi çubuk uzattım dürtmek için hala kendine gelemedi
inş. canım gerçekten sende hastanelerde çok çekmişsin Rabbim bundan sonra çektirmesin birtek egemin aşıları için gitmek nasip olsun inş.
heheheh sen bugün benim yerimi almışsın bende diyom neden bu sabah benim uykum yok demek sana kaçmış
selinim yavyum ecemim benden çok tırsıyo ben ona dün bi çubuk uzattım dürtmek için hala kendine gelemedi
ececim sen seline bakma aslında o sana kızmış acısını benden çıkarıyo
hayde :118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
şekerler dün bi fıkra öğrendim durun sizede anlatayım:86::86::86::86:
kuzularımmmm ben çıkayım şimdilik. azcık ortalığı toplucam sonrada tahlilleri almaya gidicem. akşama görüşürüz kendinize iyi bakın. gününüz bol bol kahkahalı olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?