tırsıyo mu
kuzularımmmm ben çıkayım şimdilik. azcık ortalığı toplucam sonrada tahlilleri almaya gidicem. akşama görüşürüz kendinize iyi bakın. gününüz bol bol kahkahalı olsun inşallah...
tırsıyorummm :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kuzularımmmm ben çıkayım şimdilik. azcık ortalığı toplucam sonrada tahlilleri almaya gidicem. akşama görüşürüz kendinize iyi bakın. gününüz bol bol kahkahalı olsun inşallah...
filin biri karınca yuvasını ezmiş bütün karıncalar kaçışmaya başlamış içlerinden biri çok sinirlenmiş filin üstüne çıkmış tam bağıracak fille göz göze gelmiş ve o an fille karınca birbirine aşık olmuş fil elinde çiçeği gitmiş karıncayı istemiş ama karıncanın babası onu kovmuş vermemiş karıncada file kaçmış evlenmişler karıncanın babası bu duruma çok sinirlenmiş almış tüfeği gitmiş fili vurmaya tam fili vurcak karınca filin önüne geçmiş dur baba vurma arkamdaki file acımıyosan karnımdaki file acı demiş
filin biri karınca yuvasını ezmiş bütün karıncalar kaçışmaya başlamış içlerinden biri çok sinirlenmiş filin üstüne çıkmış tam bağıracak fille göz göze gelmiş ve o an fille karınca birbirine aşık olmuş fil elinde çiçeği gitmiş karıncayı istemiş ama karıncanın babası onu kovmuş vermemiş karıncada file kaçmış evlenmişler karıncanın babası bu duruma çok sinirlenmiş almış tüfeği gitmiş fili vurmaya tam fili vurcak karınca filin önüne geçmiş dur baba vurma arkamdaki file acımıyosan karnımdaki file acı demiş
niye tırsıyon bakemben kimden yardım isticem şimdi
yavyum git leyloşa bende ondan tırsıyom çok fena bağırıyoniye tırsıyon bakemben kimden yardım isticem şimdi
tırsıyorummm :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
hadi halayaa boş verin kızmayı kıslarrr benim uykuda açılırr halay bahanesiyle zeloş bunlar tanıdık geliyomuu :92::92::92::92::92::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
yavyum git leyloşa bende ondan tırsıyom çok fena bağırıyo
aaaaaaaaa ececim ben seni oyuna getirdim sen şincik benim donları salladığını düşünüyon deme hehehehhben onları seninkilerle değiştirdim
amiiingörüşürüz tatlım çok memnun oldum
o beni çok kokuttuu kokuyom ondannn :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
yavyum git leyloşa bende ondan tırsıyom çok fena bağırıyo
aaaaaaaaa ececim ben seni oyuna getirdim sen şincik benim donları salladığını düşünüyon deme hehehehhben onları seninkilerle değiştirdim
kuzu ben sana yazmıştım görmedinmi dene bakalım olcakmı:26::26::26:
anlatayım balım şincik ben dün bi uzun bi sopa aldım elime burdan ecemin evine kadar uazttım ama kısa geldi eceme camdan bak dedim sopayı görünce çok korktune yaptı yavyum sana söle bana
biri leyloşmu dedileyloş nirdesin
dur bakim olacak mı
anlatayım balım şincik ben dün bi uzun bi sopa aldım elime burdan ecemin evine kadar uazttım ama kısa geldi eceme camdan bak dedim sopayı görünce çok korktu
biri leyloşmu dedi
çok güzel olmuş kuzu yaptıkça öğrenirsin
anlatayım balım şincik ben dün bi uzun bi sopa aldım elime burdan ecemin evine kadar uazttım ama kısa geldi eceme camdan bak dedim sopayı görünce çok korktu
biri leyloşmu dedi
çok güzel olmuş kuzu yaptıkça öğrenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?