Sabırla Bebeğini Bekleyenler

filin biri karınca yuvasını ezmiş bütün karıncalar kaçışmaya başlamış içlerinden biri çok sinirlenmiş filin üstüne çıkmış tam bağıracak fille göz göze gelmiş ve o an fille karınca birbirine aşık olmuş fil elinde çiçeği gitmiş karıncayı istemiş ama karıncanın babası onu kovmuş vermemiş karıncada file kaçmış evlenmişler karıncanın babası bu duruma çok sinirlenmiş almış tüfeği gitmiş fili vurmaya tam fili vurcak karınca filin önüne geçmiş dur baba vurma arkamdaki file acımıyosan karnımdaki file acı demiş

kuzularımmmm ben çıkayım şimdilik. azcık ortalığı toplucam sonrada tahlilleri almaya gidicem. akşama görüşürüz kendinize iyi bakın. gününüz bol bol kahkahalı olsun inşallah...

hayırlı güzel sonuçlarla gel inş. canım Allaha emanet olun öpt.byyyyyyyyyyy

hadi yaaa

:2:
önceden de duymuştum bunu

niye tırsıyon bakem ben kimden yardım isticem şimdi
yavyum git leyloşa bende ondan tırsıyom çok fena bağırıyo
tırsıyorummm :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

aaaaaaaaa ececim ben seni oyuna getirdim sen şincik benim donları salladığını düşünüyon deme hehehehh ben onları seninkilerle değiştirdim

kıs gece gece kokuttun benii tabi tırsarımmm ya kıslar bu gün rüyamda kar yagıyorduu yerler buzz olmuş ayagım kaydı düştümm adet oldugum için pedimden dolayı kıçım acımadıı sizce bu neye yormalı

ama bunlar hareketliydi normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…