Eki Görüntüle 188908 bu oldu mu acaba:26:
Eki Görüntüle 188911 Eki Görüntüle 188911 Eki Görüntüle 188911 Eki Görüntüle 188911 Eki Görüntüle 188911 Eki Görüntüle 188911 kıjlar ben kaçtım işime bakayım pc açık arada bakarım size
olmazzzz olmazzz gidemezsin hem ben size kave yapacaktım nereye gidiyon kıssss
kıs gece gece kokuttun benii tabi tırsarımmm ya kıslar bu gün rüyamda kar yagıyorduu yerler buzz olmuş ayagım kaydı düştümm adet oldugum için pedimden dolayı kıçım acımadıı sizce bu neye yormalı
kuzu gitmem lazım işler beni bekler kaveyi içmiş kadar oldum sağol kuzum eline sağlık
kıs gece gece kokuttun benii tabi tırsarımmm ya kıslar bu gün rüyamda kar yagıyorduu yerler buzz olmuş ayagım kaydı düştümm adet oldugum için pedimden dolayı kıçım acımadıı sizce bu neye yormalı
kıçın açık kalmış dicektim ama kar varmış işin içindehayırlı derler kar için bereket diye biliyorum canım
iyi tamam git gitt gittttkolay gelsin canımm bende çıkacam birazdan hast gidecem gözüm için
kuzu kar çok güzeldir hem mikrobu kırar inş. sağlığa işarettir canımmmmmm
selamm ben geldimm şekerlerrr
selamm ben geldimm şekerlerrr
kelebekcim hg canım tam kaçıyodum seni gördüm bi slm vereyim dedimkuzu bugün pek hamaratım temizlik yapıyom sen nasılsın canım adetin inş. kesilmiştir görüşürüz şeker byyyyyyy
kelebekcim hg canım tam kaçıyodum seni gördüm bi slm vereyim dedimkuzu bugün pek hamaratım temizlik yapıyom sen nasılsın canım adetin inş. kesilmiştir görüşürüz şeker byyyyyyy
sağol canım benim.kolay gelsinn.ege ünv gidicem tahlil sonuçlarımı almaya.bak bornovadan alabilceğin bir yer varsa getireyim sana mesir macunu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?