kesildi canım rahatladım vallaa
ayyyyyyyyyy çiçeğim çok sağol canım dün adet oldum kırmızılarım çok geliyo şimdi dışarı çıkmak zor geliyo bi dahaki gelişinde olurmu nasılsa sık sık geliyosun
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
EDAN,eda33,maonyaaa+,son_ece,
Eki Görüntüle 188985 selamm kızlarr nasılsınızz
slm kızlar.sabah 9dan beri tüp bebek emrkezindeyiz.1saat oldu eve gelelim.
doktorum çok iyiydi.aşılama zaman kaybı olur hemen tüp bebeğe geçelim dedi.biz zaten tüp bebek istiyoduk.eşim sperm verdi hareketliliğine bakılacak.benden 5li hormon testi istedi.
geçen ay yaptırdım hormon tahliline baktı ve yumurtanın neden gelişmediğini anladım eraş hormonun düşük dedi.eraş hormonu ney bilen varmııı:26:
testlerimizi verdikten sonra ilaçlarımın gelmesini bekledik.merionel 225 ml olucam.göbekten.o sırada ben merkezi başıma topladımmm:90:hıç hıçkıra ağlıyrm artık nefesim kesilioo.kendimi tutamadımmdoktorun yardımcısı geldi terapi etti beni.ne hastalar var 40yaş üstü yumurtası bile olmayandan 1tane geliştirip yapıolar sen nie bu kadar üzüüosun kendini morel çok önemli yoksa tedavin boşa gider dediii.ama gelse bunu bana anlatt.hastaların hepsi tek tek bana hikayesini anlattı.benden beterlerini duyunca sustummm şimdi o an aklıma gelince gülüyrmmmm
inş rabbim rast götürür.cmrts kontrolüm varrr.
slm kızlar.sabah 9dan beri tüp bebek emrkezindeyiz.1saat oldu eve gelelim.
doktorum çok iyiydi.aşılama zaman kaybı olur hemen tüp bebeğe geçelim dedi.biz zaten tüp bebek istiyoduk.eşim sperm verdi hareketliliğine bakılacak.benden 5li hormon testi istedi.
geçen ay yaptırdım hormon tahliline baktı ve yumurtanın neden gelişmediğini anladım eraş hormonun düşük dedi.eraş hormonu ney bilen varmııı:26:
testlerimizi verdikten sonra ilaçlarımın gelmesini bekledik.merionel 225 ml olucam.göbekten.o sırada ben merkezi başıma topladımmm:90:hıç hıçkıra ağlıyrm artık nefesim kesilioo.kendimi tutamadımmdoktorun yardımcısı geldi terapi etti beni.ne hastalar var 40yaş üstü yumurtası bile olmayandan 1tane geliştirip yapıolar sen nie bu kadar üzüüosun kendini morel çok önemli yoksa tedavin boşa gider dediii.ama gelse bunu bana anlatt.hastaların hepsi tek tek bana hikayesini anlattı.benden beterlerini duyunca sustummm şimdi o an aklıma gelince gülüyrmmmm
inş rabbim rast götürür.cmrts kontrolüm varrr.
slm canım hoşgedin edancım sendemi kürtaj olmuştun ve korunma süren vardı galiba dimi
çook geçmiş olsun bitanem allah bi sefer hayırlısıylaolduğunu duyarız allah en kısa zamanda inşalla sağlıklı ve salih bi bebiş verir sana canım amiinn
a.s canım evet kürtaj olmuştum ama doktorum bana sadece 1 ay sonra tekrar düşüne bilirsiniz demişti zaten kanamam durana kadar 1 ayım oldu ve korunmuyorum canım artık allahın taktiri hayırlısı neyse o olur inşalaa canım
canım bende subatta kürtaj olmuştum korunma sürem doldu bu ay hayırlısıyla bebiş düşüecegiz artık rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
ben cıkıorum kızlar herkese ii günler işe gitcem
canm sende kendine ii bak öptüm
hg canımmmmkuzu ben adam olmam hep böle kadın kalcam galiba yedim dondurmayı gettim yine :86::86: senin iyi olmana sevindim canım kuzu sana bişey dicem ama hafife alma bak aşşağıya sölüyom
dondurma çıkmış yesene zeynom
edacım saol güzelim..nasılsın?
yedim anacım..kıştan beni yiyorum üstelik.. dondurmayı kışın daha çok severim ben..hehe....
tatlım özledim valla..bi denk gelemedik....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?