Sabırla Bebeğini Bekleyenler

görmemişim sanırım tatlım... benimde 3. günüm bugün... artık ilaç falanda kullanmıyorum.. öyle bıraktık... denk gelirse ne ala..ne hoş.... yoksa da Allah Kerim....

hayırlısı olsun be zeynocum.ben ateş ölçmeyi alışkanlık haline getirdim yine ölçüyom ama sanırım bu sefer yumurtlamadan sonra bırakacam çünkü insanı çok strese sokuyo.hem bu ateş topiğindeki kızlara baktınmı ateşi çok iyi gidenlerin son anda ateşleri düştü hamile değiller ateşi düşük gidipte kesin hamile değilim diyenler hamileler yani ateş olayı biraz kafa karıştırıcı bana göre yani.

boynuz kulağı geçermiş zeynocum sen bizden de iyisin

güller için teşekküy edeyim çok güzeller tıpkı senin gibi canım akidişim menim

zelaaaaaaaaaalım nerdesin hadi gel bırak osmanı cemileyi kıııııııız gelde iki sohbet edek :99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99::99:

öncelikle estağfurullah..ne demek tatlım, bu işin ustası sensin, ben ancak özenticilik yapıyorum..ehehe..:78::78:

tatlım.. ateş konusunda çok haklısın... bende hep ff de de bakıyorum, adet gününe yakın ateşi cok düsüp de hamile olanlar var.. gerçi benim ki beni pek sasırtmıyo, düstü mü mutlaka geliyo kırmızılar.... ama çok takmamak gerekiyor orası kesinn... ve evet düsük atesle hamile kalan var... ama kendi bünyesine göre baz almak lazım..normalde düsük se hamileykende pek fazla cıkmıyor... mesela ben kendimde 37 leri görürse mutlaka süphelenirim yanim...... simdi yumurta takibini de bıraktığım icin yumurtlama öğrenmek için kullanırım herhalde.. alışkanlık olmus senelerdir ölçüyorum... ama yazın belki herseyi çöpe de atabilirim.... git-gel aklım ne derse artık...

kızlar çay yaptım yanındada cevizli kek yaptım hadi gelin erken gelen keki kapar

ben önce zeynoma ikram edeyim bi bardak çay ve yanında cevizli kek afiyet olsun

Eklentiler

• $cevizli kek.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 23
kızlar çay yaptım yanındada cevizli kek yaptım hadi gelin erken gelen keki kapar

ben önce zeynoma ikram edeyim bi bardak çay ve yanında cevizli kek afiyet olsun

Eki Görüntüle 189316

tatlım valla ne güzel gider simdi...

dur gidip bende icerden ellerimle marketten aldigim hazır kek'ten bir dilim alıp geleyim... bu kadar da becerikliyim yani...:78:

bazen herşeyi boşvermek en iyisi diyorum ama sonra kızım kendine gel boşverme şööle bi bebek sesi gelse geceleri uyutmasa ağladığında ağlasan güldüğünde gülsen feanmı olur diyorumm oooff Allahım aklım sana emanet

hayırdır talım ne oldi? niye sıkıldın?

offff offffffffffff canım yaa eşimle konuştuk biraz önce 2 güne kadar gelecekmiş çok sevindim ama cumartesi yurt dışına gidecegim deyinceee sevinç göz yaşına döndü bugünn birazda olsun umut vardı içimde eşim yumurtlama dönemimde yanımdaydı çünküüü test yaptım malesef negatifffff ya sıkıldım yaaa bana artık hayat boş geliyorr

tatlım sakin ol herşeyde bi hayır vardır Allah büyük bundada var bi hikmet günün geçmişmiydi ececim testlere pek güven olmuyo sölim yani olmadı kan testi yaptır

canım benim, iste bosuna bulusmadık burda, en büyük hasretimiz, arzumuz, derdimiz bir.... insallah zamanı gelince onlarda olucak tatlım... insallah Allah dualarımızı kabul eder tatlım... sen de, ben de ve burda ki dostlarımızda yavrularımıza kavusuruz hayırlısı ile....

tatlım kırmızı gelene kadar umut devam eder.. kan testi degilse zaten hic güvenme testlere sen...insallah yavruna kavusursun tatlım...

tatlım sakin ol herşeyde bi hayır vardır Allah büyük bundada var bi hikmet günün geçmişmiydi ececim testlere pek güven olmuyo sölim yani olmadı kan testi yaptır

allahım affetsin artık hiç bişeyde hiç b hikmet göremiyorum yaaaaa sabır sabırr sabır kalmadıııııı hem çocuk hem koca yolu beklemek yordu beniiii hiçbişey yolunda gitmiyorrr günüm geçmedi canım ama enson ilişkiden bu yana 10 gün oldu eger varsa çıkar testte diye düşündüm ama olmadı daha adetime3 gün var ama umudum kalmadıı

tatlım biraz kafanı dağıtmaya bak bence..bazen bende moralim düstükce daha negatif düsünüyorum..ama ne zaman kafamı dağıtsam kendimi iyi hissediyorum...biraz parklara bahçelere gidip dolassan doğa iyi gelir insana... ben hep yürürüm ve iyi gelir bana...

yok güzelimm yok artık kafamı dagıtcak hiç bişey yokkkk ne park ne başka bişeyyy tamamen anladımmm boşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…