kızlar izninizle ben gidip uzanayım biraz... hafiften uyku gelmeye basladı bana...
iyi geceler hepinize.....
:78::78::78::78:
ececim iki aydır mı var o şişlikler bende yeni olduysa eğer belki bebek habercisidir diyecektim
zeynoooooom yerim seni ben menim canım akidişim bacım sen bitanesin gel öpecem seni
bu arada komedi filmlerine mende bayılıyom
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84: cemile bileeeeeeeeeeeeee hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşanammmmmmmmmmmmmmm bir bizzzzzzzzzzzzzzzz doğuramadıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
k
merhabalar canlarımmmmöyle bir geçer zamankiyi bitirdim geldim ağlamaktan içim şişti valla
hemen hemen 2 aydır var canım yaa dizlerimi karnıma çekip oturmayı ben çok seviyorum öyle rahat oluyorum ama helede son 1 aydır böyle oturdugum zaman yumurtalıklarımın taş gibi oldugunu hissediyorum rahatsız oluyorum
yetercim hoşgeldin bacım ali bekledi bekledi cemilenin yumurtasının çatladığı gün cemileye tecavüz etti heeeeevay be ali kaptan efferim sana
canım ya dr gittim 10 gün olmadı ama dr hiç bişiyin yok dedii için temiz dedii sadece günün geçince dr git dedi ilaç bile yazmadııı bide özele gittim güyaa evet canım baya bi zorduuu çok agım olduuu
:78::78::78::78:
ececim iki aydır mı var o şişlikler bende yeni olduysa eğer belki bebek habercisidir diyecektim
zeynoooooom yerim seni ben menim canım akidişim bacım sen bitanesin gel öpecem seni
bu arada komedi filmlerine mende bayılıyom
saol güzelim, sana da iyi geceler...iyi geceler canım tatlı uykularrr
merhabalar canlarımmmmöyle bir geçer zamankiyi bitirdim geldim ağlamaktan içim şişti valla
Allah Allah bacım sen bi doktora görün bence hiç normal değil bu :26::26::26::26::26:
kızlar izninizle ben gidip uzanayım biraz... hafiften uyku gelmeye basladı bana...
iyi geceler hepinize.....
hayırdırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kimselerrrrrrrrrrrrrrrr slmmmmmmmmmmm vermiyor banaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beğenmiyonuzmu beni
yetercim hoşgeldin bacım ali bekledi bekledi cemilenin yumurtasının çatladığı güncemileye tecavüz etti heeeeevay be ali kaptan efferim sana
amaniiiiiin ege ve annesi gelmiş hoşgelmiş nasılsınız efendim görüşmeyeli
kız cadı men sana hoşgeldin didim yukarı baksana yoksam sen menim selamımı saymıyomusun hı
heeeeee valla nokta aşıtışı yaptııı ali kaptannnnnnnnnnnnnnnn
nefret ediyorummmm o adamadannnnnnnnnnnnn
ayyyyyyyyy iyiyiz çok şükürsen nasılsın şekercim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?