Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84: cemile bileeeeeeeeeeeeee hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş anammmmmmmmmmmmmmm bir bizzzzzzzzzzzzzzzz doğuramadıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

k

amaniiiiiin ege ve annesi gelmiş hoşgelmiş nasılsınız efendim görüşmeyeli

hemen hemen 2 aydır var canım yaa dizlerimi karnıma çekip oturmayı ben çok seviyorum öyle rahat oluyorum ama helede son 1 aydır böyle oturdugum zaman yumurtalıklarımın taş gibi oldugunu hissediyorum rahatsız oluyorum

yetercim hoşgeldin bacım ali bekledi bekledi cemilenin yumurtasının çatladığı gün cemileye tecavüz etti heeeee vay be ali kaptan efferim sana

Allah Allah bacım sen bi doktora görün bence hiç normal değil bu :26::26::26::26::26:

çok geçmiş olsun güzelim ya.. insallah bebisin gelir sana...

tatlım benim... iyi geceler şeker...

iyi geceler canım tatlı uykularrr
saol güzelim, sana da iyi geceler...

merhabalar canlarımmmm öyle bir geçer zamankiyi bitirdim geldim ağlamaktan içim şişti valla

tatlım sen geldin.. ben çıkıyorum.. iyi bak kendine...:80::80:

hayırdırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kimselerrrrrrrrrrrrrrrr slmmmmmmmmmmm vermiyor banaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beğenmiyonuzmu beni

yetercim hoşgeldin bacım ali bekledi bekledi cemilenin yumurtasının çatladığı güncemileye tecavüz etti heeeee vay be ali kaptan efferim sana

heeeeee valla nokta aşıtışı yaptııı ali kaptannnnnnnnnnnnnnnn
nefret ediyorummmm o adamadannnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…