yok canımm niye yanlış anlayım bende düşünüyorummm aslındaa bunu ama ama işteeee
aglayarakk halay çekilmez kızlaerrrr bwenii affedinn bu günlükkkkk bugüm bunalım takılıyoum ben :78::78::78:
hıııııım okunuşunu yazmış o zaman maonyaaabende yazdığım gibi arıyorum cahilliğimi bağışla canım:78::78::78::78::78:
araştırdıgında bizide bilgilendir canım neymiş bizde bilelimmm
tatlım yaaa.... bak bi sarılıyorum sana...
estağfurullah güzelim ya... burda hep birbirimizden öğreniyoruz ne güzel... yerim seni bennn
zeynocum çok teşekkür ederm canım çok önemli bi bilgiyi paylaştığın için
çok öenmli bi hormonmuş ve hiç haberimiz yokmuş aslında hepimizin baktırması gerek
kızlar nasılsınız ne olmuş maonyaya kötü birşey yok dimi
allah sizden razı olsun kızlarrrrrrr vallaaaaa akşam akşam biraz olsun toparladım kendimiii bütün söylediklerinizi bende düşünüyordum ama sizlerden duymak daha çok teselli etti beniiiiiii çok sagolun kızlarrrr sizi çok seviyorummm
allah sizden razı olsun kızlarrrrrrr vallaaaaa akşam akşam biraz olsun toparladım kendimiii bütün söylediklerinizi bende düşünüyordum ama sizlerden duymak daha çok teselli etti beniiiiiii çok sagolun kızlarrrr sizi çok seviyorummm
kızlar nasılsınız ne olmuş maonyaya kötü birşey yok dimi
tatlım tabii ki kendin de biliyorsun ve düsünüyorsun ama insan bi tek kendiyle olsaydı bi tane olurdu, milyar tane olmazzdı di mi ama? dostluk, arkadaslık denilen seylerin anlamı; yeri geldiğinde iyi bildigin seyleri bir baskasının sana söylemisidir çokca da yani... yarın bizim ihtiyacımız olur o zaman sen bize söylersin kuzum.. daha iyi ol insallah...
tatlım tabii ki kendin de biliyorsun ve düsünüyorsun ama insan bi tek kendiyle olsaydı bi tane olurdu, milyar tane olmazzdı di mi ama? dostluk, arkadaslık denilen seylerin anlamı; yeri geldiğinde iyi bildigin seyleri bir baskasının sana söylemisidir çokca da yani... yarın bizim ihtiyacımız olur o zaman sen bize söylersin kuzum.. daha iyi ol insallah...
zeynocum çok teşekkür ederm canım çok önemli bi bilgiyi paylaştığın için
çok öenmli bi hormonmuş ve hiç haberimiz yokmuş aslında hepimizin baktırması gerek
sende saol tatlım... daha sakin kafayla bi okursun.. tatlım bi komedi filmi izlesen? hehe.. ben çok severimde..zeynepcim bende tşkr ederimmm okudum ama bşi anlamadım ama kopyaladımm sonra okuyacagım onuuuu evet herkesin baktırması gerekiyoo bu sözzsaradan çalıntı
tatlım sen söylersinde ben bulmazmıyım hiç.. sana canım feda yani....
sende saol tatlım... daha sakin kafayla bi okursun.. tatlım bi komedi filmi izlesen? hehe.. ben çok severimde..
zeynooooommm çok haklısın canım
canlarımm tşkr ederimm ben bi kendimi toplayım herzaman teselli veririm bennya kıslar bişi sorcam dizlerimi karnıma dogru kıvırıp oturdugum canım yumurtalıklarımın oldgu yerin taş gibi oldugunu hissediyorum nedendir acabaaa daha önce olmazdıı yumurta toplama işleminden sonra böyle olduu 2 ay oldu ama hala ara ara sızlıyor oralarr
sen de çok tatlısınn sarammmmmm...
hımm.. doktora danisdin mi.. hiç bilemedim canım... ama zor bi süreçti anladığım?? :26:
tatlım yaaa.... bak bi sarılıyorum sana...
estağfurullah güzelim ya... burda hep birbirimizden öğreniyoruz ne güzel... yerim seni bennn
canlarımm tşkr ederimm ben bi kendimi toplayım herzaman teselli veririm bennya kıslar bişi sorcam dizlerimi karnıma dogru kıvırıp oturdugum canım yumurtalıklarımın oldgu yerin taş gibi oldugunu hissediyorum nedendir acabaaa daha önce olmazdıı yumurta toplama işleminden sonra böyle olduu 2 ay oldu ama hala ara ara sızlıyor oralarr
tatlım sen söylersinde ben bulmazmıyım hiç.. sana canım feda yani....
sende saol tatlım... daha sakin kafayla bi okursun.. tatlım bi komedi filmi izlesen? hehe.. ben çok severimde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?