canım benim, iste bosuna bulusmadık burda, en büyük hasretimiz, arzumuz, derdimiz bir....insallah zamanı gelince onlarda olucak tatlım... insallah Allah dualarımızı kabul eder tatlım... sen de, ben de ve burda ki dostlarımızda yavrularımıza kavusuruz hayırlısı ile....
tatlım kırmızı gelene kadar umut devam eder.. kan testi degilse zaten hic güvenme testlere sen...insallah yavruna kavusursun tatlım...
allahım affetsin artık hiç bişeyde hiç b hikmet göremiyorum yaaaaa sabır sabırr sabır kalmadıııııı hem çocuk hem koca yolu beklemek yordu beniiii hiçbişey yolunda gitmiyorrr günüm geçmedi canım ama enson ilişkiden bu yana 10 gün oldu eger varsa çıkar testte diye düşündüm ama olmadı daha adetime3 gün var ama umudum kalmadıı
tatlım biraz kafanı dağıtmaya bak bence..bazen bende moralim düstükce daha negatif düsünüyorum..ama ne zaman kafamı dağıtsam kendimi iyi hissediyorum...biraz parklara bahçelere gidip dolassan doğa iyi gelir insana... ben hep yürürüm ve iyi gelir bana...
yok güzelimm yok artık kafamı dagıtcak hiç bişey yokkkk ne park ne başka bişeyyy tamamen anladımmm boşşşşşşşşşşşşşş
tatlım haksızlık yapıyorsun kendine ama.... inan ki bizde bıraksak kendimizi dağılır gideriz, ama bir sekilde tutunmaya calısıyoruz, hayata ve umuda..zaten pek baska çaremizde yok açıkcası... ve mecburuz her yeni güne umutla sarılmaya.. sen istemeye devam et ki, bebisin bulsun seni... ağlamak geliyorsa ağla geçsin gitsin... sonra yeni nefes, yeni umut...
birde inandiğim bir söz vardır..bir dert dile gelmişse korma çaresi yakındır diye... insallah seninki ve cümlemizin ki de yakındır tatlım...
çok haklısın zeynocumve dualarına amiiiiiiin diyorum.
hey hey heey umutsuzluk yok kızarım bak sakin ol bakim çayını yudumla yakında eşinde geliyo ohh yaşadığın anın keyfini çıkar daha eşine kavuşmadan gitmesine tasalanıyosun gün doğmadan neler doğar böyle düşün ececim her gecenin bi dsabahı vardır yada güneş muhakkak doğar hiç bir gece sonsuza kadar kalmaz muhakkak sonu aydınlıktır unutma tamam mı
temiz hava banda iyi gelir sıkıldım çıkar yürürüm açılırım
çok haklısın zeynocumve dualarına amiiiiiiin diyorum.
hey hey heey umutsuzluk yok kızarım bak sakin ol bakim çayını yudumla yakında eşinde geliyo ohh yaşadığın anın keyfini çıkar daha eşine kavuşmadan gitmesine tasalanıyosun gün doğmadan neler doğar böyle düşün ececim her gecenin bi dsabahı vardır yada güneş muhakkak doğar hiç bir gece sonsuza kadar kalmaz muhakkak sonu aydınlıktır unutma tamam mı
temiz hava banda iyi gelir sıkıldım çıkar yürürüm açılırım
oynayalım zeynocum hadi ece sende bize katıl
ya kıslarrr bütün bunlarıı bende düşünüyorummm kendimi teselli etmeye çalışıyorumm ama herşeyy aksine gidiyorrr artıkkkk dayanamadıgımıı farkettimm yoksa
bu kadar hayata küsecek kadar kendimi yıpratmazdım bennn rabbime inancımm çokkk büyükkkk ama çok bunaldım yaaaa boynuna sarılıp aglayacagımm bi annem bile yok herşeyii kendi başıma halletmeye çalışıyorum herşeyin üstesinden gelmeye çalışıyorumm ama bi yerdee böylee çaresiz kaldıgımı anlıyorumm
zeynocum geçmişe baktımda bugün maonya eraş hormonu diye bişeyden söz etmiş yumurtalarının gelişmeme sebebi buymuş sanırım sen hiç duydunmu sabahtan eri netten bakıyorum ama öyle bişeye rastlamadım.
hadi canımmm ohhh yandannn..eceeeeeeeeeee... hadi tut elimizdennnnn hadi güzelim...
tatlım beni yanlış anlama sakın ama bi kardeş tavsiyesi olarak alırsan eğer neden bi uzman yardımı almıyosun bi psikologla konuşsan eminim çok yardımı olur hepimizi o kadar ihtiyacı varki aslında hep ihmal ediyoruz aslında sıkıntılarımıza bizim bakışımız farklı uzmanların bakışı farklı biz içinden çıkılmz sandığımız bişeyi onlar anında çözüyo ne dersin
kısşarrrr kusura bakmayın ya niyetim sizi sıkmak degill ama artıkkk paylaşacak birilerini aramaya başladımmm
tatlım Rh hormonu (Gh) hormonu olması lazım..hipofizlerde... büyüme hormonu benim bildiğim... ama çok detay bilmiyorum...
ya kıslarrr bütün bunlarıı bende düşünüyorummm kendimi teselli etmeye çalışıyorumm ama herşeyy aksine gidiyorrr artıkkkk dayanamadıgımıı farkettimm yoksa
bu kadar hayata küsecek kadar kendimi yıpratmazdım bennn rabbime inancımm çokkk büyükkkk ama çok bunaldım yaaaa boynuna sarılıp aglayacagımm bi annem bile yok herşeyii kendi başıma halletmeye çalışıyorum herşeyin üstesinden gelmeye çalışıyorumm ama bi yerdee böylee çaresiz kaldıgımı anlıyorumm
kısşarrrr kusura bakmayın ya niyetim sizi sıkmak degill ama artıkkk paylaşacak birilerini aramaya başladımmm
hıııııım okunuşunu yazmış o zaman maonyaaabende yazdığım gibi arıyorum cahilliğimi bağışla canım:78::78::78::78::78:
tatlım, minik serçem... bizde sana saramın da dedigi gibi kardeşin , bacın olarak görüp dertleşiyoruz... naçizane fikirlerimizi paylaşıyoruz...asla sıkmazsın bizi emin ol... sadece daha da üzülmemen için paylasımlarda bulunmaya çalışıyoruz.. yanlızlık çok zor...ben de burda gurbetteyim.. yanımda kimsem yok... paylaş tabii ki...ama sen üzülünce inan ben de üzülüyorum... burda dert ortağı olduk sonuçta... ama üzülmeni istemiyoruz o ayrı tatlım...
kızlar bu söyledigin şey neyse artık yazamadımm yumurtaların gelişimine mi engel oluyormuşş
yani maonya öyle yazmış bugün doktoru öyle demiş sanırım ama bende bilmiyorum ben bunu bi araştırayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?