Sabırla Bebeğini Bekleyenler

çok haklısın zeynocum ve dualarına amiiiiiiin diyorum.

hey hey heey umutsuzluk yok kızarım bak sakin ol bakim çayını yudumla yakında eşinde geliyo ohh yaşadığın anın keyfini çıkar daha eşine kavuşmadan gitmesine tasalanıyosun gün doğmadan neler doğar böyle düşün ececim her gecenin bi dsabahı vardır yada güneş muhakkak doğar hiç bir gece sonsuza kadar kalmaz muhakkak sonu aydınlıktır unutma tamam mı

temiz hava banda iyi gelir sıkıldım çıkar yürürüm açılırım

yok güzelimm yok artık kafamı dagıtcak hiç bişey yokkkk ne park ne başka bişeyyy tamamen anladımmm boşşşşşşşşşşşşşş

tatlım haksızlık yapıyorsun kendine ama.... inan ki bizde bıraksak kendimizi dağılır gideriz, ama bir sekilde tutunmaya calısıyoruz, hayata ve umuda..zaten pek baska çaremizde yok açıkcası... ve mecburuz her yeni güne umutla sarılmaya.. sen istemeye devam et ki, bebisin bulsun seni... ağlamak geliyorsa ağla geçsin gitsin... sonra yeni nefes, yeni umut...

birde inandiğim bir söz vardır..bir dert dile gelmişse korma çaresi yakındır diye... insallah seninki ve cümlemizin ki de yakındır tatlım...

bu sözler sadece alkışlanır

ya kıslarrr bütün bunlarıı bende düşünüyorummm kendimi teselli etmeye çalışıyorumm ama herşeyy aksine gidiyorrr artıkkkk dayanamadıgımıı farkettimm yoksa

bu kadar hayata küsecek kadar kendimi yıpratmazdım bennn rabbime inancımm çokkk büyükkkk ama çok bunaldım yaaaa boynuna sarılıp aglayacagımm bi annem bile yok herşeyii kendi başıma halletmeye çalışıyorum herşeyin üstesinden gelmeye çalışıyorumm ama bi yerdee böylee çaresiz kaldıgımı anlıyorumm

zeynocum geçmişe baktımda bugün maonya eraş hormonu diye bişeyden söz etmiş yumurtalarının gelişmeme sebebi buymuş sanırım sen hiç duydunmu sabahtan eri netten bakıyorum ama öyle bişeye rastlamadım.

tatlım beni yanlış anlama sakın ama bi kardeş tavsiyesi olarak alırsan eğer neden bi uzman yardımı almıyosun bi psikologla konuşsan eminim çok yardımı olur hepimizi o kadar ihtiyacı varki aslında hep ihmal ediyoruz aslında sıkıntılarımıza bizim bakışımız farklı uzmanların bakışı farklı biz içinden çıkılmz sandığımız bişeyi onlar anında çözüyo ne dersin

tatlım Rh hormonu (Gh) hormonu olması lazım..hipofizlerde... büyüme hormonu benim bildiğim... ama çok detay bilmiyorum...

yok canımm niye yanlış anlayım bende düşünüyorummm aslındaa bunu ama ama işteeee

kısşarrrr kusura bakmayın ya niyetim sizi sıkmak degill ama artıkkk paylaşacak birilerini aramaya başladımmm

bizi sıkmıyosun tatlım o nasıl söz dertlerimizi paylaşamayacaksak arkadaşlığımızın ne değeri kalır iyi günde herkes herkesin yanındadır önemli olan kötü günde yanında olabilmek tamam mı ececim istediğini anlatabilirsin ben sıkılmam eminim diğer arkadaşlarda sıkılmaz.

tatlım Rh hormonu (Gh) hormonu olması lazım..hipofizlerde... büyüme hormonu benim bildiğim... ama çok detay bilmiyorum...

hıııııım okunuşunu yazmış o zaman maonyaaa bende yazdığım gibi arıyorum cahilliğimi bağışla canım:78::78::78::78::78:

kısşarrrr kusura bakmayın ya niyetim sizi sıkmak degill ama artıkkk paylaşacak birilerini aramaya başladımmm

tatlım, minik serçem... bizde sana saramın da dedigi gibi kardeşin , bacın olarak görüp dertleşiyoruz... naçizane fikirlerimizi paylaşıyoruz...asla sıkmazsın bizi emin ol... sadece daha da üzülmemen için paylasımlarda bulunmaya çalışıyoruz.. yanlızlık çok zor...ben de burda gurbetteyim.. yanımda kimsem yok... paylaş tabii ki...ama sen üzülünce inan ben de üzülüyorum... burda dert ortağı olduk sonuçta... ama üzülmeni istemiyoruz o ayrı tatlım...

çok tşkr ederimm kızlarrrrrrr sizle konuşmak iyi geldi tabii aglamaktaaa aglayınca insan biraz olsun rahatlıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…