Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet şok şekey oldu valla bi yesen hergün istersin ha o kadar iddialıyım yanidu vereyim hemen

iyiyim cnmmm.

kaynanam arayana kadar bomba gibiydim.kendine sölemeden gittik die tüp bebeğe afra tafra yapıo.

böyle insanlar çıldırtıo beni hayat benim hayatım sanane be kadın

maonya takma kafanı boş ver güzelim ya bunlar tam dayalık cinsinden ama elini bulamaya değmez.

özelden konuştuğumuza da nerden bildin şey pardon çıkardın leyloşum menim
dedektif gacced oldum saracım...seni takibe aldım...
evet şok şekey oldu valla bi yesen hergün istersin ha o kadar iddialıyım yanidu vereyim hemen

maonya takma kafanı boş ver güzelim ya bunlar tam dayalık cinsinden ama elini bulamaya değmez.
yasak olunca insanın canı herşey istiyor saracım ya...kek börek makarnaya bile hasret kaldım...en son mantı yemiştim...oda şekeri fırlattı sanırım... yemek nerdeyle leyloş ordadır

mende seni çok özledim gözümün nuru bacım su gibi berrak tertemiz yürekli bacım
yanındayken bile özlediğim görmediğimde yolunu gözlediğim bacım nasılsın bakim

zeloşla olan aşkınızı kıskandım hani bana ve buseme methiye...banada düz bakayım böyle güzel methiyeler...:95::95::95::95::95::95::95::95::95: bugün kıskançlığım üzerimde...

kıyamam men sana yaaaa dayan leyloşum az kaldı busecik gelsin hele men sana ne mantılar yapacam ne börekler çörekler kekler pastalar gör bak dedektifim leyloşum

kıslarr ben geri geldim netim gitti bende bu arada çamaşırlarımı serdimm makineye yenisini attım ve geldimmmm
ececim hg canım tatlım gözlerin için dr ne dedi inş. bişey yoktur
günaydııııııııııııın canım bacım menim hoşgeldin
sarammmmmm yavyummmmmm hb nasılsın lalem
sara ve zeloşşşşşş özelden ne konuşuyorsunuz bakayım...osmanlıyı bile dedikodu yıkmış...merak ettirmeyin beni....:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
hehehehehhh osmanlıyı dedikodudanmı yıkılmış bizde saramla bizim topiği yıkcaz

zeloşum tatlı kuşum hg canım....nasılsın bakalım...?sarayla beraber nereye kayboldunuz ya...:84::84::84::84::84::84::84::84:
leyloşum kanatsız meleğim hb balımm ben iyiyim canım siz nasılsınız buseyi teyzesi çok öpüyo ona söylermisin annesi
yenimi uyandın uyku güzeliiii

günaydın çiçeğim yok canım saat 10 da uyandım kahvaltımı yaptım çayımı aldım geldim sen nasılsın canım kaynana artık bende çok kızmaya başladım ne şirret şey ya o öylesen onu bigün bizim topiğe getirsene

zeloşla olan aşkınızı kıskandım hani bana ve buseme methiye...banada düz bakayım böyle güzel methiyeler...:95::95::95::95::95::95::95::95::95: bugün kıskançlığım üzerimde...

amanda aman hem kıskanç hem dedektif hemde şok şekey anne leyloş sultan sen valide sultanım busede hanım sultanım menim men hepinizi çok sefiyoooom canım bacılarım:13::13::13::13::13::13::13::13::13:

kıyamam men sana yaaaa dayan leyloşum az kaldı busecik gelsin hele men sana ne mantılar yapacam ne börekler çörekler kekler pastalar gör bak dedektifim leyloşum

yaparsın biliyorum hamarat saram benim..saol tatlım inan yapmış kadar oldun..düşünmen bile yeter güzel arkadaşım benim..Allah razı olsun...yavrum sağlıkla doğsunda yeterki ben yemeyeyim keki böreği...ne yapayım..herşey buse hanım için...büyüyence bana çektirdiklerini bir bir anlatacam ona inşallah teyzesi...doğum yaklaştıkca korkmaya başladım ya...Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah...duanızı eksik etmeyin canlarım...

du leyloşu birazda kıskandıriyim

iyiyim nazlı çiçeğim kuşum bülbülüm yaz gecelerinde esen sam yelim sen nasılsın

af edersiniz kızlarr ama ürüsün ürüsün dursun.allahım kendine 2.gelindeee sürüm sürüm süründürsünn.bu bana böle yapıoyaaa deli kadınnn

man neyseee morel bozmaya değmeyecek kadar gıcık bi kadın için neşemizi bozmayalımmm

öpücük gönderdiğini duydu teyzesi hemen tekmelerle cevap verdi sana...oda seni çok öpüyormuş zeloş teyzesi...
amanda aman hem kıskanç hem dedektif hemde şok şekey anne leyloş sultan sen valide sultanım busede hanım sultanım menim men hepinizi çok sefiyoooom canım bacılarım:13::13::13::13::13::13::13::13::13:

bizde seni çokkkkkkkkk seviyossssssss saracım...

hoş bulduk canım gitmedim dr a canım istemedii fazgeçtim

korkma canım Allah büyük inşallah bi avazda kurtulursun normal doğum mu istiyosun yoksa sezaryenmi olacan doktorun bişey dedimi:26::26::26::26::26:

mende seni çok özledim gözümün nuru bacım su gibi berrak tertemiz yürekli bacım
yanındayken bile özlediğim görmediğimde yolunu gözlediğim bacım nasılsın bakim
sarammmm yawyum sarı kelebeğim pınarımmmmmm iyiyim gülüm sen benim bitanecik kar tanem nur tanemsinnnnnn

leyloşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş gönlümün baharı biz senide diğer kıjlarıda çooooooooook seviyoz kıskanma balımmmmmm

du leyloşu birazda kıskandıriyim

iyiyim nazlı çiçeğim kuşum bülbülüm yaz gecelerinde esen sam yelim sen nasılsın
bak bak sen...bende karşı atağa geçerim hemen

boşver tatlım..ikinci gelin onun hakkından gelir...zaten öyle olur...çileyi hep ilk gelinler çekiyor nedense...

ha şöyle bozma moralini boşver kaynanayı sen doğacak bebeğine bak tızııım o konuşur konuşur susar

leyla korkma cnm ben gelip seni çatır çatır doğurttururummm

bizim gelini i,çeri almaları ve bebeğin sesini duyup dışarı çıkmaları tam 15dk sürdü.doğum bu kadar kolaymıymış dedimm.ben sölemişmiydim doğum için dualar varrr leylacım sanaaa

korkma canım Allah büyük inşallah bi avazda kurtulursun normal doğum mu istiyosun yoksa sezaryenmi olacan doktorun bişey dedimi:26::26::26::26::26:
valla eşim normal doğumda ısrarcı sanki o doğuracak bende normal istiyorum ama çok zor oluyormuş..benim canımda çok kıymetli ya...nasıl doğuracam bilmiyorum..doktorumla hiç konuşmadık bu konuyu daha...ama doktor hanım genelde hep sezeryan yapıyor..bakalım..Rabbim benim ve kızımın hakkında hayırlısını versin inşallah...tüm hamişlere kolay doğumlar nasip etsin canım...olmayanlarada hayırlı evlatlar versin inşallah...

bende hepinizi çokkkkkkkkk seviyorum bitanem...

eweeeeeeet hepinizi çok sefiiiiiiiiyooooooooooooz
bugünde sevgi böcüğü oldum hehehehehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…