günaydın saracım..hg tatlım..dün gelmedin seni merak ettim...şükür iyiymişsin ama...
ahhhhhhhhh süper olurdu ama sabahta dairede arkadaş börek getirmiş..çok az aldım canım çekti...insan dayanamıyor ya..ama şekerli şeyleri yememeye özen gösteriyorum...bir parça alırım senin kekin kesin süper olmuştur...ellerine sağlık tatlım...
iyiyim cnmmm.
kaynanam arayana kadar bomba gibiydim.kendine sölemeden gittik die tüp bebeğe afra tafra yapıo.
böyle insanlar çıldırtıo beni hayat benim hayatım sanane be kadın
dedektif gacced oldum saracım...seni takibe aldım...özelden konuştuğumuza da nerden bildin şey pardon çıkardın leyloşum menim
yasak olunca insanın canı herşey istiyor saracım ya...kek börek makarnaya bile hasret kaldım...en son mantı yemiştim...oda şekeri fırlattı sanırım...evet şok şekey oldu valla bi yesen hergün istersin ha o kadar iddialıyım yanidu vereyim hemen
maonya takma kafanı boş ver güzelim ya bunlar tam dayalık cinsinden ama elini bulamaya değmez.
mende seni çok özledim gözümün nuru bacım su gibi berrak tertemiz yürekli bacım
yanındayken bile özlediğim görmediğimde yolunu gözlediğim bacım nasılsın bakim
dedektif gacced oldum saracım...seni takibe aldım...
yasak olunca insanın canı herşey istiyor saracım ya...kek börek makarnaya bile hasret kaldım...en son mantı yemiştim...oda şekeri fırlattı sanırım...yemek nerdeyle leyloş ordadır
ececim hg canımkıslarr ben geri geldim netim gitti bende bu arada çamaşırlarımı serdimm makineye yenisini attım ve geldimmmm
sarammmmmm yavyummmmmm hb nasılsın lalemgünaydııııııııııııın canım bacım menim hoşgeldin
hehehehehhh osmanlıyı dedikodudanmı yıkılmışsara ve zeloşşşşşş özelden ne konuşuyorsunuz bakayım...osmanlıyı bile dedikodu yıkmış...merak ettirmeyin beni....:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
leyloşum kanatsız meleğim
zeloşum tatlı kuşum hg canım....nasılsın bakalım...?sarayla beraber nereye kayboldunuz ya...:84::84::84::84::84::84::84::84:
yenimi uyandın uyku güzeliiii
zeloşla olan aşkınızı kıskandım hani bana ve buseme methiye...banada düz bakayım böyle güzel methiyeler...:95::95::95::95::95::95::95::95::95: bugün kıskançlığım üzerimde...
kıyamam men sana yaaaa dayan leyloşum az kaldı busecik gelsin hele men sana ne mantılar yapacam ne börekler çörekler kekler pastalar gör bak dedektifim leyloşum
ececim hg canımtatlım gözlerin için dr ne dedi inş. bişey yoktur
sarammmmmm yavyummmmmm hb nasılsın lalem
hehehehehhh osmanlıyı dedikodudanmı yıkılmışbizde saramla bizim topiği yıkcaz
leyloşum kanatsız meleğimhb balımm ben iyiyim canım siz nasılsınız buseyi teyzesi çok öpüyo ona söylermisin annesi
günaydın çiçeğimyok canım saat 10 da uyandım kahvaltımı yaptım çayımı aldım geldim sen nasılsın canım kaynana artık bende çok kızmaya başladım ne şirret şey ya o öyle sen onu bigün bizim topiğe getirsene
öpücük gönderdiğini duydu teyzesi hemen tekmelerle cevap verdi sana...oda seni çok öpüyormuş zeloş teyzesi...ececim hg canımtatlım gözlerin için dr ne dedi inş. bişey yoktur
leyloşum kanatsız meleğimhb balımm ben iyiyim canım siz nasılsınız buseyi teyzesi çok öpüyo ona söylermisin annesi
günaydın çiçeğimyok canım saat 10 da uyandım kahvaltımı yaptım çayımı aldım geldim sen nasılsın canım kaynana artık bende çok kızmaya başladım ne şirret şey ya o öyle sen onu bigün bizim topiğe getirsene
amanda aman hem kıskanç hem dedektifhemde şok şekey anne leyloş sultan sen valide sultanım busede hanım sultanım menim men hepinizi çok sefiyoooom canım bacılarım:13::13::13::13::13::13::13::13::13:
ececim hg canımtatlım gözlerin için dr ne dedi inş. bişey yoktur
yaparsın biliyorum hamarat saram benim..saol tatlım inan yapmış kadar oldun..düşünmen bile yeter güzel arkadaşım benim..Allah razı olsun...yavrum sağlıkla doğsunda yeterki ben yemeyeyim keki böreği...ne yapayım..herşey buse hanım için...büyüyence bana çektirdiklerini bir bir anlatacam ona inşallah teyzesi...doğum yaklaştıkca korkmaya başladım ya...Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah...duanızı eksik etmeyin canlarım...
mende seni çok özledim gözümün nuru bacım su gibi berrak tertemiz yürekli bacım
yanındayken bile özlediğim görmediğimde yolunu gözlediğim bacım nasılsın bakim
leyloşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş gönlümün baharı biz senide diğer kıjlarıda çooooooooook seviyoz kıskanma balımmmmmm
zeloşla olan aşkınızı kıskandım hani bana ve buseme methiye...banada düz bakayım böyle güzel methiyeler...:95::95::95::95::95::95::95::95::95: bugün kıskançlığım üzerimde...
bak bak sen...bende karşı atağa geçerim hemendu leyloşu birazda kıskandıriyim
iyiyim nazlı çiçeğim kuşum bülbülüm yaz gecelerinde esen sam yelim sen nasılsın
af edersiniz kızlarr ama ürüsün ürüsün dursun.allahım kendine 2.gelindeee sürüm sürüm süründürsünn.bu bana böle yapıoyaaa deli kadınnn
man neyseee morel bozmaya değmeyecek kadar gıcık bi kadın için neşemizi bozmayalımmm
af edersiniz kızlarr ama ürüsün ürüsün dursun.allahım kendine 2.gelindeee sürüm sürüm süründürsünn.bu bana böle yapıoyaaa deli kadınnn
man neyseee morel bozmaya değmeyecek kadar gıcık bi kadın için neşemizi bozmayalımmm
bak bak sen...bende karşı atağa geçerim hemen
boşver tatlım..ikinci gelin onun hakkından gelir...zaten öyle olur...çileyi hep ilk gelinler çekiyor nedense...
valla eşim normal doğumda ısrarcı sanki o doğuracakkorkma canım Allah büyük inşallah bi avazda kurtulursun normal doğum mu istiyosun yoksa sezaryenmi olacan doktorun bişey dedimi:26::26::26::26::26:
sarammmm yawyum sarı kelebeğim pınarımmmmmm iyiyim gülüm sen benim bitanecik kar tanem nur tanemsinnnnnn
leyloşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş gönlümün baharı biz senide diğer kıjlarıda çooooooooook seviyoz kıskanma balımmmmmm
sarammmm yawyum sarı kelebeğim pınarımmmmmm iyiyim gülüm sen benim bitanecik kar tanem nur tanemsinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?