Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın canımmm allah razı olsunn tesellileriniz için canım insan bi an çıkmaza girmiş gibi hissediyorrr kendini bırakıyorrr herşeyi olacagına bıraktım rabbm hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin kendimi ne kadar üzersem üzüyümmm boşş oldugunu gördümmmm

kızlar ben yoğumun bu günnn gelemeyeceğim

leylacım evi 3haftadır silip süpürmüdum.güya haömi,leyim die.bugün yerleri silicem toz alıcam.hızımı alamıyrmmmsizede gelimmi şekerrr
benim çok ihtiyacım var canım...beklerim...ama sana kıyamamki bitanem benim...düşünmen yeter tatlım maonyam benim... benim eve giren bir senede temizleyemez..hamileyim diye iş miş yapmıyorum...

sakın üzülme tatlım...tevekkül et...Rabbim elbet hayırlısını verecektir hepimize...

zelaaaaaaaaalım bugün nerdesin bacım özledim seni

leylacım nasılsın sütün yanında bi dilim kek verim mi bi dilimden bişey olmaz

maonyacım kolay gelsin canım kendini çok yorma

ececim nasılsın bugün daha iyisin dimi

zeynooooooom hadi gel ama senide özledim

metukaaaaaam bugün bi ses versene meraktayım :26::26::26::26:

prensesim çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin tatlım

yetercim sana da kolay gelsin

Son düzenleme:
kızlar sistemde oluşan bi sorundan dolayı sanırım bütün mesajlar silinmiş. mesajların birikmesi sistemi ağırlaştırıyomuş.özel mesajlarınızın albümlerinizdeki resimlerin hiçbirinin garantisi yokmuş o yüzden önemli mesajlarınızı resimlerinizi saklamayın her an silinebilirmiş.bana cevap gelmedi ama başka biri sitede yaşanan sorunlara konu açmış yöneticilerde oraya yazmışlar.ana sayfadan bakabilirsiniz. bilginize

günaydın kızlaaaaaaaaaaar

nasılsınız hamarat hatunlar
günaydın saracım..hg tatlım..dün gelmedin seni merak ettim...şükür iyiymişsin ama...

ahhhhhhhhh süper olurdu ama sabahta dairede arkadaş börek getirmiş..çok az aldım canım çekti...insan dayanamıyor ya..ama şekerli şeyleri yememeye özen gösteriyorum...bir parça alırım senin kekin kesin süper olmuştur...ellerine sağlık tatlım...

iyiyim cnmmm.

kaynanam arayana kadar bomba gibiydim.kendine sölemeden gittik die tüp bebeğe afra tafra yapıo.

böyle insanlar çıldırtıo beni hayat benim hayatım sanane be kadın

sen o kaynananı bana getir...valla hemen yola getiririm ben canım...koca göbeğimi ona bir çarparım neye uğradığını şaşırır...ya böyle insanlar benide hasta ediyor maonyacım..sen takma şekerim kimseyi...

sara ve zeloşşşşşş özelden ne konuşuyorsunuz bakayım...osmanlıyı bile dedikodu yıkmış...merak ettirmeyin beni....:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

kıslarr ben geri geldim netim gitti bende bu arada çamaşırlarımı serdimm makineye yenisini attım ve geldimmmm

sara ve zeloşşşşşş özelden ne konuşuyorsunuz bakayım...osmanlıyı bile dedikodu yıkmış...merak ettirmeyin beni....:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

özelden konuştuğumuza da nerden bildin şey pardon çıkardın leyloşum menim

geldim kuşummmmmmmmmmmmm bende çok özledim kır çiçeğimmmmmmmm
Eki Görüntüle 189387

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…