valla eşim normal doğumda ısrarcı sanki o doğuracakbende normal istiyorum ama çok zor oluyormuş..benim canımda çok kıymetli ya...nasıl doğuracam bilmiyorum..doktorumla hiç konuşmadık bu konuyu daha...ama doktor hanım genelde hep sezeryan yapıyor..bakalım..Rabbim benim ve kızımın hakkında hayırlısını versin inşallah...tüm hamişlere kolay doğumlar nasip etsin canım...olmayanlarada hayırlı evlatlar versin inşallah...
bende hepinizi çokkkkkkkkk seviyorum bitanem...
çiçeğim neden gitmedin dr ihmale gelmez hele bide gözsehoş bulduk canım gitmedim dr a canım istemedii fazgeçtim
kuzu al bendende o kadar benim kaynanamda en az seninki kadar çatlakaf edersiniz kızlarr ama ürüsün ürüsün dursun.allahım kendine 2.gelindeee sürüm sürüm süründürsünn.bu bana böle yapıoyaaa deli kadınnn
man neyseee morel bozmaya değmeyecek kadar gıcık bi kadın için neşemizi bozmayalımmm
yaparsın biliyorum hamarat saram benim..saol tatlım inan yapmış kadar oldun..düşünmen bile yeter güzel arkadaşım benim..Allah razı olsun...yavrum sağlıkla doğsunda yeterki ben yemeyeyim keki böreği...ne yapayım..herşey buse hanım için...büyüyence bana çektirdiklerini bir bir anlatacam ona inşallah teyzesi...doğum yaklaştıkca korkmaya başladım ya...Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah...duanızı eksik etmeyin canlarım...
evet canım haklısın...amin saracım inşallah tatlım..evet yakın bir arkadaşım normal doğum yaptı..hemen ayağa kalktı...sezeryanda biraz daha geç iyileşme süreci oluyor sanırım..bakalım doktorum ne diyecek..hayırlısı Rabbimden...amiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım hayırlısıyla kurtulda nasıl olduğu önemli değil ama normal doğum daha iyiymiş leyloşum sağlık açısındanda bilgin olsun
aminnnnnnnnn zeloşumm...Allah razı olsun gülüm..beni çok rahatlatıyorsunuz saolun canlarım...çiçeğim neden gitmedin dr ihmale gelmez hele bide gözsekuzum eşin hala dışardamı çalışıyo
kuzu al bendende o kadar benim kaynanamda en az seninki kadar çatlakboş ver takılcak kadar değerli değiller
leyloşum korkma balım korkulcak bişey olsa millet 5 6 tane doğururmuinş. busemiz sağ salamet doğar kucağına alırsın ve herşeyi unutursun canım tatlım benim tavsiyem normal doğum ama tabi dr unun fikri önemli olan
kızlar men kaçtım öğlen oluyo yemek zamanı geliyo acıktım menhadin yemekten sonra çayımı yapar gelirim öptüm sizi byyyyyyy
kolay gelsin sevgü böcüğüm öpt.byyyyyyykızlar men kaçtım öğlen oluyo yemek zamanı geliyo acıktım menhadin yemekten sonra çayımı yapar gelirim öptüm sizi byyyyyyy
evet canım haklısın...amin saracım inşallah tatlım..evet yakın bir arkadaşım normal doğum yaptı..hemen ayağa kalktı...sezeryanda biraz daha geç iyileşme süreci oluyor sanırım..bakalım doktorum ne diyecek..hayırlısı Rabbimden...
aminnnnnnnnn zeloşumm...Allah razı olsun gülüm..beni çok rahatlatıyorsunuz saolun canlarım...
çene yapmaktan daha temizliğime başlamadımmm:90:
çene yapmaktan daha temizliğime başlamadımmm:90:
sara menüyü söylemeden kaçtı gitti..alacağı olsun onun...
saram kocişinin korkusundan arkasına bile bakmadan kaçtı
2saatlik bii işim kaldıı kızlarrr
yok anam yok senin işin bitmez...
bizim burda duvarda silinir bahar temizliklerindeeeeeedolaplarımı bitirim ona geçicemm.daha yazlık kışlık işim varrrr.ozmn gör sen beni
kız bu kadar temizlik bünyeye zarar maonyam...biraz evde mikropta olması lazım..sen heryeri kırkladın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?