Sabırla Bebeğini Bekleyenler

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım hayırlısıyla kurtulda nasıl olduğu önemli değil ama normal doğum daha iyiymiş leyloşum sağlık açısındanda bilgin olsun

hoş bulduk canım gitmedim dr a canım istemedii fazgeçtim
çiçeğim neden gitmedin dr ihmale gelmez hele bide gözse kuzum eşin hala dışardamı çalışıyo
kuzu al bendende o kadar benim kaynanamda en az seninki kadar çatlak boş ver takılcak kadar değerli değiller

leyloşum korkma balım korkulcak bişey olsa millet 5 6 tane doğururmu inş. busemiz sağ salamet doğar kucağına alırsın ve herşeyi unutursun canım tatlım benim tavsiyem normal doğum ama tabi dr unun fikri önemli olan

kızlar men kaçtım öğlen oluyo yemek zamanı geliyo acıktım men hadin yemekten sonra çayımı yapar gelirim öptüm sizi byyyyyyy

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım hayırlısıyla kurtulda nasıl olduğu önemli değil ama normal doğum daha iyiymiş leyloşum sağlık açısındanda bilgin olsun
evet canım haklısın...amin saracım inşallah tatlım..evet yakın bir arkadaşım normal doğum yaptı..hemen ayağa kalktı...sezeryanda biraz daha geç iyileşme süreci oluyor sanırım..bakalım doktorum ne diyecek..hayırlısı Rabbimden...
aminnnnnnnnn zeloşumm...Allah razı olsun gülüm..beni çok rahatlatıyorsunuz saolun canlarım...

kızlar men kaçtım öğlen oluyo yemek zamanı geliyo acıktım men hadin yemekten sonra çayımı yapar gelirim öptüm sizi byyyyyyy
kolay gelsin sevgü böcüğüm öpt.byyyyyyy

çene yapmaktan daha temizliğime başlamadımmm:90:
boş ver iş yapma yanımızda kal balımmmmmmmm

sara menüyü söylemeden kaçtı gitti..alacağı olsun onun...

bende birazdan çıkacam zeloşum..öğleden sonra görüşürüz inşallah..çok öptüm tatlişim seni... buse acıktı teyzesi...

bizim burda duvarda silinir bahar temizliklerindeeeeeedolaplarımı bitirim ona geçicemm.daha yazlık kışlık işim varrrr.ozmn gör sen beni

kız bu kadar temizlik bünyeye zarar maonyam...biraz evde mikropta olması lazım..sen heryeri kırkladın...

zeloşşşşşşş niye sustun kuşum...?:76::76::76::76::76::76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…