zelalilin temizliğini geçeyim istedimmmmmben ondan temizim dimiiii.pis elall pasaklı zelallll
grşrzzzzzzz
en pasaklı benim...valla bu konuda kimse benim elime su dökemez...
kızlar benşm bi sorum olacak ben nisanın daha 18de kurumuştum ama bugün daha 16;17 gün oldu ilişki sonrası kanamam oldu meden acaba dahada anlamış değilim daha adet için çok erken ama ne yapmam lazım bana yardım edin kızlar kürtaj sonrası kanama hemen oluyormu yaa
KUZU BU KADAR ERKEN OLMASI NORMAL DEĞİL ZATEN SENDE ADET OLMAMIŞSIN İLİŞKİ SONRASI KANAMAN OLMUŞ İSTERSEN Bİ DR A GÖRÜN CANIMkızlar benşm bi sorum olacak ben nisanın daha 18de kurumuştum ama bugün daha 16;17 gün oldu ilişki sonrası kanamam oldu meden acaba dahada anlamış değilim daha adet için çok erken ama ne yapmam lazım bana yardım edin kızlar kürtaj sonrası kanama hemen oluyormu yaa
haydii gel eşşek sıpammmm
inat ettiğin yeterrrrr
beni elalemein diline düşürdün
gelincee bunların hesabını annene vereceksinnn
korkma bendennnn seni kucağıma alınca bunların hepsini unutacağım
kaçma benden ürkek ceylanımmm
gel yoksa babandan kedi köpek gibi oluyoruzz
baban çok üzülüo gizli gizli ağlarken yakaladım keç kere
ben baba olmak istiyorum die tlf ağladı geçen ayy
bizi nie üzüosun eşşek sıpasııı
babaannen saçmalardan seçmeler yapıoo beni çıldırtıoo
anneannen çok ağlıooo
herkes senin gelmen için dua edioo
sen neyi beklion ey eşşek sıpasıııı
İNŞ. SENİNDE OLCAK CANIM EVİ ARTIK MİKROPLAR BASCAK SAKIN ÜZÜLMEkeşke bende gebe olsamdaaa evim pis olsaaa herşeye razıyımmmmmmm
AFİYET OLSUN CANIM SİZEherkese afiyet olsun ben çıkıyorum kızlar...
zelalilin temizliğini geçeyim istedimmmmmben ondan temizim dimiiii.pis elall pasaklı zelallll
zeloşşşşşşş niye sustun kuşum...?:76::76::76::76::76::76:
korkma cnm yaaaa doktorunu ara sor hemen.panil olma hemen
edanım hg canımmmmmmmmmm
canım doktorun numarası yok ama doktoramı gitsem acaba bide ilişki sırasında yanma var
sizce kendi doktoruma gidiyimmi
enfeksiyonmu kaptın acaba canım kürtaj sonrası antibiyotik kullandınmı edanım sen:26:
kızlar sizi bugün daha iyi anlıyorum bebek beklerken tam aksine kanamayı görmek ne kadar kötü bi duygu inan bu yazıyı göz yaşlarımla yazıyorum allahım sana içten sesleniyorum çocukları olmayan bütün arkadaşları bebek sahibi yap allahım ne olur duy bizim sesimizi isteyen herkese hayırlı çocuklar ver yarabbimm amiinnnn
bilmiyorum zelalim kürtaj sonrası doktor bana iki ha 2 3 tane ilaç vermişti ama ismini hatırlamıyorum
kullanmıştım ama şimdiye kadar yanma yoktu bugün öyle oldu sonrada kanama geldi canım
canım ağlama ne olur herşey yoluna gircek gelcek inş. küçük meleklerimiz Allahımın izniyle hadi gül artık sil gözyaşlarını ağlamak sana bişey kazandırmaz güçlü olman lazım:93::93:
haklısın canım ama gerçekten çok üzüldüm canım ne yapim şimdi ben gidiyim mi sence hastaneye
kuzum kanaman çokmu lekelenme gibimi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?