Sabırla Bebeğini Bekleyenler

haydii gel eşşek sıpammmm

inat ettiğin yeterrrrr

beni elalemein diline düşürdün

gelincee bunların hesabını annene vereceksinnn

korkma bendennnn seni kucağıma alınca bunların hepsini unutacağım

kaçma benden ürkek ceylanımmm

gel yoksa babandan kedi köpek gibi oluyoruzz

baban çok üzülüo gizli gizli ağlarken yakaladım keç kere

ben baba olmak istiyorum die tlf ağladı geçen ayy

bizi nie üzüosun eşşek sıpasııı

babaannen saçmalardan seçmeler yapıoo beni çıldırtıoo

anneannen çok ağlıooo

herkes senin gelmen için dua edioo

sen neyi beklion ey eşşek sıpasıııı

Son düzenleme:
kızlar benşm bi sorum olacak ben nisanın daha 18de kurumuştum ama bugün daha 16;17 gün oldu ilişki sonrası kanamam oldu meden acaba dahada anlamış değilim daha adet için çok erken ama ne yapmam lazım bana yardım edin kızlar kürtaj sonrası kanama hemen oluyormu yaa

korkma cnm yaaaa doktorunu ara sor hemen.panil olma hemen

KUZU BU KADAR ERKEN OLMASI NORMAL DEĞİL ZATEN SENDE ADET OLMAMIŞSIN İLİŞKİ SONRASI KANAMAN OLMUŞ İSTERSEN Bİ DR A GÖRÜN CANIM

keşke bende gebe olsamdaaa evim pis olsaaa herşeye razıyımmmmmmm
İNŞ. SENİNDE OLCAK CANIM EVİ ARTIK MİKROPLAR BASCAK SAKIN ÜZÜLME
herkese afiyet olsun ben çıkıyorum kızlar...
AFİYET OLSUN CANIM SİZE
zelalilin temizliğini geçeyim istedimmmmmben ondan temizim dimiiii.pis elall pasaklı zelallll

zeloşşşşşşş niye sustun kuşum...?:76::76::76::76::76::76:

LEYLOŞUM GÜNCELLEME VARDI ONU YÜKLEDİM Bİ BAKTIM GİTMİŞSİNİZ

kızlar sizi bugün daha iyi anlıyorum bebek beklerken tam aksine kanamayı görmek ne kadar kötü bi duygu inan bu yazıyı göz yaşlarımla yazıyorum allahım sana içten sesleniyorum çocukları olmayan bütün arkadaşları bebek sahibi yap allahım ne olur duy bizim sesimizi isteyen herkese hayırlı çocuklar ver yarabbimm amiinnnn

enfeksiyonmu kaptın acaba canım kürtaj sonrası antibiyotik kullandınmı edanım sen:26:

bilmiyorum zelalim kürtaj sonrası doktor bana iki ha 2 3 tane ilaç vermişti ama ismini hatırlamıyorum
kullanmıştım ama şimdiye kadar yanma yoktu bugün öyle oldu sonrada kanama geldi canım

canım ağlama ne olur herşey yoluna gircek gelcek inş. küçük meleklerimiz Allahımın izniyle hadi gül artık sil gözyaşlarını ağlamak sana bişey kazandırmaz güçlü olman lazım:93::93:

bilmiyorum zelalim kürtaj sonrası doktor bana iki ha 2 3 tane ilaç vermişti ama ismini hatırlamıyorum
kullanmıştım ama şimdiye kadar yanma yoktu bugün öyle oldu sonrada kanama geldi canım

kuzum kanaman çokmu lekelenme gibimi:26:

canım ağlama ne olur herşey yoluna gircek gelcek inş. küçük meleklerimiz Allahımın izniyle hadi gül artık sil gözyaşlarını ağlamak sana bişey kazandırmaz güçlü olman lazım:93::93:

haklısın canım ama gerçekten çok üzüldüm canım ne yapim şimdi ben gidiyim mi sence hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…