Sabırla Bebeğini Bekleyenler

erkek bebeğğimizin ismi : AYAZ
kız prensesimiz : HÜMA

bizim temmuz anneleri topicindede hüma ismi çok favori isimdi tatlım..benimde çok hoşuma gitmişti..ama biz evlenmeden önce bebişimizin ismini belirlediğimiz için babamız buse diye diretti..bende hayır demedim...ALLAHIM isimleriyle sağlıklı yaşamalarını nasip etsin hepimizin yavrularına....

aminnn canım
ben hiç bir sitede yada başkasında duymadım
isim kitaplarında görmüştüm bir anda karar verdim
ayaz'ı da babası çok istiyordu ..
bende begendim bakalım hayırlısı ...

aminnn canım
ben hiç bir sitede yada başkasında duymadım
isim kitaplarında görmüştüm bir anda karar verdim
ayaz'ı da babası çok istiyordu ..
bende begendim bakalım hayırlısı ...

güzelmiş canım isimleri...hayırlı olsun şimdiden...

kız bu saatte uyunmazzz iyi değilll.

iğnemi yaptım.2dozu aynı anda yapıom.merionel tozlu iğneeee enjektörden yapım.benki iğne yaptırmaktan oldum olası korkan hatta küççükken hastaneyi ayağa kaldıran meşur olan biriyken şimdi kendi elimle hemde göbeğimden iğne yapıomm hayatttt beni neden yoruyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kolay gelsin zeloşum..benim bu akşam yemeğim var rahatım yani...ohhhhh
sağol leyloşum desene bugün kurtardın yarın görüşürüz balım busemi ve seni çokkkk öpüyorum . Allaha emanet olun bu arada ellerine sağlık canım donenin teckeri çok güzel olmuş byyyyyyyy
zeloşşşcum yardımların için saol cnm ellerine sagık kolay gelsin ..

bi şey değil canım ne yaptımki teckerin çok güzel olmuş canım güle güle kullan inş. bebişlerin doğuncada leyloşum sana tecker yapar

canım inş. bu son yorulman olur bebişin hemen gelir tuğba annesine
kimseciklerrr kalmamışşş...
ben duşumu aldım ilaçlarımı içtimm.
şimdi akşam üstü uyku vakti ..
görüşmek üzere fıstıklarrrrrrrrr

iyi uykular canlarım güzel dinlenin

ömrümün baharında bir öküze rastladımmmm:90::90::90:

dün tüp bebek merkezine girerken içimden diom ahh çekecek çilemiz varmış eşiminde benimde arkadaşlarımız daha okuolarrr bizim çektiklerimize bakınnnn.

bi kadının ilk denemesinde tutmuş.orta yaştaydı eşinin sperm sorunu varmışşş

Son düzenleme:

ne güzel canım işte yaşa başa bakmıyo nasibe bakıyo Rabbim nasibimize koysun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…