nasılsın selinim kaç gündür nerelerdesin kaçak sanki dün adını gördüm ama yazana kadar bi baktım gitmişsinben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
sarammmmmm kuşum nasılsın balımhoşgelmişsin canım sonuçların çok güzel çıkacak hiç merak etme ve korkma allah yar ve yardımcn olsun canım bacım menim
nehircim kendine dikkat et tatlım uykunada tabi.ılık süt iç uykunu getiri belki bugünlerde herkese ılık süt tavsiye ediyorum bide kendim içsem ne iyi olur
kuzu bu ne sinir ya:95:beklemedeyiz zelalcim ..
bu önümüzdeki hafta 9 günlüğüne gidiyorum..
dinlenmek doğru karar vermek istiyoruz bakalıımm...
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım
kızlar ben tam gidip biraz uyuyayım dicektim sizi gördümsarammmmmmm selinimmmmmmmmmm hg kıjlar nasılsınız
hb tatlım biz böyle uyutmayız işte insanı
kuzu bu ne sinir yahakkınızda hayırlısı olsun canım
QUOTE]
ayyy ne biliyimm canımmmmmmmmmm
stres olmamak gibi degil ki 0 an yeni ev kurmak kolay mı
iki de bebişşş ne bilyimmm kötüü yanii çok ii degilll durum
nasılsın selinim kaç gündür nerelerdesin kaçak sanki dün adını gördüm ama yazana kadar bi baktım gitmişsin
sarammmmmm kuşum nasılsın balımkuşum herkese süt tavsiye ediyosun banada ette tam olsun bende uyumuyomya
heyyyyyt beeeeeeee benim ustam gelmiş
hb tatlım biz böyle uyutmayız işte insanı
QUOTE]
ayyy ne biliyimm canımmmmmmmmmm
stres olmamak gibi degil ki 0 an yeni ev kurmak kolay mı
iki de bebişşş ne bilyimmm kötüü yanii çok ii degilll durum
canım pozitif olmaya çalış akışına bırak bakalım zaman ne gösteriyo
nasılsın selinim kaç gündür nerelerdesin kaçak sanki dün adını gördüm ama yazana kadar bi baktım gitmişsin
sarammmmmm kuşum nasılsın balımkuşum herkese süt tavsiye ediyosun banada ette tam olsun bende uyumuyomya
sana süt yok uykucu seni içmediğin halde böylesin bide süt içirsem 7 gün 24 saat uyursun artık olmaz olum sana süt müt yok
selincim hoşgeldin canım nasılsın
hb tatlım iyiyim şükür sen nasılsın
haklısın canım işler olunca insan gelemiyo gelsede hemen gitmek zorunda kalıyocanım tam giriyorum geçmişe göz atayım diyorum sonra çıkmam gerekiyo
sana süt yok uykucu seni içmediğin halde böylesin bide süt içirsem 7 gün 24 saat uyursun artık olmaz olum sana süt müt yok
selincim hoşgeldin canım nasılsın
acaba sütmü içsemkuzu sabah 6 da uyandım gözler gidiyo
haklısın canım işler olunca insan gelemiyo gelsede hemen gitmek zorunda kalıyobalım anlat bakalım neler yapıyosun
kıj bari bi bardak ver hadi ılıktan geçtim soğuk olsun bari
haklısın canım işler olunca insan gelemiyo gelsede hemen gitmek zorunda kalıyobalım anlat bakalım neler yapıyosun
kıj bari bi bardak ver hadi ılıktan geçtim soğuk olsun bari
iyiyim canım sağol çoktandır yoksun özlettin kendini
Sen zelalsin ben bir kelim
Geldim topiğe durmaz dilim
Benim aykızım zelalım
Uyan uyan haydi uyan
Uyan yavvv
ayyyy özleyin beni hoşuma ditti
kel oğlanım gelsen diyom
bir öpücük versen diyom
sen beni hiçmi sevmiyon
neden beni uyutmuyon
aykızını çok üzüyon
senden çok şeymi istiyom
24 saat uyuyayım diyom
ne he diyon ne yok diyon
bir bardak ılık süt vermiyon
bide dalganı geçiyon
ben senin keline bayılıyom
baktıkça bakıyom
kelinde kendimi görüyom
inan seni çok seviyom
boş ver kuzu takmayınca geliyo bu veletler aslında bende takmıyomda bugün azcık sonuçlara gidiyo kafam bende hiç bişey yapmıyom belli bi dr um bile yok artıkhepten bıraktım kendi halinebal polen arısütünü de bıraktım bu ay önümüze bakalım:82:
sen neler yaptın canım:26:
oyyy kıyamam men sana gel kuzum gel bidenem men sana süt ısıttım içinede bi kaşık bal koydum al iç.afiyet olsun seninle artık yarın görüşürüz.
seni gidi seni özleyelim diye gelmiyon dimi
kız sen bana kel oğlanmı diyon aaaa ne ayıp yavyum yanlış hatırlamıyosam ben senin babandım unuttunmu yavyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?