Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
nasılsın selinim kaç gündür nerelerdesin kaçak sanki dün adını gördüm ama yazana kadar bi baktım gitmişsin
sarammmmmm kuşum nasılsın balım kuşum herkese süt tavsiye ediyosun banada ette tam olsun bende uyumuyomya

sana süt yok uykucu seni içmediğin halde böylesin bide süt içirsem 7 gün 24 saat uyursun artık olmaz olum sana süt müt yok

kuzu bu ne sinir ya hakkınızda hayırlısı olsun canım

heyyyyyt beeeeeeee benim ustam gelmiş

hb tatlım biz böyle uyutmayız işte insanı

selincim hoşgeldin canım nasılsın

canım tam giriyorum geçmişe göz atayım diyorum sonra çıkmam gerekiyo

donne cim kaç gündür sana selam veriyorum nasılsın diyorum ama cevap vermiyosun neden acaba seninle hiç tanışmadıktaki bi sorunumuz var diyim:26::26::26::26::26::26::26:

canım tam giriyorum geçmişe göz atayım diyorum sonra çıkmam gerekiyo
haklısın canım işler olunca insan gelemiyo gelsede hemen gitmek zorunda kalıyo balım anlat bakalım neler yapıyosun
sana süt yok uykucu seni içmediğin halde böylesin bide süt içirsem 7 gün 24 saat uyursun artık olmaz olum sana süt müt yok

selincim hoşgeldin canım nasılsın
kıj bari bi bardak ver hadi ılıktan geçtim soğuk olsun bari

haklısın canım işler olunca insan gelemiyo gelsede hemen gitmek zorunda kalıyo balım anlat bakalım neler yapıyosun

hepten bıraktım kendi haline bal polen arısütünü de bıraktım bu ay önümüze bakalım:82:
sen neler yaptın canım:26:

oyyy kıyamam men sana gel kuzum gel bidenem men sana süt ısıttım içinede bi kaşık bal koydum al iç.afiyet olsun seninle artık yarın görüşürüz.

Sen zelalsin ben bir kelim
Geldim topiğe durmaz dilim
Benim aykızım zelalım
Uyan uyan haydi uyan
Uyan yavvv

kel oğlanım gelsen diyom
bir öpücük versen diyom
sen beni hiçmi sevmiyon
neden beni uyutmuyon
aykızını çok üzüyon
senden çok şeymi istiyom
24 saat uyuyayım diyom
ne he diyon ne yok diyon
bir bardak ılık süt vermiyon
bide dalganı geçiyon
ben senin keline bayılıyom
baktıkça bakıyom
kelinde kendimi görüyom
inan seni çok seviyom

ayyyy özleyin beni hoşuma ditti

seni gidi seni özleyelim diye gelmiyon dimi

kız sen bana kel oğlanmı diyon aaaa ne ayıp yavyum yanlış hatırlamıyosam ben senin babandım unuttunmu yavyum

hepten bıraktım kendi haline bal polen arısütünü de bıraktım bu ay önümüze bakalım:82:
sen neler yaptın canım:26:
boş ver kuzu takmayınca geliyo bu veletler aslında bende takmıyomda bugün azcık sonuçlara gidiyo kafam bende hiç bişey yapmıyom belli bi dr um bile yok artık
oyyy kıyamam men sana gel kuzum gel bidenem men sana süt ısıttım içinede bi kaşık bal koydum al iç.afiyet olsun seninle artık yarın görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…