tekrardan hb saolun canlar bende fasulyeden bebek yaptım balkonda ole bılıorm ne ıstıyosan fasulyeden yada mercımekten onun seklını yapıosun ole yanı.herkes ne dıledıyse gonlne gore tez zamanda nasıp etsın amınnnnnnnnn
saram kuşum dileğimizi yazdıktan sonra resim çiziyomuyuz:26:
iyi canım onlar olsa göz nezlesi olmuş olabilirsin diyecektim.inşallah önemsiz bişeydir.bence yorulmuş dinlendir ve çay buharını dene bak iyi gelecek inşallah.
gecmıs olsun cnm umarım gozunde onemlı bsy yoktur gorundun mu doktora oncesını okumadan soruorm ama belkıde yazmıssındır ama :18:
canım dileğini çiziyosun istersende yazıyosun ama çizmek önemli
kuşum ben iki tane çöp adam çizdim biri kız biri erkek
kuşum ben iki tane çöp adam çizdim biri kız biri erkek
iyi canım onlar olsa göz nezlesi olmuş olabilirsin diyecektim.inşallah önemsiz bişeydir.bence yorulmuş dinlendir ve çay buharını dene bak iyi gelecek inşallah.
kuşum ben iki tane çöp adam çizdim biri kız biri erkek[/QUOTE
hepımortak dılegını allahım kabul etsın tamm o zamn zelalcım sana kocaman gecmısler olsun umarım onmlı bsy degıldır cnmm
mrb cnm tam hıdırelllez kutlamıssın ne gusel valla.ben evde dıleklerımı sekıllendırdım ne yapım artık kabul olur ıns umutlar tukenmıyo valla...herkese merhabaaaa
kızlar hıdırellez üzerine konuştunuz heralde. çizin anam çizin bol bol. bide ben geçen sene bebek koymuştum yatağımıza aramıza yatırmıştım 1 hafta. yapın onudabizde ateş yaktık herkes üstünden atladı. kocişim benim yerime de atladı ben öyle baktım allah hepimizin dileğini kabul etsin inşallah.
nehircim hoşgeldin
amin kuşum amin inş. Rabbim cümlemizinkini kabul ederAllah kabul etsin canım
sağol çiçeğim benimzelalcim hoşgeldin canım gecmiş olsun bendede bahar nezlesi olur ara ara sonra gecer ama seninki farklıymış
tatlım bende hem yazdım hemde cöp adam cizdim ama bir tane gidip 1 tane dahamı cizsem
çok sağol kuzumkuşum ben iki tane çöp adam çizdim biri kız biri erkek[/QUOTE
hepımortak dılegını allahım kabul etsın tamm o zamn zelalcım sana kocaman gecmısler olsun umarım onmlı bsy degıldır cnmminş. canım cümlemizinkini kabul eder yüce mevlam
amin kuşum amin inş. Rabbim cümlemizinkini kabul eder
sağol çiçeğim benimbalım ben bir kız bir erkek çizdim inş. Rabbim kabul eder
çok sağol kuzuminş. canım cümlemizinkini kabul eder yüce mevlam
amınnn amın amın
herkese merhabaaaa
kızlar hıdırellez üzerine konuştunuz heralde. çizin anam çizin bol bol. bide ben geçen sene bebek koymuştum yatağımıza aramıza yatırmıştım 1 hafta. yapın onudabizde ateş yaktık herkes üstünden atladı. kocişim benim yerime de atladı ben öyle baktım allah hepimizin dileğini kabul etsin inşallah.
herkese merhabaaaa
benım cokk belım agrıyo dıger aylara gore tek degısk sey bu sızce umutlanmalımıyım kızlar?
hoşbuldum tatlım. ateşler yandı dilekler tutuldu sizi de unutmadım ben. annemle ablama da söyledim bide yeğenime onlarda sizin için dilek tuttu merak etmeyin hiç kabul olmazsa bile yeğenimin kabul olur daha 6.5 yaşında melekrahat olun canlarımbenimmmm bebişler arka arkaya gelcek inşallah
mrb cnm tam hıdırelllez kutlamıssın ne gusel valla.ben evde dıleklerımı sekıllendırdım ne yapım artık kabul olur ıns umutlar tukenmıyo valla...
olur olur nasıl ne şekilde dilediğin istediğin önemli değilki. önemli olan içten istemek... ele avuç açmıyoruz ki ne istiyosak allahtan istiyoruz nasipse bir birde olcak dileklerimiz tatlımcım. umutlar tükenmesin noooolur. ben sürekli bundan bahsediyorum arkadaşlarıma. umutsuzluk stresi getiriyo streste bebişleri uzaklaştırıyo. sen içini ferah tut. sağlığına dikkat et. ilaçlarını aksatmadan kullan. sigara içiyorsan onu bırak. ama en önemlisi umutlu olmak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?