Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ben bunu ilk kez duydum canım amam Allah kabul etsin

iyi canım onlar olsa göz nezlesi olmuş olabilirsin diyecektim.inşallah önemsiz bişeydir.bence yorulmuş dinlendir ve çay buharını dene bak iyi gelecek inşallah.

gecmıs olsun cnm umarım gozunde onemlı bsy yoktur gorundun mu doktora oncesını okumadan soruorm ama belkıde yazmıssındır ama :18:

kuşum ben iki tane çöp adam çizdim biri kız biri erkek

zelalcim hoşgeldin canım gecmiş olsun bendede bahar nezlesi olur ara ara sonra gecer ama seninki farklıymış

tatlım bende hem yazdım hemde cöp adam cizdim ama bir tane gidip 1 tane dahamı cizsem

iyi canım onlar olsa göz nezlesi olmuş olabilirsin diyecektim.inşallah önemsiz bişeydir.bence yorulmuş dinlendir ve çay buharını dene bak iyi gelecek inşallah.

kuşum ben iki tane çöp adam çizdim biri kız biri erkek[/QUOTE

hepımortak dılegını allahım kabul etsın tamm o zamn zelalcım sana kocaman gecmısler olsun umarım onmlı bsy degıldır cnmm

herkese merhabaaaa
kızlar hıdırellez üzerine konuştunuz heralde. çizin anam çizin bol bol. bide ben geçen sene bebek koymuştum yatağımıza aramıza yatırmıştım 1 hafta. yapın onuda bizde ateş yaktık herkes üstünden atladı. kocişim benim yerime de atladı ben öyle baktım allah hepimizin dileğini kabul etsin inşallah.

mrb cnm tam hıdırelllez kutlamıssın ne gusel valla.ben evde dıleklerımı sekıllendırdım ne yapım artık kabul olur ıns umutlar tukenmıyo valla...

nehircim hoşgeldin

hoşbuldum tatlım. ateşler yandı dilekler tutuldu sizi de unutmadım ben. annemle ablama da söyledim bide yeğenime onlarda sizin için dilek tuttu merak etmeyin hiç kabul olmazsa bile yeğenimin kabul olur daha 6.5 yaşında melek rahat olun canlarımbenimmmm bebişler arka arkaya gelcek inşallah

Allah kabul etsin canım
amin kuşum amin inş. Rabbim cümlemizinkini kabul eder
zelalcim hoşgeldin canım gecmiş olsun bendede bahar nezlesi olur ara ara sonra gecer ama seninki farklıymış

tatlım bende hem yazdım hemde cöp adam cizdim ama bir tane gidip 1 tane dahamı cizsem
sağol çiçeğim benim balım ben bir kız bir erkek çizdim inş. Rabbim kabul eder

Son düzenleme:

hg niz nehirim oh desene eğlenmişsiniz balım nasılsınız şekerrrr canım aslında hıdırellez bahane feryadımız Rabbime

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

benım cokk belım agrıyo dıger aylara gore tek degısk sey bu sızce umutlanmalımıyım kızlar?

inşallah hamilesindir canım günün geçiyomu

çok sağol nehircim Allah senide hayırlısıyla kurtarsın ve egeyi kollarına kavuştursun inşallah

mrb cnm tam hıdırelllez kutlamıssın ne gusel valla.ben evde dıleklerımı sekıllendırdım ne yapım artık kabul olur ıns umutlar tukenmıyo valla...

olur olur nasıl ne şekilde dilediğin istediğin önemli değilki. önemli olan içten istemek... ele avuç açmıyoruz ki ne istiyosak allahtan istiyoruz nasipse bir birde olcak dileklerimiz tatlımcım. umutlar tükenmesin noooolur. ben sürekli bundan bahsediyorum arkadaşlarıma. umutsuzluk stresi getiriyo streste bebişleri uzaklaştırıyo. sen içini ferah tut. sağlığına dikkat et. ilaçlarını aksatmadan kullan. sigara içiyorsan onu bırak. ama en önemlisi umutlu olmak....

yüzde yüz katılıyorum nehircim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…