canım bence yanlış düşünüyosun adetine bi hafta kala beta hcg değer 0,01 çıkıpta bi hafta sonra gebe olduğunu öğrenenleri biliyorum.seni ümitlendirmek istemem ama sende hemen ümitsizliğe kapılma testleri yenile doktorunu dinle ne kaybedersin canım olursa sevinirsin olmazsada zaten değerim düşüktü der hayal kırıklığı yaşamazsın.Allah gönlüne göre versin ve bebişlerin gelsin inşallah zeynepcim.
eh işte saracım iyi sayılırım geçmişi okuduysan görmüşsündür bugün beta hcg değerim 1.20 çıktı doktor ilaçları bırakma 1 hafta sonra tekrar yaptır belki geçte olabilr diyor sanki bu değerle hamile olabilme ihtimalim varmış gibi en azında 1.20 den büyük çıkardı en az 3 falan çıkardı yeni başlayan bir gebelik olsa adetime 4 kaldı çünkü hatta 3 doktora kızdım yani biraz boşuna ümitlendiriyor beni
çok geçmiş olsun canım zelalım çay demle çay bardağına koyacağın çayın ilk demini ama sadece demini yarım çay bardağına koy gözüne yaklaştır bi iki dakika beklet buharı iyi gelir gözüne ben arda yaparım gözüme iyi geliyo çayın ilk demi olmazsa bi doktora görün canım.
kızlar ben çıkıyorummm iyi gecelerrr
zeynepcim umutsuzluk yok
ne biliym canım ya adetime 3 gün var yani birşey kalmadı ki sanmıyorum pek ama bakalım ALLAH büyüktür tabi
saram kuşum bi deneyeyim bakayım yarın yaparım bugün çayımı içtim inş. iyi gelir sağol bebemmmmmm
kızlar ben çıkıyorummm iyi gecelerrr
edancım bu gece diliğini bi kağıda çiz istersen yaz sonra onu mümkünse gül ağacına bağla yoksa başka bişeyede olabilir yani yanlız kıbleye karşı bağla sabah ezanıylada bağladığın yerden al suya at hepsi bu Allah herkesin dileğini kabul etsin inşallah.
hoşgeldin adacım nasılsın
saram ben kayısı ağacına assam olurmuki:26:
hg adacım biz iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsınıı geceler kızlar nasılsınz?
kuşum kaşıntı kızarıklık sulanma yok sadece batar varinşallah şifa olur canım ama baktınki geçmiyo bi doktora görün bahar nezlesi alan olabilir kaşıntı kızarıklık ve sulanmada varmı canım.
ama zeloşum bunun da umutlanıcak bir yeri yok kii
olur niye olmasın önemli olan niyet sadece kıbleye karşı asmaya dikkat et canım
kuşum kaşıntı kızarıklık sulanma yok sadece batar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?