Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ne biliym canım ya adetime 3 gün var yani birşey kalmadı ki sanmıyorum pek ama bakalım ALLAH büyüktür tabi

zeynepcim umutsuzluk yok

kızlar ben çıkıyorummm iyi gecelerrr

saram kuşum bi deneyeyim bakayım yarın yaparım bugün çayımı içtim inş. iyi gelir sağol bebemmmmmm

ne biliym canım ya adetime 3 gün var yani birşey kalmadı ki sanmıyorum pek ama bakalım ALLAH büyüktür tabi

çok umut bağlama zaten çünkü sonunda hayal kırıklığı yaşarsın ama üzülmede mucizeler her ana geleilir tatlım Allah yardımcın olsun

saram kuşum bi deneyeyim bakayım yarın yaparım bugün çayımı içtim inş. iyi gelir sağol bebemmmmmm

inşallah şifa olur canım ama baktınki geçmiyo bi doktora görün bahar nezlesi alan olabilir kaşıntı kızarıklık ve sulanmada varmı canım.

saram ben kayısı ağacına assam olurmuki:26:

hoşgeldin adacım nasılsın

ııyım saracım sen nasılsın ?esımden fırsat bulupta gırmemıorm ya bu sıteye.sımdıde zar zor aldım ama basardım valla.gecmısı okudum da ıns hakkında hayırlısı olck yaa tez zamanda tedavı olurda kavusrsun bebısıne.doktorundan da memnun kamıssın ne mutlu sana.bu zamanda bole doktorlar bulmak zor valla...

ıı geceler kızlar nasılsınz?
hg adacım biz iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın
inşallah şifa olur canım ama baktınki geçmiyo bi doktora görün bahar nezlesi alan olabilir kaşıntı kızarıklık ve sulanmada varmı canım.
kuşum kaşıntı kızarıklık sulanma yok sadece batar var
ama zeloşum bunun da umutlanıcak bir yeri yok kii

zeynepcim tabiikide tamamen inanmıcan ama umududa elden bırakmıcan hep pozitif olmaya çalışcan olmasada olmasın inş. bi dahaki sefere olur olmasada dünyanın sonu değil ama inş. olur sen hiç stres yapma akışına bırak dr una güven

kuşum kaşıntı kızarıklık sulanma yok sadece batar var

iyi canım onlar olsa göz nezlesi olmuş olabilirsin diyecektim.inşallah önemsiz bişeydir.bence yorulmuş dinlendir ve çay buharını dene bak iyi gelecek inşallah.

Son düzenleme:
tekrardan hb saolun canlar bende fasulyeden bebek yaptım balkonda ole bılıorm ne ıstıyosan fasulyeden yada mercımekten onun seklını yapıosun ole yanı.herkes ne dıledıyse gonlne gore tez zamanda nasıp etsın amınnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…