Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar ben çıkıyorum kendinize çok iyi bakın
allaha emanet olun allah bütün dileklerimizi kabul
eder inşalla (AMİİİNN)

tatlım stres yapma inşallah herşey yoluna girecek ve bebişlerin gelecek

Son düzenleme:
ececim gözlerinmi ağırıyo çok geçmiş olsun

hoş bulduk kıslarr tşkr ederimmm evet geldi koçişimm saracım benim gözlerim agrımıyor canım zelalin sag gözünde batma varnış o gidecekti dr a benim de sag gözüm arada puslanıyor sanırım oda pc başında çok durmaktan bende gidecegim dr a ama bakalım

kuzu bugünümüze bile bin şükür Rabbim bugünümüzü aratmasın inş. ececim 2 gündür sağ gözüm ağrıyo batar girmiş bi bu eksikti

çok geçmiş olsun canım zelalım çay demle çay bardağına koyacağın çayın ilk demini ama sadece demini yarım çay bardağına koy gözüne yaklaştır bi iki dakika beklet buharı iyi gelir gözüne ben arda yaparım gözüme iyi geliyo çayın ilk demi olmazsa bi doktora görün canım.

canım gözün aydın eşin gelmiş sevindim gözünüde ihmal etme çay buharını sende dene istersen ama yinede doktora görün derim ben

merhaba zeynebim nasılsın canım

eh işte saracım iyi sayılırım geçmişi okuduysan görmüşsündür bugün beta hcg değerim 1.20 çıktı doktor ilaçları bırakma 1 hafta sonra tekrar yaptır belki geçte olabilr diyor sanki bu değerle hamile olabilme ihtimalim varmış gibi en azında 1.20 den büyük çıkardı en az 3 falan çıkardı yeni başlayan bir gebelik olsa adetime 4 kaldı çünkü hatta 3 doktora kızdım yani biraz boşuna ümitlendiriyor beni

canım bence yanlış düşünüyosun adetine bi hafta kala beta hcg değer 0,01 çıkıpta bi hafta sonra gebe olduğunu öğrenenleri biliyorum.seni ümitlendirmek istemem ama sende hemen ümitsizliğe kapılma testleri yenile doktorunu dinle ne kaybedersin canım olursa sevinirsin olmazsada zaten değerim düşüktü der hayal kırıklığı yaşamazsın.Allah gönlüne göre versin ve bebişlerin gelsin inşallah zeynepcim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…