kızlar ben çıkıyrmmm çok uykum geldi sizi merak ettim onun için girdim hoşçakalınnnn
kızlar bugun gittim dr. sureyya mentese,
aynen olanları size iletiyorum..
ilk olarak sunu belirtiim adetimin tam 15. gunu bugun,dolayısyla yumurtalarıma bakılmasını istedim acaba çatlamışmı diye fakat sonuc su ki yumurtalarım buyumemiş yeterli derecede buay dolayısıyla tıbben hamile kalabilmem pek mumkun değilmiş.Benden hormon testi yaptırmamı istedi adetimin 3.gunu o değerleri aldıktan sonra tekrar muayneye gidicem..
yumurtalarımın çatlamama sebebinin kafaya takma,stres vs gibi şeyler olabiliceğini,ne kadar zor olsada bu konuyu çok kafama takmamam gerektiğini soyledi..
sonuçlar bu şekilde kızlar..biraz uzuldum tabi açıkçası bu yumurtaların çatlamaması durumuna ama yapıcak bişey yok sonuçta artık doktor kontrolundeyim inşallah çabuk tedavisi olan biseydir...
buarada doktor muthiş kibar ve anlayışlı biri tum sorularımı cevapladı ve içimi çok rahatlattı,kısaca anlatıldıgı kadar varmış..biliyorum doktor tavsiye edilmez ama yine de bilginiz olsun istedim..
ececim gözlerinmi ağırıyo çok geçmiş olsun
ececim hoşgedin tatlım gözünaydın gezdinmi kocişinle
kuzu bugünümüze bile bin şükür Rabbim bugünümüzü aratmasın inş.ececim 2 gündür sağ gözüm ağrıyo batar girmiş bi bu eksikti
hoş bulduk kıslarr tşkr ederimmm evet geldi koçişimm saracım benim gözlerim agrımıyor canım zelalin sag gözünde batma varnış o gidecekti dr a benim de sag gözüm arada puslanıyor sanırım oda pc başında çok durmaktan bende gidecegim dr a ama bakalım
merhaba kızlar nasılsınız
canım gözün aydın eşin gelmiş sevindim gözünüde ihmal etme çay buharını sende dene istersen ama yinede doktora görün derim ben
merhaba zeynebim nasılsın canım
eh işte saracım iyi sayılırım geçmişi okuduysan görmüşsündür bugün beta hcg değerim 1.20 çıktı doktor ilaçları bırakma 1 hafta sonra tekrar yaptır belki geçte olabilr diyor sanki bu değerle hamile olabilme ihtimalim varmış gibi en azında 1.20 den büyük çıkardı en az 3 falan çıkardı yeni başlayan bir gebelik olsa adetime 4 kaldı çünkü hatta 3 doktora kızdım yani biraz boşuna ümitlendiriyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?