Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sara nasılsın tatlım.. gördün mü yazdıklarımı nelerle ugrasıyorum kac gündür.. tatlım ustalar geldi cevap yazarken acil kactımmm...

sara nasılsın tatlım.. gördün mü yazdıklarımı nelerle ugrasıyorum kac gündür.. tatlım ustalar geldi cevap yazarken acil kactımmm...

canım okudum çok geçmiş olsun aksilikler geldimi üstüste gelir zaten ama sıkma canını hallettinizmi düzeldi dimi şimdi

Aminnnnn canım inşallah..Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzellikleri...bende alışveriş yapmak istiyorum...biraz daha zaman geçerse zira yürüyemeyecem...
kızlar bende çıkıyom sonuçlarımı dr a göstereyim inş. kötü bişey çıkmaz:18::18: hepinizi öpt.byyyyyy
herşey güzel olacak göreceksin tontişim.korkacak bişey yok ...endişe etme zeloşum benim...
kızlaaar nerdesiniz:95::95::95::95::95::95::95:
:87::87: burdayız saracım sen nerdesin asıl..sabahtan yoktun tontişim...işleri bitiremedin mi?:82::82:
slmmmm kızlar nasılsınz

slm tatlım...iyiyiz sen nasılsın adacım...?

pike bize selam yokmu zeynocum...? sabah sana yazmıştım ama sen cevap vermedin..tamiratla meşguldun..

:87::87: burdayız saracım sen nerdesin asıl..sabahtan yoktun tontişim...işleri bitiremedin mi?:82::82:

burdayım da canım bugün bi boşvermişlik var üzerimde işleri yavaş yavaş yapıyorum.canım hiç bişey istemiyo doğru dürüst yemek bile yemedim.başım ağrıyo canım sıkılıyo hava bozuk güneş yok benimde hiç keyfim yooook

benm belım agrıo cokk sıkıntılıyım bugunlerde cnm yaa

ANLATAMIYORUM

Ağlasam sesimi duyar mısınız,
Mısralarımda;
Dokunabilir misiniz,
Göz yaşlarıma, ellerinizle?

Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel,
Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu
Bu derde düşmeden önce.

Bir yer var, biliyorum;
Her şeyi söylemek mümkün;
Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum;

Anlatamıyorum

ORHAN VELİ KANIK

paylasımın ıcın cok saol cnm bende sıırlerı cok severım bu sıırıde tabıkı

ah canım ya..bazen insan öyle oluyor...bende arı gibiyim..bir dakka yerimde duramadım bugün...şimdide şubede yalnız kaldım arkadaşlar toplantıya gittiler..tek başımayım yani...millete laf anlatmaktan sesim bile kısılmış... havalar haftaya açar inşallah...
ben istanbul bahcelievler canımm

leylacımm ben o kadar sabırsızlanıyorum ki
liste falan yapasım var ..
biberon fırçasını unutma diyorum içimdenn...
Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım...
benm belım agrıo cokk sıkıntılıyım bugunlerde cnm yaa
geçmiş olsun canım..neden belin ağrıyorki?ağır falanmı kaldırdın yoksa hamilelik durumu falanmı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…