folıc asıt kullanıorm 1 aydır cnm sadece uykularım duzensız onuda duzenlesem tmmdır bu ıs.ben meyve hastasıym ztn elımden dusmezz hıc meyve.gelsın benımde bebısım artıkkkkkkkkkkkk
ada
özeline bakarmısın cnm bi msj attım da sana
cnm okudum cvp ta yazdım tekkur edıorm sana cok
cevabı aldım canımmm..
bekliyorum sabırsızlıkla iyi haberini.. kendim gibi hissettim seni şimdi..
istanbuldamısın cnm sen?
sara nasılsın tatlım.. gördün mü yazdıklarımı nelerle ugrasıyorum kac gündür.. tatlım ustalar geldi cevap yazarken acil kactımmm...
cnmm benm saolasın olsun buradan paylasıscm sennle kısmet olursa ben tarkyadayım kırklarelınde daha dogurus
Aminnnnn canım inşallah..Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzellikleri...bende alışveriş yapmak istiyorum...biraz daha zaman geçerse zira yürüyemeyecem...ikizlerimiz iyi bi rahatsızlıkları yok ama annişin hiç keyfi yok dün de aynıydım ..
çok canım sıkılıyor.. hava da kırgın bende çıkıp bebişlerime alışveriş yapmak istiyorum çok erken ama
hep onlara odaklandım hep onlar için adım atmak bişeler yapasım var...
hepimizin bebişleri saglıkla dünyaya gelmek nasip olur inşallahhh ... ilk yürümeleri ilk konusmaları ,ilk aguu'larını konusuuruz insallahh ...
bütün fıstıklarıma dua ediyorum bugünn hepinizz anne olursunuz insallahh
tedavilerr insallahhh iyi süper sonuclanır...
mucizeler bile yaşanır inşallahhh...
öğlen sonrası görüşürz leylacım...
bende bişeler atılştayım da geleyim...
herşey güzel olacak göreceksin tontişim.korkacak bişey yok ...endişe etme zeloşum benim...kızlar bende çıkıyom sonuçlarımı dr a göstereyim inş. kötü bişey çıkmaz:18::18: hepinizi öpt.byyyyyy
:87::87: burdayız saracım sen nerdesin asıl..sabahtan yoktun tontişim...işleri bitiremedin mi?kızlaaar nerdesiniz:95::95::95::95::95::95::95:
slmmmm kızlar nasılsınz
abladım canımm...
hayırlısı olsunn .
sara nasılsın tatlım.. gördün mü yazdıklarımı nelerle ugrasıyorum kac gündür.. tatlım ustalar geldi cevap yazarken acil kactımmm...
:87::87: burdayız saracım sen nerdesin asıl..sabahtan yoktun tontişim...işleri bitiremedin mi?:82::82:
amınnnn ınsss cnm sen nerden pekı
Aminnnnn canım inşallah..Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzellikleri...bende alışveriş yapmak istiyorum...biraz daha zaman geçerse zira yürüyemeyecem...
herşey güzel olacak göreceksin tontişim.korkacak bişey yok ...endişe etme zeloşum benim...
:87::87: burdayız saracım sen nerdesin asıl..sabahtan yoktun tontişim...işleri bitiremedin mi?:82::82:
slm tatlım...iyiyiz sen nasılsın adacım...?
ANLATAMIYORUM
Ağlasam sesimi duyar mısınız,
Mısralarımda;
Dokunabilir misiniz,
Göz yaşlarıma, ellerinizle?
Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel,
Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu
Bu derde düşmeden önce.
Bir yer var, biliyorum;
Her şeyi söylemek mümkün;
Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum;
Anlatamıyorum
ORHAN VELİ KANIK
paylasımın ıcın cok saol cnm bende sıırlerı cok severım bu sıırıde tabıkı
ah canım ya..bazen insan öyle oluyor...bende arı gibiyim..bir dakka yerimde duramadım bugün...şimdide şubede yalnız kaldım arkadaşlar toplantıya gittiler..tek başımayım yani...millete laf anlatmaktan sesim bile kısılmış...burdayım da canım bugün bi boşvermişlik var üzerimde işleri yavaş yavaş yapıyorum.canım hiç bişey istemiyo doğru dürüst yemek bile yemedim.başım ağrıyo canım sıkılıyo hava bozuk güneş yok benimde hiç keyfim yooook
Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım...ben istanbul bahcelievler canımm
leylacımm ben o kadar sabırsızlanıyorum ki
liste falan yapasım var ..
biberon fırçasını unutma diyorum içimdenn...
geçmiş olsun canım..neden belin ağrıyorki?ağır falanmı kaldırdın yoksa hamilelik durumu falanmı var...benm belım agrıo cokk sıkıntılıyım bugunlerde cnm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?