Sabırla Bebeğini Bekleyenler

nereye kayboldunuz yaaaaaaaaaaa...:78::78::78::78::78::78::78::78:

olmaz mı sen yeterki gel tatlım..içeceğin çay olsun senin...gelen giden oluyor ara ara bakıyom topice...

sağol tatlım ya içmiş kadar oldum.leyloş ben sıkıntıdan patılıyom gidip biraz yürüyeyim belki açılırım.öptüm byyyy

sağol tatlım ya içmiş kadar oldum.leyloş ben sıkıntıdan patılıyom gidip biraz yürüyeyim belki açılırım.öptüm byyyy

tamam tatlım.. bende çıkayım kimse yok zaten...gene gelirim ....

zeloşşşşşşşşşşşşşşşş bekledim de
gelmedin
sevdiğimi
bilmedin
söyleeeeeeeeeeee
söyleeeeeeeeee
hiç mi
beni sevmedin minnoşum...

zeloşumda hayırlı haberlerle gelsin inşallah...

canım okudum çok geçmiş olsun aksilikler geldimi üstüste gelir zaten ama sıkma canını hallettinizmi düzeldi dimi şimdi

simdi saat 4'u geciyo daha yeni bitti sekerim.. yanim yarım saatlik isi 2 gündür anca bitirdiler..:84::84::84: simdi temizligi bana kaldı... simdi zeyno hanim onlarla ugrassin dursun... sen nasılsın tatlım... ?
ya geçmisi okumaya zamanım olmadı hic .. bi ara okumak lazım....

pike bize selam yokmu zeynocum...? sabah sana yazmıştım ama sen cevap vermedin..tamiratla meşguldun..
tatlım... minik kusummmmmmmmmm... seni görüpte hic selam yazmazmiyim ben.... enbirincimsin nazlı anne.... sarılırım sana ve minik fıstığa kocaman.... tatlım nasıl gidiyor hamilelik?... keyfin yerinde insallah?

canım okudum çok geçmiş olsun aksilikler geldimi üstüste gelir zaten ama sıkma canını hallettinizmi düzeldi dimi şimdi

saram canın sıkılmış... hayırlar olsun tatlım..umarım daha iyisindir simdi?

amin zeynom zeynom çok geçmiş olsun canım şimdi birsürü iş çıkmıştır başına kıyamam sana balımmmmm

tatlım sorma ya... saka gibi yani..bu ikinci defa oluyo...neyse derdimiz su borusu olsun... tatlım
senin keyfin nasıl tatlı cöregim???

hg canim ... aminnnnnnnnnnnn

güzelim insallah bu sefer kavusursun yavruna canım....iyi bak kendine

evet canım öyle oldu..neyse bitti simdi.. öpüyorum sekercim seni

çok sağol zeynom zeynom Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun şekerrr burdan müjdeler vermeyi nasip etsin hepimize zeynom duydunmu balım metukamın annesi vefat etmiş
tatlım yaa simdi ilk senden duydum.. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun insallah... cok üzüldüm...

kızlar bende çıkıyom sonuçlarımı dr a göstereyim inş. kötü bişey çıkmaz:18::18: hepinizi öpt.byyyyyy

tatlım hayırdır? ne sonucunu gösteriyosun noldu arkadasima benim?

Saol bitanem...yazacağını biliyorum tabiki...zeynoma birazcık kapris yapayım dedim..naz ettim sana...hamilelik iyi gidiyor ALLAHA ŞÜKÜR tatlım..buse biraz zorluyor beni ama o kadar olacak ...geçmişe bakamadığını biliyorum canım...sana takıldım öyle...senin tamirat işleri ne durumda canım?yorulmuşsundur eminim...çok öpüyorum seni gülgoncam benim...

yoruldum tatlım.. ya neyse derdimiz bu olsun.. canım arkadaşım benim...

senin nazını yerim ben kusumm

kızlar cıkıyorum ben, hepinize iyi aksamlar güzeller....

yoruldum tatlım.. ya neyse derdimiz bu olsun.. canım arkadaşım benim...

senin nazını yerim ben kusumm

kızlar cıkıyorum ben, hepinize iyi aksamlar güzeller....

sende benim canımsın zeynom... iyi akşamlar..bende çıkacam birazdan...çok öpüyorum seni tatlişim...görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…