Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ben geldim güzeliklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Slm kızlar Ben dr dan geldim e2 yüksek çıktı 185 dr a bunun ne demek olduğunu sorduğumda bana yumurta rezervimin kötü durumda olduğunu söledi ve ben bugün itibariyle bebekten vaz geçtim çünki zaten o benden çoktan vaz geçmiş zorlamanın alemi yok ben uğraştıkça herşey daha kötü oluyo yoruldum artık Kaderimde anne olmak anne kelimesini duymak yokmuş allaha isyan etmiyorum o herşeyin doğrusunu bilir ama gerçekten çok üzgünüm Ben yapılması gereken herşeyi yaptım ama yok yok yok gelmicek boşa uğraşıyom bundan sonra bütün duam sizler için canlarım inş. Rabbim sizleri sevindirsin Ne olur bana kızmayın ama ben bugün herşeyin farkına vardım Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız

zelalcım merhaba aldınmı sonuçlarını seni merak ettiğim için geldim.nasılsın ne dedi doktor

zelalım okudum ve çok şaşkınım çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemedim.tatlım şu anda çok üzgünsün moralin çok bozuk o yüzden sağlıklı düşünemiyosun.önce bi sakinleş sonra sende anlayacaksın umutsuzluk yok hani biz bu yola başkoymuştuk ya olacak ya olacak yani başka yolu yok o doktor çokmu bilmiş yumrta rezervleri çok kötü olanlar hatta hiç çocuğun olmaycak denilenler bile anne oluyo sen neden olmayasın unutma doktorun doktoru Allahtır.seninde bebeğin gelecek ben inanıyorum nolur sende inan ve kendine bırakma.seni çok seviyorum canım arkadaşım,bacım öptüm byyyyyy

canım biraz sakinleş sonra düşünnn neyden vaz geçiyorsun nereden biliyorsun bebğinin senden vaz geçtiğiniii bu sadec dr fikriiii bu değerl düşe biliri yüksele birlirrrrrrrr sakın takılma

canım ya lütfen üzülme doktorların olmaz demesiyle olmuyo degil...rabbim ol dedikten sonra nasip ettikten sonra kimse onune gecemez...umudunu yitirme streste yapma cünkü stres en büyük düşman doktor bana öyle demişti...allahımın izniyle bizlerde annelik duygusunu tadacaz inş...

zelaşum üzüldüm canım ama yapma böle suan üzgünsün ve ne dedğini bilmiosun yoksa sende istiosun tatlım allah dağına göre kar verirmiş kimseye cekemeyecegi yükü vermezmiş.

sakın vazgecme canım senin bebişinde gelecek biliyorum rabbim anne olmayı nasip edecek hep bir umut olsun içinde küsme bebişine ALLAH HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN

seni cok seviyoruz zeloşum sen hep bize destek olur akıl verirdin şimdi neden kendini bırakıosun toparlan tatlım...öpt

kızlar herkese slm

bende bugün dr gittim test sonuçlarımıda götürdüm hamilelik düşünmeye basladıgımı söledim folikasit ve coraspirin verdi bu kan pıhtılaması beni cok korkuodu ama bu dr beni cok rahatlattı böle hastalarını cok oldugunu ve hepsininde saglıklı bir sekilde dogurdugunu söledi bütün sorularımı cevapladı suan gayet rahatım allahım nasip eder inşallah sağlıkla gecer hamileliğim bu sefer

canımmmm sonucu aldıktan sonra belliki çok yıpran mışsınn üzülme demekten başka bişey gelmiyor elimizden ama şunu da asla unutma canım rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbişey yokturr nice drların sen anne olmazsın deyipte anneyimm diyee sevinç gözl yaşı dökenleri gördükk asla umudunu yitirme canım dün sen bana ne demiştinn yarının bize ne gösterecegini asla bilemeyizz canım benimm asla umudunu yitirmeee bak ben sana bu sözünün dün bana ne kadar umut verdigini ve umudumun boşa çöıkmadıgını söylemek istiyorumm eşim cumartesi yurt dışına gidecektii ben kesin gidecek diye gözüyle bakıyordum ve umudumu kaybetmiştimm hatta biletleri bile alınmıştı gece 12 de bi telefon geldi ve o işin iptal oldugu söylenildi canımm dün sen benimm allahın izniylee o kaybeptigim umudumu tekrar filizlendirmiştinn

slm canımm nasılsınn dr undan iyi haberler almana sevindim senin adına canımm inşallah bu sefer kucagına almayı nasip eder rabbimm

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

son_ece
üfff kimsenin gelecegi yokkkk bende çıkıyorum herkese iyi akşamlarrrr

kızlar ben kardeşime gidiyor çay imeye gelirim inşş yine siz yatmadan

slm kızlarrr.yiyenim hasta ateşi var ve öksürüoo.çok dikkat ediom ama yinede hasta olduu

cnmm menopozdan sonra bile gebe kalan var.allah bilir.biliyrm şimdi ne desem boşş.boşver bırak herşeyi olurunaa.ben artık öyle yapıcammm.yoksa akıl sağlığımdan olucamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…