kızlar herkese slm
bende bugün dr gittim test sonuçlarımıda götürdüm hamilelik düşünmeye basladıgımı söledim folikasit ve coraspirin verdi bu kan pıhtılaması beni cok korkuodu ama bu dr beni cok rahatlattı böle hastalarını cok oldugunu ve hepsininde saglıklı bir sekilde dogurdugunu söledi bütün sorularımı cevapladı suan gayet rahatım allahım nasip eder inşallah sağlıkla gecer hamileliğim bu sefer
canımmmm sonucu aldıktan sonra belliki çok yıpran mışsınn üzülme demekten başka bişey gelmiyor elimizden ama şunu da asla unutma canım rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbişey yokturr nice drların sen anne olmazsın deyipte anneyimm diyee sevinç gözl yaşı dökenleri gördükk asla umudunu yitirme canım dün sen bana ne demiştinn yarının bize ne gösterecegini asla bilemeyizz canım benimm asla umudunu yitirmeee bak ben sana bu sözünün dün bana ne kadar umut verdigini ve umudumun boşa çöıkmadıgını söylemek istiyorumm eşim cumartesi yurt dışına gidecektii ben kesin gidecek diye gözüyle bakıyordum ve umudumu kaybetmiştimm hatta biletleri bile alınmıştı gece 12 de bi telefon geldi ve o işin iptal oldugu söylenildi canımm dün sen benimm allahın izniylee o kaybeptigim umudumu tekrar filizlendirmiştinn
uhuuuuuuuuuuuu kizlar nerdesiniz ben geldim
slm cnm nasılsınnnn
ececim hoş geldin.
cadımmm bu ay tüpe başladımmm hayırlısıylaa.
kızlar nerdeeee gerçektenn
hoş bulduk canım nasılsınn yarın ilk muayenen mi var :26:
zelalll
neredesin geldiğinde mutlaka yazz
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
maonyaaa
yrn 9.30da doktorum varrrrrinşş güzel şeyler söyler.ağda bile yapamadım bu ayyyyy
iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin canım nasılsın? kimse yok bugün kontrol ediorum arada ama kimse gelmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?