canım Rabbim yardımcın olsun bebişini sağ salamet kucağına almayı nasip etsintatlım hamiş topikleri var oraya girsene daha sağlıklı bi cevap alırsın ana sayfaya gir ordan hamilelik bölümünü bulabilirsin
hayırlısı olsun bebiş olsun inş.oh kuzu desene kocişin yanında Rabbim ayırmasın sizi
canım eşimle bi türlü bu konuya anlaşamadık gitti
pc;yi yine şifrelemiş az önce aradım şifreyi istedim
canım sıkılıyo dedim şifreyi verdi ama akşam yine şifreyi değiştirecem
artık yavaş yavaş alıştıra alıştıra onu ikna edecem beni
deliiiiii ediiiyoooooo yaaaa
çok teşekkuurler arkadaşlar by byyyyyyyy
canım normalde şifrelemez ama küstüğümüz zaman
gidip hemen pcyi şifreler Eki Görüntüle 191244 Eki Görüntüle 191244 Eki Görüntüle 191244 Eki Görüntüle 191244 ama
ben ne yapıp edip onu ikna edeceğim canımmm
selam kızlar nasılsınız...
selam kızlar nasılsınız...
kuzu desene siz sık sık küsüyosunuz[/QUO evet canım yaa hiç sorma
Eki Görüntüle 191255 Eki Görüntüle 191255 Eki Görüntüle 191255 Eki Görüntüle 191255 Eki Görüntüle 191255 Eki Görüntüle 191255
canım oda evliliğin tuzu biberi siz sadece tuzu biraz kaçırıyosunuz şekerrrrrrrrr
canım oda evliliğin tuzu biberi siz sadece tuzu biraz kaçırıyosunuz şekerrrrrrrrr
evet canım sanırım öyle ne yapalım uğracak bişi yok bizde birbirimizle uğraşıp duruyoz
h.b zelalcım bende iyiyim canım sagol seninde iyi olmana sevindim canım ama bebiş defterini kapatma lütfen rabbim ol dedigi zamanda olcak inş umudunu kaybetme...hg pelincim biz iyiyiz canım sen nasılsın
hoş geldin canım iyiyiz sen nasılsın canım
h.b zelalcım bende iyiyim canım sagol seninde iyi olmana sevindim canım ama bebiş defterini kapatma lütfen rabbim ol dedigi zamanda olcak inş umudunu kaybetme...
h.b canım iyiyim sagol edancım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?