Sabırla Bebeğini Bekleyenler

slm kıslarrr canım yazmak istemedigi için boş boş dolanıyorum topiktee bugün hastalanma günüm olmadı daha ama eziyet kalmadı yapıyorr belim gögüslerim nasıl arıyorrr off offfffffffff

slm kıslarrr canım yazmak istemedigi için boş boş dolanıyorum topiktee bugün hastalanma günüm olmadı daha ama eziyet kalmadı yapıyorr belim gögüslerim nasıl arıyorrr off offfffffffff
hg tatlım o da zor dimi yaa inşallah gelsin

merhaba kızlar nasılsınız bende kırmızı misafirlerim var bugun geldiler

hg canım gelmez olasıcalar inşallah bidaha ki sefere hayırlı bi sebeple gelmezler

merhaba kızlar nasılsınız bende kırmızı misafirlerim var bugun geldiler
zeynebim hg canım bu kırmızılar zaten bize gelmese şaşarım sağlık olsun balım inş. bi dahaki aya kırmızıları yenersin bize müjdeler verirsin

hg ececim nasılsın balım ecem canım inş. adet olmassın hamiş olursun Rabbim yüzünü güldürsün bebem eşin gittimi canım sen yurt dışına gitcekti iptal oldu diyodun peki şehir dışına çıkcakmı:26::26:

kızlar ben çıkıyorum..görüşmek üzere...hepinizi çok öpüyorum..akşam gelmeye çalışırım...

kızlar makina bitirdi çamaşırları gidip asayım öptüm hepinizi
kolay gelsin canım görüşürüz byyyyyyy
edanım hg yawyum nasılsın balım

selam arkadaşlar
bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.. 32+0 haftalık gebeliğim var gestasyonel diyabetim vardı kontrol altına almııştım ama bebekte gelişme geriliği çıktı ve sanırım erken gelecek bu sebepten dolayı 2 gündür celestone (kortizon iğne) yaptırıyorum 2 tane daha var buda şekeri fırlatıyor doktoruma ulaşamıyorum aranızda aynı durumu yaşayan varmı lütven yardımmmmm....

geçmiş olsun canım allah en kısa zaman bi sancıyla bebişini
kucağına alırsın inşalla sanırım yanlış yere yazmışsın canım

h.b. canım inşallah zelalcim ama kısmet ne diyelimm beklemekten yoruldum benimde umudum bebiş ama rabbim ne hayırlı gördüyse artık caım eşim gitmedi şehir dışına ne zaman gidecek yada idecek mi gtmeyecek mi onu bile bilmiyorumm

canım Rabbim yardımcın olsun bebişini sağ salamet kucağına almayı nasip etsin tatlım hamiş topikleri var oraya girsene daha sağlıklı bi cevap alırsın ana sayfaya gir ordan hamilelik bölümünü bulabilirsin

balım şu ariston reklamı çıkmasa daha iyi olcam edanım nerdeydin karşılaşamıyoz hiç

canım eşimle bi türlü bu konuya anlaşamadık gitti
pc;yi yine şifrelemiş az önce aradım şifreyi istedim
canım sıkılıyo dedim şifreyi verdi ama akşam yine şifreyi değiştirecem
artık yavaş yavaş alıştıra alıştıra onu ikna edecem beni
deliiiiii ediiiyoooooo yaaaa

hayırlısı olsun bebiş olsun inş. oh kuzu desene kocişin yanında Rabbim ayırmasın sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…