merhaba kızlar nasılsınız bende kırmızı misafirlerim var bugun geldiler
hg tatlım o da zor dimi yaaslm kıslarrr canım yazmak istemedigi için boş boş dolanıyorum topiktee bugün hastalanma günüm olmadı daha ama eziyet kalmadı yapıyorr belim gögüslerim nasıl arıyorrr off offfffffffff
merhaba kızlar nasılsınız bende kırmızı misafirlerim var bugun geldiler
zeynebim hg canımmerhaba kızlar nasılsınız bende kırmızı misafirlerim var bugun geldiler
slm kıslarrr canım yazmak istemedigi için boş boş dolanıyorum topiktee bugün hastalanma günüm olmadı daha ama eziyet kalmadı yapıyorr belim gögüslerim nasıl arıyorrr off offfffffffff
kolay gelsin canım görüşürüz byyyyyyykızlar makina bitirdi çamaşırları gidip asayım öptüm hepinizi
edanım hg yawyum nasılsın balımToplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
EDAN,hznbksl,zelalca+,son_ece,zeynepim1987+,
selam kızlarr
Eki Görüntüle 191236 Eki Görüntüle 191236 Eki Görüntüle 191236 Eki Görüntüle 191236 Eki Görüntüle 191236 Eki Görüntüle 191236 Eki Görüntüle 191236
kızlar ben çıkıyorum..görüşmek üzere...hepinizi çok öpüyorum..akşam gelmeye çalışırım...
kolay gelsin canım görüşürüz byyyyyyy
edanım hg yawyum nasılsın balım
2 gün önceden oldum ama olsun buna da şükür adet olamayan arkdaşlar var bunada şükrediyorum
selam arkadaşlar
bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.. 32+0 haftalık gebeliğim var gestasyonel diyabetim vardı kontrol altına almııştım ama bebekte gelişme geriliği çıktı ve sanırım erken gelecek bu sebepten dolayı 2 gündür celestone (kortizon iğne) yaptırıyorum 2 tane daha var buda şekeri fırlatıyor doktoruma ulaşamıyorum aranızda aynı durumu yaşayan varmı lütven yardımmmmm....
zeynebim hg canımbu kırmızılar zaten bize gelmese şaşarım sağlık olsun balım inş. bi dahaki aya kırmızıları yenersin bize müjdeler verirsin
hg ececim nasılsın balımecem canım inş. adet olmassın hamiş olursun Rabbim yüzünü güldürsün bebem eşin gittimi canım sen yurt dışına gitcekti iptal oldu diyodun peki şehir dışına çıkcakmı:26::26:
selam arkadaşlar
bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.. 32+0 haftalık gebeliğim var gestasyonel diyabetim vardı kontrol altına almııştım ama bebekte gelişme geriliği çıktı ve sanırım erken gelecek bu sebepten dolayı 2 gündür celestone (kortizon iğne) yaptırıyorum 2 tane daha var buda şekeri fırlatıyor doktoruma ulaşamıyorum aranızda aynı durumu yaşayan varmı lütven yardımmmmm....
balım şu ariston reklamı çıkmasa daha iyi olcamedanım nerdeydin karşılaşamıyoz hiç
h.b. canım inşallah zelalcim ama kısmet ne diyelimm beklemekten yoruldum benimde umudum bebiş ama rabbim ne hayırlı gördüyse artık caım eşim gitmedi şehir dışına ne zaman gidecek yada idecek mi gtmeyecek mi onu bile bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?