Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kıjlar saat kaç oldu daha saram yok ortada gezmeyemi gitti yoksa temizliğe başlamıştı işemi daldı acaba:26:

kızlar sarayı bende merak ettimmm hatta bir ara soracaktım ama pat diye yine kv geldiiii sonra gitti tekrar geldi falan bende unutum sormayı yaaaaaaaaa

evet belkide kuzum merak ettim o her sabah bi günaydın derdi bize

canım sabak kalktım çamaşır yıkadım evi toparladım alışverişe gittik bizraz dolaştık anca geldik yemek yedik sonra hemen size bakayım dedim.

hepinize güzel hafta sonları canlarım

sanada güzel hafta sonları canııım

yetercim seni o kadar iyi anlıyorumki ama ne yapalım bizde annelerimizin anneler günün kutlarız onlarda bizim seneye anneler gününmüzü kutlarlar Allah büyük elbet bizde birgün anne olacaz.

nehircim sen çok iyi birisin pozitifliğinin taaaa buradan hissediyom

ne iyi yaptınız geldiniz sefalar getirdiniz iyiyiz bizde. egede gayet iyi teyzesi. hopluyo zıplıyo yeri daraldıkça durulur diyolar ama bizimki sıkıntılı daha çok yer açmaya çalışıyo kendine

ohhhh iyi yapıyo menim yeğenim

kıjlar çaylar benden saram olsaydı oda bize cevizli kek yapardı SARAMMMMMM gel hadi

yapayım valla üzerinede böğürtlen sosu dökeyim onuda bugünaldım

maonyam beni çıldırtıyosun geliyosun yazmadan gidiyosun yiğenin iyi yapmış yatağına işemiş

bunlar çok güzeeeeel

iyiyim canım sen nasılsın prof. da gelsin bi baksın onaylarsa devam ozaman tatlım eşine sorcaktın proxed plus mıymış kullandığı:26:

sen süpersin canım aynen devam

slm kıslarrr canım yazmak istemedigi için boş boş dolanıyorum topiktee bugün hastalanma günüm olmadı daha ama eziyet kalmadı yapıyorr belim gögüslerim nasıl arıyorrr off offfffffffff

ececim inşallah hamilesindir

merhaba kızlar nasılsınız bende kırmızı misafirlerim var bugun geldiler

üzülme canım inşallah bi dahaki aya gelir bebişin

selam kızlar nasılsınız...

merhaba pelincim ben iyiyim sen nasılsın

kıjlar saat kaç oldu daha saram yok ortada gezmeyemi gitti yoksa temizliğe başlamıştı işemi daldı acaba:26:

canım yukarıda yazdım bugün biraz yoğundum temizlik işinede güneş açsın sonra tam anlamıyla başlayacam şimdilik yıkanacakları yıkıyorum ütü yapıyorum bide benim herşeyi ütüleme gibi bi huyum var havalar düzelsin halıları kaldırıp yıkamaya yollayacam herşey yıkandıktan sonra gerisi kolay geliyo bana camları falan silmiyorum şakır şakır yağmur yağıyo ben sileyim yağmur batırsın yok öle üç kuruşa beş köfte zaten cam silmekten nefret ediyom dimi ama

açılınnnnn yol verinnnnnnnnnn lütfen çekilinnnnnnnnnnnn ezilirsiniz size diyom hey hanımlar yol verin şişşşşt kime diyom açılınnnnnnnnnnn saramınnnnnnn 17 45 banliyö treni geliyo yol verinnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…