kıjlar saat kaç oldu daha saram yok ortada gezmeyemi gitti yoksa temizliğe başlamıştı işemi daldı acaba:26:
inş. balım çok mücadele ettik ama yok işte Rabbim oldesin inş. hepimizin yüzü gülsün artık
evet belkide kuzum merak ettim o her sabah bi günaydın derdi bize
hepinize güzel hafta sonları canlarım
yarın anneler günü benim içimden hiç bir şey gelmiyorrr:26: ne hediye almak (annelr günüde hediye alırken kendimi kötü hisediyorummm anne olamdığım için )ne başka bir şeyyyy bir boşluk var içimde..... 7 yıldırrrr her anneler günüde bu son olsun inşş önümzdeki yıl anneler gününü beğimle bebklerimizle kutlayalım dedğim ama tam 7 sendir yalnız kutluyorum anneler günün .. nedenler niçinleri bıraktm artıkkk nedense neden niçinse niçinn ben hala yalnızım hala anner gününü tek geçiriyorummmm üzgünümmm belikide bu bir ömür boyu böyle devam edecekkkk içimdeki bu boşluk hiç dolmayacakkkkk bu karışıklık düzelmeyecek .. bu benim kaderimmi çilemmi sınavımı bilmiyorum :44:ama bu yaşadığıklarım beni çok yordu yıprattı duygusalaştırdı ... kendimle ilği hiç bir şey düşünemiyorum ne kadar kötü çok istediğim bir şey hakında hayal bile kuramamak hayal kurarkennn kötü bir şey olacak diye korkmak .....
dün dışarıya çıkmıştım anne olan kız kardeşim için küçücük bir hediye aldımmm ve 2.5 yaşındaki oğluna verdim:emir akşammm:93: git annene enneciğim annelr günü kutlu olsun de öp vee hediyeni ver dedimmmaynen yaptı o hediyeyi verirkennn annesi çok duygulandı yeğenim okadar talıyıdıkııı
çok ağladım o görüntü karşısındaaaaRABBİM bizlerede yaşat dedimmmm birsin bu hasretimiz diye dualr ettimmm
canım sağolvalla derdinizi derdim gibi yaşıyorum inanki... başkası gibi görmüyorum sizinle bir yaşıyorum herşeyi azcıkta telaşlı ve duygusalım ya ondan öyle geliyodur sana. amacım yatıştırmak değil derdinizi paylaşıp hafifletmek e başarmışımda ne mutlu bana
ne iyi yaptınız geldiniz sefalar getirdiniziyiyiz bizde. egede gayet iyi teyzesi. hopluyo zıplıyo yeri daraldıkça durulur diyolar ama bizimki sıkıntılı daha çok yer açmaya çalışıyo kendine
kıjlar çaylar bendensaram olsaydı oda bize cevizli kek yapardı SARAMMMMMM gel hadi
maonyam beni çıldırtıyosun geliyosun yazmadan gidiyosunyiğenin iyi yapmış yatağına işemiş
iyiyim canım sen nasılsınprof. da gelsin bi baksın onaylarsa devam ozaman tatlım eşine sorcaktın proxed plus mıymış kullandığı:26:
slm kıslarrr canım yazmak istemedigi için boş boş dolanıyorum topiktee bugün hastalanma günüm olmadı daha ama eziyet kalmadı yapıyorr belim gögüslerim nasıl arıyorrr off offfffffffff
merhaba kızlar nasılsınız bende kırmızı misafirlerim var bugun geldiler
selam kızlar nasılsınız...
kıjlar saat kaç oldu daha saram yok ortada gezmeyemi gitti yoksa temizliğe başlamıştı işemi daldı acaba:26:
merhaba kızlaaaaaaaaaaar men geldiiim
canım sabak kalktım çamaşır yıkadım evi toparladım alışverişe gittik bizraz dolaştık anca geldik yemek yedik sonra hemen size bakayım dedim.
sanada güzel hafta sonları canııım
yetercim seni o kadar iyi anlıyorumki ama ne yapalım bizde annelerimizin anneler günün kutlarız onlarda bizim seneye anneler gününmüzü kutlarlar Allah büyük elbet bizde birgün anne olacaz.
SARAM KUŞUM OH NE İYİ ETMİŞSİNİZ ENİŞTEMLE ALIŞVERİŞ YAPMIŞSINIZ GEZMİŞSİNİZ SEFAN OLSUN KUŞUMMMMMBALIM YAĞMURDA CAM SİLMEK BANA AİT BİŞEY ZATEN ONU Bİ BEN YAPARIM BEKLEMEN DOĞRU Bİ KARAR KUZU ZATEN HAVALAR BOZDU YİNE DÜZELİNCE BENDE CAMLARI YİNE SİLCEM KUŞUM HADİ GELDE İKİ LAFIN BELİNİ KIRALIM
[ı]canım sabak kalktım çamaşır yıkadım evi toparladım alışverişe gittik bizraz dolaştık anca geldik yemek yedik sonra hemen size bakayım dedim.[/ı]
[ı]sanada güzel hafta sonları canııım[/ı]
[ı]yetercim seni o kadar iyi anlıyorumki ama ne yapalım bizde annelerimizin anneler günün kutlarız onlarda bizim seneye anneler gününmüzü kutlarlar allah büyük elbet bizde birgün anne olacaz.[/ı]
[ı]nehircim sen çok iyi birisin pozitifliğinin taaaa buradan hissediyom[/ı]
[ı]ohhhh iyi yapıyo menim yeğenim[/ı]
[ı]yapayım valla üzerinede böğürtlen sosu dökeyim onuda bugünaldım[/ı]
[ı]bunlar çok güzeeeeel[/ı]
[ı]sen süpersin canım aynen devam[/ı]
[ı]ececim inşallah hamilesindir[/ı]
[ı]üzülme canım inşallah bi dahaki aya gelir bebişin[/ı]
[ı]merhaba pelincim ben iyiyim sen nasılsın[/ı]
[ı]canım yukarıda yazdım bugün biraz yoğundum temizlik işinede güneş açsın sonra tam anlamıyla başlayacam şimdilik yıkanacakları yıkıyorum ütü yapıyorum bide benim herşeyi ütüleme gibi bi huyum varhavalar düzelsin halıları kaldırıp yıkamaya yollayacam herşey yıkandıktan sonra gerisi kolay geliyo bana camları falan silmiyorum şakır şakır yağmur yağıyo ben sileyim yağmur batırsın yok öle üç kuruşa beş köfte zaten cam silmekten nefret ediyom dimi ama [/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?