Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyiyim canım sen nasılsın prof. da gelsin bi baksın onaylarsa devam ozaman tatlım eşine sorcaktın proxed plus mıymış kullandığı:26:

bende iyiyim canım evet saramda gelsin notunu versin ama sen bir iki tane daha yollasana çok hoşuma gidiyo balım eşim onu kullandı galiba çok oldu adamda hatırlamıyo ama iyi bi ilaçtı biz biraz faydasını görmüştük senin eşin varikosel oldumu kuzu yada eşinin spermlerinde sorun varmıydı:26:

varikosel yok dediler canım ama hareketlilikte sorun var o yüzden dr yazmış bu ilacı

ben bu aralar bıraktım o artık kendi kendine birşeyler yapıyor sürekli bal tüketmeye çalışıyor önceden zorla yedirirdim herbişeyi

öyle zaten bu erkek milleti bi tuhaf sen istersin yapmaz ilgilenmessin kendileri başlar yemeğe içmeye

öyle zaten bu erkek milleti bi tuhaf sen istersin yapmaz ilgilenmessin kendileri başlar yemeğe içmeye

öyle valla canım hiç çaba göstermiyosun derdim sen hazırlayıp getircen ben de yicem derdi hazırlar götürürdüm zorla yerdi içerdi şimdi ne oldu bilmem:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…