ağlamak yok zırlamak hiç yokkkkkkkkkkkyeterim Deli kadiriyem benim bizde seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzz
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
yeterim rabbim neşeni arttırsın azaltmasın inş.
sağol canım
amaaaaaaaaaaaa benim neşem sizlersiniz kızzzzz
inanki aynı siz olmasanız ben ne yapardım bilmiyorum insanı ailesi bile anlamıyo bazen yeterim balımmmmm
SARAM KUŞUM OH NE İYİ ETMİŞSİNİZ ENİŞTEMLE ALIŞVERİŞ YAPMIŞSINIZ GEZMİŞSİNİZ SEFAN OLSUN KUŞUMMMMMBALIM YAĞMURDA CAM SİLMEK BANA AİT BİŞEY ZATEN ONU Bİ BEN YAPARIM BEKLEMEN DOĞRU Bİ KARAR KUZU ZATEN HAVALAR BOZDU YİNE DÜZELİNCE BENDE CAMLARI YİNE SİLCEM KUŞUM HADİ GELDE İKİ LAFIN BELİNİ KIRALIM
açılınnnnn yol verinnnnnnnnnn lütfen çekilinnnnnnnnnnnn ezilirsiniz size diyom hey hanımlar yol verin şişşşşt kime diyom açılınnnnnnnnnnn saramınnnnnnn 17 45 banliyö treni geliyo yol verinnnnnnnnn
Edanım yawyum nasılsın ben komşularla zeytinliğe gittim semaverde çay yaptık içtik iyi geldi açık hava
evet bizi bizden başak anlamaz diye boşunmı diyoruzzzzzz
çok haklısın yetercim bizi ancak birbirimizi anlarız çünkü kader arkadaşıyız
saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaözledim seni delüüüüüüüüüüüüüü
mende mende seni özlediiiiiiim yeteriiiiiiim
yeterimmmmm canım benimmmmmmmmmevet bizi bizden başak anlamaz diye boşunmı diyoruzzzzzz
sağol canım bende geldim ama sen yoksun iki defadır karşılaşamıyoruz
ohhhh sefan olsun bacım menim açık hava iyi gelir insana çağırsaydın mende gelseydim semaver çayını bende çok severim yanında da limon bide kısır ohhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?