tatlım bi 3 hafta misafirlerle ugrastım o zaman giremedim.. genelde giriyorum.. kızları görmeden rahat edemiyorum valla... ama tabii yaz geldi artık disarda daha cok is oluyor.. kış kadar cok evde durmuyorum artık.... sen nasılsın tatlım? seni de özledim valla yanim..
aboovvvvyoksa sende saramdan mı araklıyosun?? ben sen kendin buldun sanmıstım.. desene sende bizdensin..hehehe... eklentinin altına itina ile sara dan araklanmıstır yazmak lasım..hehehe....
neyse.. ben cikip biraz is yapayım.. görüsürüz sonra seker...
haklısın canım kışın olduğu gibi evde oturup kalmıyoz artıkın:82::82::82: üç hafta sende kalan misafir kimlermiş bakem:44: ben de seni özledim şekeyimmeskisi kadar sık kalmıyorum artık bi bakıp çıkıyorum genelde kocişim evde olmadığı zamanlar dalıyom muhabbete böle işte
hehee...yok canım kendim buluyorumama nolur nolmaz rezil olmiim dedim sara babamdan onay aldım o da verdi sağolsun öyle haybeye eklenti yollamak olmaz dimi ama
Selam kızlarr bugün eşimle nişan günümüz zaman ne kadar çabucak geçiyoo yaa sanki dün gibi nişanlanmıştık :26::26::26::26:
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 pikepolat+
SLM zeynommmmmmmmm nasılsın bacımmmmmmmm..._??
canım annemler geldi sonra esimin ailesi falan tren oldu yanim ..sıra sıra...iyi yapıyosun tatlım.. Gez dolas...
hehee...eline saglik canım.... Alemsin
tebrik ederim canım....Kac senelik evlisin tatlım sen?
teşekkür ederim canım sanırım senem dolmadı ama çok az
kaldı 16 temmuz 1 senemiz oluyo evlilik yıl dönümüz 16 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?