Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
pikepolat hznbksl+ pasiflora

pasiflora hosgeldin canım.. ben zeynep... sen de kendini tanıtmak ister misin?

haklısın canım kışın olduğu gibi evde oturup kalmıyoz artıkın:82::82::82: üç hafta sende kalan misafir kimlermiş bakem:44: ben de seni özledim şekeyimm eskisi kadar sık kalmıyorum artık bi bakıp çıkıyorum genelde kocişim evde olmadığı zamanlar dalıyom muhabbete böle işte

aboovvvv yoksa sende saramdan mı araklıyosun?? ben sen kendin buldun sanmıstım.. desene sende bizdensin..hehehe... eklentinin altına itina ile sara dan araklanmıstır yazmak lasım..hehehe....

yok canım kendim buluyorum ama nolur nolmaz rezil olmiim dedim sara babamdan onay aldım o da verdi sağolsunöyle haybeye eklenti yollamak olmaz dimi ama

Selam kızlarr bugün eşimle nişan günümüz zaman ne kadar çabucak geçiyoo yaa sanki dün gibi nişanlanmıştık :26::26::26::26:

canım annemler geldi sonra esimin ailesi falan tren oldu yanim ..sıra sıra...iyi yapıyosun tatlım.. gez dolas...

yok canım kendim buluyorum ama nolur nolmaz rezil olmiim dedim sara babamdan onay aldım o da verdi sağolsunöyle haybeye eklenti yollamak olmaz dimi ama
hehee...eline saglik canım.... alemsin

Selam kızlarr bugün eşimle nişan günümüz zaman ne kadar çabucak geçiyoo yaa sanki dün gibi nişanlanmıştık :26::26::26::26:

tebrik ederim canım.... kac senelik evlisin tatlım sen?

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 pikepolat+

SLM zeynommmmmmmmm nasılsın bacımmmmmmmm..._??

selincim sende hg tatlım..nasılsın canım?geçen sana söylediğim ilacın adını bulamadım ya...

canım annemler geldi sonra esimin ailesi falan tren oldu yanim ..sıra sıra...iyi yapıyosun tatlım.. Gez dolas...

hehee...eline saglik canım.... Alemsin

tebrik ederim canım.... Kac senelik evlisin tatlım sen?

teşekkür ederim canım sanırım senem dolmadı ama çok az
kaldı 16 temmuz 1 senemiz oluyo evlilik yıl dönümüz 16 temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…