kızlarr ben çıkıyrmmmm.eve geldim geleli netin başındayım heruff kudurduu çıldırdırıoo şuanda bana bağrıooooama ben sizi bırakamıyrmmm adamcağızz daha fazla depinmeden ben çıkıyrmmm grşmk dileğiyle
nehirimmmmmmmmmmmmcanımbenim seve seve herzaman size destek veririm ben allah güzel günler göstersin hepimizeinşallah canım hormonlarım tuzak kurdu
kızlarr ben çıkıyrmmmm.eve geldim geleli netin başındayım heruff kudurduu çıldırdırıoo şuanda bana bağrıooooama ben sizi bırakamıyrmmm adamcağızz daha fazla depinmeden ben çıkıyrmmm grşmk dileğiyle
semi cim selam tatlım,annemlerdeydim kaç tır,yeni geldim.
gene mi geldi kırmızılar,tıpkı benimki gibi.
kızlar şimdilik çıkıyorum,gözlerim çift görmeye başladı,sonra görüşürüz.
cadım hayırlı olsun inş. tedavin bu son olsun kucağın dolsun inş. bebişin gelsin evin şenlensin güzel arkidişim benimmmmmmmbende iyiyim kuzu
nehirimmmmmmmmmmmm
maonyam avatarındaki benmi oluyorum şincik keşke o kadar ince olsam kızne yalan sölüm dedim kimbilir maonyam ne bulcak getircek bu zelal diye ama neyse fena değilmiş görüşürüz canım öpt.byyyyyy
hosbulduk balim cicegim..neden canını sıktın arkadasim.. azcik yüksekmis..biras dikkat ettinmi tamam evelallah... üzülmesin minnosum benim...
ay kuzummmmm..
bende özledim bende...
hasretlik tak etti canıma...
tatlım ya testler nasıl? keyifler nasıl? bugün gezentilik gününmüs duydugum... yarasin canım
tatlım..balım..canımın içi... bugün gözlerim aradı durdu seni..karsilasamadik diye üzüldüm canım.. tatlım günde en az bi tutam sara almam lazım yanim.. olmuyo baska...
kızlar sizleride özledim canlar.. hepinize sarılıp öpüyorum sekerler...
tatlım..balım..canımın içi... bugün gözlerim aradı durdu seni..karsilasamadik diye üzüldüm canım.. tatlım günde en az bi tutam sara almam lazım yanim.. olmuyo baska...
aminnnnnnnnnnnn .....cok saol canim benim ... ALLAHIN izniyla olur insalla ALLAH KIMSEYI BUNUNLA SINAMASIN
zeynom balım benim testler bana kazık attıe2 yüksek çıktı döv onu:86:yumoş rezervim azalmış bilseydim stok yapardım
zelos saradan baska selin de caliskan cikti ondandan itina ile topladım bugün haberi yok..hehee hemen satayım dur..
kızlar hepinez gelsin
Eki Görüntüle 192136 Eki Görüntüle 192136 Eki Görüntüle 192136 Eki Görüntüle 192136 Eki Görüntüle 192137 Eki Görüntüle 192137
amin gülüm amin gerçekten çok zor
zeynom balım benim testler bana kazık attıe2 yüksek çıktı döv onu:86:yumoş rezervim azalmış bilseydim stok yapardım
zelos saradan baska selin de caliskan cikti ondandan itina ile topladım bugün haberi yok..hehee hemen satayım dur..
kızlar hepinez gelsin
Eki Görüntüle 192136 Eki Görüntüle 192136 Eki Görüntüle 192136 Eki Görüntüle 192136 Eki Görüntüle 192137 Eki Görüntüle 192137
zelalim kazık atsada neymiş allah allah. azalmı adı üstünde bitmemiş ki stoğu düşünme sen allahım bilir işini güzel zamanda hayırlı zamanda verir bebeğini
canım bugün işlerim vardı gündüz hiç gelemedim topiğe ama aklım hep sizdeydi
haberi yok haa bak nasıl da yakaladım seni
seni senizelos saradan baska selin de caliskan cikti ondandan itina ile topladım bugün haberi yok..hehee hemen satayım dur..
kızlar hepinez gelsin
saram bebişim ne yapayım elimden başka bişey gelmiyo bende dalgaya vuruyomçok şekersin bacım senin bu kendinle dalga geçen hallerini çok seviyom kendinle barışık hallerinide seni hep böyle görmek istiyom men
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?