canım benim hicccc moralin bozulmasın cünkü e2 degeri degisken bir deger ilk ölctügümde benimde 70 cikmisti..doktor canımı sıkmıstı sonra ölçtügümde bayaa düsmüstü yani degisebiliyor... stres cok önemli bi faktör... 2-3 ay önce cok stres yasadıysan o yansımıstır tatlım... eminim 2 ay sonra baksan daha iyi cikar balim....
döverim ben..düssün hemen e2 bacımı üzmesinn....
tatlım kolay gelsin..disin nasıl oldu canım... gittin mi disciye? canım arkadasım benim
seni seni
saram bebişim ne yapayım elimden başka bişey gelmiyo bende dalgaya vuruyomkuşum arada düşüyom ama iyiki sizler varsınız hemen el atıyosunuz canlarım benim iyiki varsınız
canım benim e 2 değerimde 50 çıktı doktor yüksek çıkmış dedi bu doktorları anlamak çok zor
dişçiye gitmedim korkuyorum ne zamanki canıma tak etti o zaman gidecem
inş. canım ama baya yüksek 185canım benim hicccc moralin bozulmasın cünkü e2 degeri degisken bir deger ilk ölctügümde benimde 70 cikmisti..doktor canımı sıkmıstı sonra ölçtügümde bayaa düsmüstü yani degisebiliyor... stres cok önemli bi faktör... 2-3 ay önce cok stres yasadıysan o yansımıstır tatlım... eminim 2 ay sonra baksan daha iyi cikar balim....
döverim ben..düssün hemen e2 bacımı üzmesinn....
tatlım kolay gelsin..disin nasıl oldu canım... gittin mi disciye? canım arkadasım benim
inş. nehirim inş. en yakın zamanda hepimiz seviniriz hep beraber Rabbim hepimizin birden gönlündeki muradı nasip etsin inş.zelalim kazık atsada neymiş allah allah. azalmı adı üstünde bitmemiş ki stoğu düşünme sen allahım bilir işini güzel zamanda hayırlı zamanda verir bebeğini
kuzu bana test demeeeeeeeeeeeeeeeeeesenin testlerin ne oldu canim o gunden beri hic gorusemedik
ben bu yumoş rezervi işini anlamadım gitti
50 55 yaşında menopoza girilirdi
şimdi yaş 30 olunca yumoş rezervi azaldı deniyor
ben bu yumoş rezervi işini anlamadım gitti
50 55 yaşında menopoza girilirdi
şimdi yaş 30 olunca yumoş rezervi azaldı deniyor
canim disin mi ariyo gecmis olsun
canlarımmmmbenimmmmm ben yatıyorum artık. yoruldum çok fena. eşim de geldi az önce hadi uykuyaaa diye söylenmeye başladı gideyim ben. öpüyorum boool bol. kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere kuzularımmmm
seni seni
saram bebişim ne yapayım elimden başka bişey gelmiyo bende dalgaya vuruyomkuşum arada düşüyom ama iyiki sizler varsınız hemen el atıyosunuz canlarım benim iyiki varsınız
selin balım nasılsın şeker bugün hiç konuşamadık nasılsın kuzu
kardelencim iyi geceler canım görüşürüz öpt.byyyyyy
kızlarrr ben geldimmmmmmm eşim yannıma gelince ansızın kapadım kusura bakmayınn
inş. canım ama baya yüksek 185inş. düşer canım düşmesede ben onu asansöre bidirir aşşağıya salarım
inş. nehirim inş. en yakın zamanda hepimiz seviniriz hep beraber Rabbim hepimizin birden gönlündeki muradı nasip etsin inş.
kuzu bana test demeeeeeeeeeeeeeeeeee
ııımm... yani..:44::44::44:sey... ben aslında demek istedim ki.. selin bana tamam kullan dedi demek istedimmmmmmm... (oldu mu becerebildim mi?haberi yok haa bak nasıl da yakaladım seni
bunlar çok güzel zeynocum bayıldım:81::81::81::81::81:
tatlım ilk olarak diş ihmale gelmezzzzz.... biliyosun hamilelikte cok daha kötü olabiliyo disleri ihmal etmeyelim canım cokkkk önemli.....canım benim e 2 değerimde 50 çıktı doktor yüksek çıkmış dedi bu doktorları anlamak çok zor
dişçiye gitmedim korkuyorum ne zamanki canıma tak etti o zaman gidecem
iyi geceler tatlımmmm.......canlarımmmmbenimmmmm ben yatıyorum artık. yoruldum çok fena. eşim de geldi az önce hadi uykuyaaa diye söylenmeye başladı gideyim ben. öpüyorum boool bol. kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere kuzularımmmm
canlarımmmmbenimmmmm ben yatıyorum artık. yoruldum çok fena. eşim de geldi az önce hadi uykuyaaa diye söylenmeye başladı gideyim ben. öpüyorum boool bol. kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere kuzularımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?