Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım benim e 2 değerimde 50 çıktı doktor yüksek çıkmış dedi bu doktorları anlamak çok zor

dişçiye gitmedim korkuyorum ne zamanki canıma tak etti o zaman gidecem

seni seni

saram bebişim ne yapayım elimden başka bişey gelmiyo bende dalgaya vuruyom kuşum arada düşüyom ama iyiki sizler varsınız hemen el atıyosunuz canlarım benim iyiki varsınız

en güzelini yapıyosun keşke herkes senin gibi yapabilse sende iyiki varsın ve bizim arkadaşımızsın seni çok seviyom men

canlarımmmmbenimmmmm ben yatıyorum artık. yoruldum çok fena. eşim de geldi az önce hadi uykuyaaa diye söylenmeye başladı gideyim ben. öpüyorum boool bol. kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere kuzularımmmm

inş. canım ama baya yüksek 185 inş. düşer canım düşmesede ben onu asansöre bidirir aşşağıya salarım
zelalim kazık atsada neymiş allah allah. azalmı adı üstünde bitmemiş ki stoğu düşünme sen allahım bilir işini güzel zamanda hayırlı zamanda verir bebeğini
inş. nehirim inş. en yakın zamanda hepimiz seviniriz hep beraber Rabbim hepimizin birden gönlündeki muradı nasip etsin inş.
senin testlerin ne oldu canim o gunden beri hic gorusemedik
kuzu bana test demeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben bu yumoş rezervi işini anlamadım gitti
50 55 yaşında menopoza girilirdi
şimdi yaş 30 olunca yumoş rezervi azaldı deniyor

canım bizim rezervler doğuştan az sanırım :26::26::26::26::26::26::26::26:

canim disin mi ariyo gecmis olsun

sağol canım evet dolgum düşmüş sanırım çok sızlıyo

iyi geceler canım öptüm byyyy

ben deldim de siz yoktunuz gezmelere gitmişsin canım benim yerimede gezdin mi

kızlar bu aşırdım

Son düzenleme:

tamam anladim canim

haberi yok haa bak nasıl da yakaladım seni
ııımm... yani..:44::44::44:sey... ben aslında demek istedim ki.. selin bana tamam kullan dedi demek istedimmmmmmm... (oldu mu becerebildim mi?:26:)
yerim senin ikonlarını fistiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkk...

bunlar çok güzel zeynocum bayıldım:81::81::81::81::81:

yani ellerimle topladım demek isterdim ama ellerimle arakladım canımmmm.... calisiyim benim de olur

selin saolsunnnnn

canım benim e 2 değerimde 50 çıktı doktor yüksek çıkmış dedi bu doktorları anlamak çok zor

dişçiye gitmedim korkuyorum ne zamanki canıma tak etti o zaman gidecem
tatlım ilk olarak diş ihmale gelmezzzzz.... biliyosun hamilelikte cok daha kötü olabiliyo disleri ihmal etmeyelim canım cokkkk önemli.....

tatlım o doktor da cok seymis (neymiş bilemedim) yanim..50 gayet güzel bir deger.. en üst 80 biliyosun... benimde en son 39 cikti... ama bir sonra ki ay ne cikar bilinmez.... dedigim gibi strese göre degisebiliyor....

iyi geceler tatlımmmm.......

kardelennnnnnnnnnn.. iyi geceler tatlım....

cadi..insallah bu sefer yüzün gülecek seker seninde...

aşırdım bunalrı ama olmdı yafffffffffffffffff

Son düzenleme:

iyi geceler güzeller Allaha emanet olun öpt. byyyyyyyyy

kızlar eşim geldi rahatsızlanmış hepinizi öpt.byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…