Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tamam tatlım kendine dikkat et öptüm

tatlım 10 dakkaya takıldım.....

sara ben bir iki doktor dövesim var... dövimmi onlarıda ... 50 cok iyi bir rakam sen arkadasina inan canım....

ben de sizleri seviyorum..sizlerin varligi bana olan sevginiz soylediginiz kucucuk guzel bir soz bile beni nasil mutlu ediyor anlatamam...

zelalim dualarinda sakin beni unutma olur mu?kendine iyi bak..kendimi biraz topliyim gelicemm

ben de sizleri seviyorum..sizlerin varligi bana olan sevginiz soylediginiz kucucuk guzel bir soz bile beni nasil mutlu ediyor anlatamam...

zelalim dualarinda sakin beni unutma olur mu?kendine iyi bak..kendimi biraz topliyim gelicemm

metukacım bizde seni çok seviyoruz acını paylaşıyoruz ve seni çok iyi anlıyoruz.Allah yar ve yardımcın olsun hep benim dualarımdasın kendine iyi bak öptüm byyyyyyy

zelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal mesaj kutunu boşaaaaaaaaaaaaalt:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

zelal bacım dün gece eşim rahatsızlandı dedin gittin çok merak ediyorum :26::26::26::26::26:inşallah önemli bişey yoktur bi gelip haber ver Allah seni eşine eşinide sana bağışlasın canım bacım

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zelalin eşi nasıl oldu acabaaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
ece test yaptımıııııııııııııııııııııı:26::26::26::26::26:

metukam gelmişşşşş seni seviyoruz kuzu
inşş bir an önce toparlanıp gelirsin aramızaa
saram günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın yetercim nasılsın benim başım çok ağrıyo

benimde canım havlardanmıdır nee
birde midem bulanıyor sabah kalkınca kendimi bilmesem hamiş zanedeceğim kendimiiii
huyu kurun h

• avala ısıdığında böyle olur midem şimdi 3.5 kiloda kaybederimmmm

benimde canım havlardanmıdır nee
birde midem bulanıyor sabah kalkınca kendimi bilmesem hamiş zanedeceğim kendimiiii
huyu kurun h

• avala ısıdığında böyle olur midem şimdi 3.5 kiloda kaybederimmmm

canım bilmiyorumki havalardan mıdır nedir başımın tepesi sanki kalkıp iniyor öyle yani sanada çok geçmiş olsun

sarammmmmm geçmiş olsun canımmm

ben kahvaltı hazılayayaım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…