Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saracım öncelikle geçmiş olsun canım...durumun düzeldimi?
ececim inşallah hamilesindir tatlişim...
kardelencim gelmiş hoşgelmiş..kız seni çok merak ettim bana iki kelam yazmamışsın..aşkolsun canım ya..
zeloşumda manisadan dönmüş..sende hg tatlişim...
maonyada tüp bebiş için bilgi toplamaya başlamış..hayırlı olur inşallah tedavin tatlım..
semicim uğramış topice..oda hg umarım iyisindir semicim...
yeterrrrrrrrrr topicin vazgeçilmez hatunu...sende hg tatlım...
pikepolat zeynomda gelmiş gitmiş topice...
cadıcımda gelmiş sanırım...geçmişe fazla bakamadım ama...
edancım gelmiş onuda gördüm sanki...
hznbksl selinimde dün vardı bugünde gelir inşallah...
unuttuğum varsa beni affetsin aklıma gelenleri yazdım...

bana gelince bugün moralim çok bozukkkkkkkk...dün sağlık ocağından gebe takibine çağırmışlardı..sabah eşimle gittik...bebişin kalp atışını dinledim güm güm güm...nasıl atıyordu maşallah buseme...tek olumsuzluk şekerimi ölçtürdüm...tokluk bakıldı 169 çıktı..ebe yükselmiş kahvaltıyı çokmu yaptın dedi...dedim pekmezim var diyet listemde omu acaba yükseltti dedim...akşamda biraz karpuz ve kuruyemiş yemiştim...artık hiç bişey yemiycem...ne yapacağımı şaşırdım..moralim çok bozuldu...eşime belli etmedim ama çok canım sıkıldı..oda yol boyu konuşmadı canı çok sıkıldı..sana şeker ölçüm cihazı alacam dedi...2 ay kaldı dikkat et ne olur dedi idare et dedi..ya bişey yemiyorum niye böyle oluyor bilmiyorum...sinirselmidir nedir bu lanet olası şeker...neyse sizinde canınızı sıkmayın sabah sabah..gidip sütümü içeyim...babamı arayıp biraz konuşayım..rahatlamaya ihtiyacım var...

Son düzenleme:
işte,işte ben de aynı bu durumdayım
çok şekersin bacım senin bu kendinle dalga geçen hallerini çok seviyom kendinle barışık hallerinide seni hep böyle görmek istiyom men
zeloşun yüzünbden,bende negatiflikten hemen vazgeçiyom,mübarek pozitif elektrik santrali,kendini de aydınlatıyo,etrafındakilkeride

leyloşum,akşam çok yorgundum,geçmişede hiç bakmayınca,kimseyede bişey yazmadım tatlım,merak etmişsin beni,sağolasın,diğer topicdede sormuştun sanırım,ama gözünden kaçmış,ben annemlere gidiyorum diye burda yazmıştım.arkadaşlarım gittiğim yeri yanlış söylemişler bide
bence de stres yapıyosun,iki ay çok bi zaman değil,herşey buse için,temel gıdalarını al,gerisine dayan lütfen,öp minik buseyi.
ağzın karnına yetişir mi acep recep?

Son düzenleme:

annem sali gecesi vefat etti..dun oglen namazindan sonra defnettik..

1 fatiha okur musunuz?tesekkur ederim..

metuşum,yavru kuşum,çok üzüldüm,rabbim sabırlar ihsan eylesin,öbür dünyasını iyi etsin,dünyada çektiği eziyetleri,ahirettte kendisi için kat kat derecelere vesile olsun inşallah,çok üzüldüm.

anladım kardelenim...bilmiyorum stresmi yapıyorum...hiç kafamı takmıyorum ama oluyor işte...annemlerle konuştum biraz rahatladım..babam şekerim normal kafanı takma tokluk şekeri 200 kadar normaldir dedi...evet canım bende öyle yapacam..ama şeker ölçüm cihazını mutlaka alacam koydum kafaya..hergün şekerimi ölçecem...busede seni öpüyor teyzesi...

leyloşum selam tatlım.

slm bitanem..seni çok özledim kardelenim ya...fellik fellik topiclerde seni aradım valla...dileğim anne olmak topicinde kızlara sordum..saolsun onlarda söyledi..yazdıklarına baktım görememiştim...nasılsın?tatilin nasıl geçti canım?

bende sizi özledim tatlım,kızların sana yazdığını gördümde,yazma imkanım olmadı malesef,çok yoğundum.
güzel geçti,düğünler,dernekler derken 10 günü tamamlamışım.:82:

bende sizi özledim tatlım,kızların sana yazdığını gördümde,yazma imkanım olmadı malesef,çok yoğundum.

ohhhhh ne güzel sefan olsun kardelenim..arada insanın değişikliğe ihtiyacı oluyor...bizler 4 duvar arasında sıkışmış kalmışız valla...hayat monoton evle iş arasında geçiyor işte...doktora gitmek en büyük değişiklik benim için...doğum iznine ayrılınca bende annemlerin yanına gidecem...biraz gezer gelirim...

annenler yakınlarda mı leyloşum,çok uzaklara seyahat etme doğum öncesi bence.
bende bugün spor salonunu arıcam kendime,bide sporla denicem bakalım,adım atmaktan korkardım ya hamileysem diye,şimdide sporla hamile kalabilme umudu oluştu
umut,fakirin ekmeği.

yakın sayılır tatlım...70km benim yaşadığım yere...spor herzaman için iyidir kardelencim..senin için hayırlı olur inşallah kardelenim...Rabbim gönlüne göre versin bacım...

kardelen tatlım ben çıkıyorum..öğleden sonra görüşmek üzere...çok öpüyorum canım..

yakın sayılır tatlım...70km benim yaşadığım yere...spor herzaman için iyidir kardelencim..senin için hayırlı olur inşallah kardelenim...Rabbim gönlüne göre versin bacım...

hımmm,benle annemlerden yakınmış kız,bizde nerdeyse 150 km var arada.
gerçi buna şükür,950 km olduğu zamanlarda olduydu.
leyloşum,öğleden sonra olamayabilirim tatlım,sonra görüşürüz olar mı,öpüyorum sizi.

slm kızlarr.evde iğnemi unutmuşum eve geldimm.bi, bakım dedim.şimdi geri çıkıcam eceden bi haber varmıııı

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)

nehir1001,

sağol leylacım benim başım çok ağrıyo havalardanmıdır nedir anlamadım

sende stres yapma az kaldı dayan tatlım eker olarak sadece busenin şekerliğiyle idare et tatlım iki ay sonra istediğin kadar bal kaymak serbest börek çörek serbest anlaştıkmı biliyorum sen çok dikkat ediyosun ama olyo böle şeyler zaten bişeye ne kadar dikkat edersen daha çok olurmuş korkan göze çöp düşermiş ya o misal takma kafanı rahat ol busemizi düşün bizim dualarımız seninle Allaha emanet ol öptüm byyyyy

tatilinin güzel geçmesine sevindim kardelenim moral depola negatifliğini at ondan sonra gelsin bebişler

unutma iğnelerini saatlerini geçirme dikkat et tatlım eceden haber yok bksana bende merak ettim girdim ama kimseler yok

nehircim merhaba nasılsın canım bugün kimse uğramıyo uğrayanda durmuyo bahar geli yaz geldi derken kızları artık evde tutmak zor olur herkes bi yerlere kaçıyordur.

ece sabah geldi durdu durdu o kadarda sordum ama cevap yazmadı bende meraktayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…