işte,işte ben de aynı bu durumdayımbu ay barışmakta geç kaldım sanırım zelalcm
artık önümüzdeki maçlara bakıcaz ne yapalım.
iki düşünce arasında gidip geliyorum.
ne yaparsan yap rabbim dilediği zaman verecek kendini üzme yıpratma mı
yoksa bebiş doğal yoldan gelmeyecek elinden gelen çabayı sonuna kadar göstermi
sanırım c çıkkı hepsi
zeloşun yüzünbden,bende negatiflikten hemen vazgeçiyom,mübarek pozitif elektrik santrali,kendini de aydınlatıyo,etrafındakilkerideçok şekersin bacım senin bu kendinle dalga geçen hallerini çok seviyom kendinle barışık hallerinide seni hep böyle görmek istiyom men
saracım öncelikle geçmiş olsun canım...durumun düzeldimi?
ececim inşallah hamilesindir tatlişim...
kardelencim gelmiş hoşgelmiş..kız seni çok merak ettim bana iki kelam yazmamışsın..aşkolsun canım ya..
zeloşumda manisadan dönmüş..sende hg tatlişim...
maonyada tüp bebiş için bilgi toplamaya başlamış..hayırlı olur inşallah tedavin tatlım..
semicim uğramış topice..oda hg umarım iyisindir semicim...
yeterrrrrrrrrr topicin vazgeçilmez hatunu...sende hg tatlım...
pikepolat zeynomda gelmiş gitmiş topice...
cadıcımda gelmiş sanırım...geçmişe fazla bakamadım ama...
edancım gelmiş onuda gördüm sanki...
hznbksl selinimde dün vardı bugünde gelir inşallah...
unuttuğum varsa beni affetsin aklıma gelenleri yazdım...
bana gelince bugün moralim çok bozukkkkkkkk...dün sağlık ocağından gebe takibine çağırmışlardı..sabah eşimle gittik...bebişin kalp atışını dinledim güm güm güm...nasıl atıyordumaşallah buseme...tek olumsuzluk şekerimi ölçtürdüm...tokluk bakıldı 169 çıktı..ebe yükselmiş kahvaltıyı çokmu yaptın dedi...dedim pekmezim var diyet listemde omu acaba yükseltti dedim...akşamda biraz karpuz ve kuruyemiş yemiştim...artık hiç bişey yemiycem...ne yapacağımı şaşırdım..moralim çok bozuldu...eşime belli etmedim ama çok canım sıkıldı..oda yol boyu konuşmadı canı çok sıkıldı..sana şeker ölçüm cihazı alacam dedi...2 ay kaldı dikkat et ne olur dedi idare et dedi..ya bişey yemiyorum niye böyle oluyor bilmiyorum...sinirselmidir nedir bu lanet olası şeker...neyse sizinde canınızı sıkmayın sabah sabah..gidip sütümü içeyim...babamı arayıp biraz konuşayım..rahatlamaya ihtiyacım var...
annem sali gecesi vefat etti..dun oglen namazindan sonra defnettik..
1 fatiha okur musunuz?tesekkur ederim..
işte,işte ben de aynı bu durumdayım
zeloşun yüzünbden,bende negatiflikten hemen vazgeçiyom,mübarek pozitif elektrik santrali,kendini de aydınlatıyo,etrafındakilkeride
leyloşum,akşam çok yorgundum,geçmişede hiç bakmayınca,kimseyede bişey yazmadım tatlım,merak etmişsin beni,sağolasın,diğer topicdede sormuştun sanırım,ama gözünden kaçmış,ben annemlere gidiyorum diye burda yazmıştım.arkadaşlarım gittiğim yeri yanlış söylemişler bide
bence de stres yapıyosun,iki ay çok bi zaman değil,herşey buse için,temel gıdalarını al,gerisine dayan lütfen,öp minik buseyi.
ağzın karnına yetişir mi acep recep?
leyloşum selam tatlım.
slm bitanem..seni çok özledim kardelenim ya...fellik fellik topiclerde seni aradım valla...dileğim anne olmak topicinde kızlara sordum..saolsun onlarda söyledi..yazdıklarına baktım görememiştim...nasılsın?tatilin nasıl geçti canım?
bende sizi özledim tatlım,kızların sana yazdığını gördümde,yazma imkanım olmadı malesef,çok yoğundum.
güzel geçti,düğünler,dernekler derken 10 günü tamamlamışım.:82:
ohhhhh ne güzel sefan olsun kardelenim..arada insanın değişikliğe ihtiyacı oluyor...bizler 4 duvar arasında sıkışmış kalmışız valla...hayat monoton evle iş arasında geçiyor işte...doktora gitmek en büyük değişiklik benim için...doğum iznine ayrılınca bende annemlerin yanına gidecem...biraz gezer gelirim...
annenler yakınlarda mı leyloşum,çok uzaklara seyahat etme doğum öncesi bence.
bende bugün spor salonunu arıcam kendime,bide sporla denicem bakalım,adım atmaktan korkardım ya hamileysem diye,şimdide sporla hamile kalabilme umudu oluştu
umut,fakirin ekmeği.
yakın sayılır tatlım...70km benim yaşadığım yere...spor herzaman için iyidir kardelencim..senin için hayırlı olur inşallah kardelenim...Rabbim gönlüne göre versin bacım...
slm kızlarr.evde iğnemi unutmuşum eve geldimm.bi, bakım dedim.şimdi geri çıkıcam eceden bi haber varmıııı
kötüyüz canım...bugün moralimin düzeleceği yok...
saracım öncelikle geçmiş olsun canım...durumun düzeldimi?
bana gelince bugün moralim çok bozukkkkkkkk...dün sağlık ocağından gebe takibine çağırmışlardı..sabah eşimle gittik...bebişin kalp atışını dinledim güm güm güm...nasıl atıyordumaşallah buseme...tek olumsuzluk şekerimi ölçtürdüm...tokluk bakıldı 169 çıktı..ebe yükselmiş kahvaltıyı çokmu yaptın dedi...dedim pekmezim var diyet listemde omu acaba yükseltti dedim...akşamda biraz karpuz ve kuruyemiş yemiştim...artık hiç bişey yemiycem...ne yapacağımı şaşırdım..moralim çok bozuldu...eşime belli etmedim ama çok canım sıkıldı..oda yol boyu konuşmadı canı çok sıkıldı..sana şeker ölçüm cihazı alacam dedi...2 ay kaldı dikkat et ne olur dedi idare et dedi..ya bişey yemiyorum niye böyle oluyor bilmiyorum...sinirselmidir nedir bu lanet olası şeker...neyse sizinde canınızı sıkmayın sabah sabah..gidip sütümü içeyim...babamı arayıp biraz konuşayım..rahatlamaya ihtiyacım var...
bende sizi özledim tatlım,kızların sana yazdığını gördümde,yazma imkanım olmadı malesef,çok yoğundum.
güzel geçti,düğünler,dernekler derken 10 günü tamamlamışım.:82:
unutma iğnelerini saatlerini geçirme dikkat et tatlımeceden haber yok bksana bende merak ettim girdim ama kimseler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?