kötüyüz canım...bugün moralimin düzeleceği yok...
,LeYLa_21+,sara_28+,
hoş geldinizz kızlarr
Eki Görüntüle 192308 Eki Görüntüle 192308 Eki Görüntüle 192308 Eki Görüntüle 192308 Eki Görüntüle 192308 Eki Görüntüle 192308
EN güzel dua, BİR başkası için yürekten edilen DUADIR. ..
Eki Görüntüle 192313 Eki Görüntüle 192313 Eki Görüntüle 192313 Eki Görüntüle 192313 Eki Görüntüle 192313 Eki Görüntüle 192313
sanada geçmiş olsun saracım...havalardan dolayı ağrıyordur başın geçer inşallah tatlım...haklısın canım...işin aslı ben hemen kahvaltıdan sonra yaptırdım tokluk şeker ölçümünü...şimdi anne topicinde kızlar deyince aklıma geldi..en az yemekten 2 saat sonra bakılıyor tokluk şekerine..belkide o yüzden yüksek çıkmıştır...hemşirede cahildi bişey bilmiyordu moralimi bozdu uyuz kız...güzel duaların için Allah razı olsun bitanem...görüyorsunuz kızlar hamile kalsan bir dert kalmasan bir dert...annelik yavrun karnındayken endişelerle başlıyor işte...Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah...duanızı eksik etmeyin busemden ve benden..bizlerde sizler için daima duacıyız canlarım...sağol leylacım benim başım çok ağrıyo havalardanmıdır nedir anlamadım
sende stres yapma az kaldı dayan tatlım eker olarak sadece busenin şekerliğiyle idare et tatlım iki ay sonra istediğin kadar bal kaymak serbest börek çörek serbest anlaştıkmıbiliyorum sen çok dikkat ediyosun ama olyo böle şeyler zaten bişeye ne kadar dikkat edersen daha çok olurmuş korkan göze çöp düşermiş ya o misal takma kafanı rahat ol busemizi düşün bizim dualarımız seninle Allaha emanet ol öptüm byyyyy
tatilinin güzel geçmesine sevindim kardelenim moral depola negatifliğini at ondan sonra gelsin bebişler
nehircim merhaba nasılsın canım bugün kimse uğramıyo uğrayanda durmuyo bahar geli yaz geldi derken kızları artık evde tutmak zor olur herkes bi yerlere kaçıyordur.
ece sabah geldi durdu durdu o kadarda sordum ama cevap yazmadı bende meraktayım.
canım kendini üzme inşalla
allahın izniyle hiç bişi olmaz bitanem
allahın bütün koruyucu melekleri senin ve
busenin yanında olsun inşallaaa (AMİNN)
geçmiş olsun canım
dikkat et kendine git biraz dinlen istersen canım
canım uyumakda istemiyom burda vakit geçirmek hoşuma gidiyo hele sizlerde olunca daha güzel oluyo
zelali merak ediyorum eşi rahatsızlandı dün gece aniden ama daha bi haber yok
ecede sabah geldi bişey demedi gitti onuda merak ediyorum
offf ya buranın kötü yanı bu işte kimseden buranın dışında bi haber alamıyoruz oofff oofff
canım uyumakda istemiyom burda vakit geçirmek hoşuma gidiyo hele sizlerde olunca daha güzel oluyo
zelali merak ediyorum eşi rahatsızlandı dün gece aniden ama daha bi haber yok
ecede sabah geldi bişey demedi gitti onuda merak ediyorum
offf ya buranın kötü yanı bu işte kimseden buranın dışında bi haber alamıyoruz oofff oofff
sanada geçmiş olsun saracım...havalardan dolayı ağrıyordur başın geçer inşallah tatlım...haklısın canım...işin aslı ben hemen kahvaltıdan sonra yaptırdım tokluk şeker ölçümünü...şimdi anne topicinde kızlar deyince aklıma geldi..en az yemekten 2 saat sonra bakılıyor tokluk şekerine..belkide o yüzden yüksek çıkmıştır...hemşirede cahildi bişey bilmiyordu moralimi bozdu uyuz kız...güzel duaların için Allah razı olsun bitanem...görüyorsunuz kızlar hamile kalsan bir dert kalmasan bir dert...annelik yavrun karnındayken endişelerle başlıyor işte...Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah...duanızı eksik etmeyin busemden ve benden..bizlerde sizler için daima duacıyız canlarım...
Allah razı olsun edancım...biraz daha iyiyim..iyiki varsınız...bana çok moral oluyorsunuz inanın bana...Rabbim inşallah sizleride anne yapar tez vakitte tatlılarım benim...
sara sen olmayınca topicin hiç tadı olmuyor tatlım ya...hepinizin ayrı yeri var...sen ve zelal devamlı girdiğinizden girmeyince insan arıyor yani sizin olmanızı...
inaşlaa kötü bişi yoktur canım yaa
bende şimdi merak etmeye başladım inşalaa
iyilerdir canım
inşallah canım ya bugün sabahtan beri daha çok onlar için bakıyorum bi haber alabilmek için:26::26::26::26::26::26:
merak etme saracım allahın izniyle bişi yoktur inşalla
aminnnnnnn bitanem...cümlemize inşallah...amiin allah razı olsun canım
allah en kısa zamanda bebişini kucağına almayı nasip ederrr inşalaa
canıııııııım hepinizin yeri bende de ayrı hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum menim bacılarım gibisiniz sizin canınız sıkılsa hiç aklımdan çıkmıyo menim çok alıştım sizlere men
ALLAH'ım!
Bana dilimle değil, halimle vazetmeyi nasip eyle,
ALLAH'ım!
Bana bir insanın elinden tutmadan önce, kalbinden tutmanın sırlarını öğret,
ALLAH'ım!
Okuma, öğrenme, öğrendiklerimizi uygulama aşkımızı ,salgın ve saygın bir hastalığa dönüştür,
ALLAH'ım!
Dinimizi dünyanın mehri yapmaktan, acıkınca da inançlarımızı yemekten cümlemizi muhafaza eyle,
ALLAH'ım!
Beni, beni benim önüme engel olmaktan,
Beni, benim hayatımın kemirgeni olmaktan,
Beni, bana yalan söylemekten muhafaza eyle,
ALLAH'ım!
Bakışımızı ibret,
Sukutumuzu hikmet,
Konuşmamızı sanat ve marifete dönüştür,
ALLAH'ım!
Boşa bakanlardan,
Boşa susanlardan,
Boşa konuşanlardan eyleme,
ALLAH'ım!
Zenginlerimizi hamiyetsiz,
Fakirlerimizi gayretsiz,
Alimlerimizi amelsiz,
İdarecilerimizi adaletsiz bırakma,
ALLAH'ım!
İdarecilerimizin, feraset, merhamet ve basiretini,
Halkımızın da hürmet, hizmet ve hamiyetini artır
ALLAH'ım!
Semalarımızı bayraksız, bizleri hürriyetsiz, camilerimizi cemaatsız, cemaatimizi de ilim ve hikmetsiz bırakma,
ALLAH'ım!
Dahili ve harici düşmanlardan sana sığındığımız gibi; cehaletin,tembelliğin,zaman israfının şerrinden de sana sığınıyoruz, bizleri muhafaza eyle,
ALLAH'ım!
Önce Hak'tan, sonra haksızlıktan korkmayı nasip eyle,
ALLAH'ım!
Yetenek israfından,
Kapasite israfından,
Zaman israfından ve israfın her türlüsünden muhafaza eyle
ALLAH'ım!
Ertelemekten, üşenmekten, yılmaktan, vazgeçmekten, yarına bırakmaktan ve buna benzer hastalıkların şerrinden muhafaza eyle.
Bu hastalıklara karşı Alim, Hakim ve Şafi isimlerinden acilen şifalar ihsan eyle
ALLAH'ım!
Beynimizi, malumat ishali olmaktan,
Aklımızı, öfkenin esiri olmaktan,
Bedenimizi, şehvetin kölesi olmaktan,
Midemizi, depo haline gelmekten muhafaza eyle
yapılan dualarımızın kabulü temennisiyle...VESSELAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?