Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Allah'ım! Bizi, dünyada Senin muhabbetinle ve bizi Sana ve Senin emrettiğin şekilde istikamete yaklaştıracak şeylerin muhabbetiyle, âhirette de rahmetin ve rüyetinle rızıklandır.
İlâhî! Sen benim Rabbimsin, ben Senin kulunum. Sen Hâlıksın, ben mahlûkum. Sen Rezzaksın, ben merzûkum. Sen Mâliksin, ben memlûküm. Sen Azizsin, ben zelîlim. Sen Ganîsin, ben fakirim. Sen Hayysın, ben meyyitim. Sen Bâkîsin, ben fâniyim. Sen Kerîmsin, ben leîmim. Sen Muhsinsin, ben âsiyim. Sen Gafûrsun, ben günahkârım. Sen Azîmsin, ben hakîrim. Sen Kavîsin, ben zayıfım. Sen Mu'tîsin, ben dilenciyim. Sen Emînsin, ben korkudayım. Sen Cevâdsın, ben muhtacım. Sen Mücîbsin, ben duacıyım. Sen Şâfîsin, ben hastayım. Sen benim günahlarımı mağfiret et. Beni cezalandırma. Hastalıklarıma şifa ver, yâ Allah, yâ Kâfi, yâ Rabbi, yâ Vâfî, yâ Rahîm, yâ Şâfî, yâ Kerîm, ya Muâfî. Benim bütün günahlarımı bağışla. Benim bütün dertlerime âfiyet ver. Beni ebediyen rızâna mazhar et. Rahmetinle, ey Erhamürrâhimîn.

AMİİİİNNNN

çok güzel edancım iyi yürekli arkadaşım menim

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

aminnnnnnnnnnnn edancım..ne güzel dualar yazdın tatlım..yüreğine sağlık..Rabbim kapısından başka kapı aratmasın bizlere inşallah...sığınılacak tek liman Rabbimizdir...
merhaba arkadaşlar nasılsınız
hg zeynooooooooo

yok canım devam etmiycem bu ayın 17 sin de rahim filmi çekilicem çok endişeliyim hemde birşey oldu geçen adet oldum dedim ya 2 gün sürdü kanamam ve kesildi neden acaba kötü birşey mi var doktorumu aradım ama her zaman olduğu gibi ulaşamadım bugun de

tatlım 2 gün azmı oldun yoksa normalmi bi test yapsaydın keşke üstüne görüyor olmayasın inşallah hamilesindir ama bi test yapmadan ilaç falan içme bence ve en kısazamanda bi doktora görün

rahim filmindende korkma hele anestezili çekiliyosa hiç korkma

iyiyim canım sağlık ocağından geldim yeni. tahlil sonuçlarımı aldım. kansızlık almış başını gitmiş demir eksikliğim 1 derece artmış şekerim yükselmiş daha sayayımmı hamileliğin gerektirdiği tüm negatiflikleri taşıyorum sen nasılsın? eceyi merak ettim iyice acaba nolduki yaz geldi amaaaanbütün kış kokuştuk evde açılalım azcık çıksınlar tabi

normal adet sancım oldu ilk gün geldi baya 2. gün azaldı simsiyah oldu sonra kesildi ama üstüne görüyor olamam çünkü test yaptırmıştım adet olmadan 4-5 gün önce 1.20 çıktı değer yani hamile olamam. rahim filminide istbul radyomarda çektiricem anestezi olmadan idda ediyor ordakiler hiç acımıycak bizim ki son tekneloji diye birkaç gidende varmış memnun herkes bende istemedim o yüzden zaten vajinusmus olana yapıyoruz anestezi diyorlar tabi inşallah birşey çıkmaz da

leylacım nasılsın? şekerin yükselmiş yine üzüldüm canım. allah yardımcın olsun. az kaldı sabretmekten başka yapılcak bişey yok bendede birsürü şey var kan ilacımı ve demir ialcımı kullanamıyorum. guatr ilacım yüzünden onlarda iyice düşmüş ee napalım üzülüp ağlasam iyimi olcak. dayanıcaz doğurana kadar. az kaldı hamileliğimizin başında değiliz ki öyle olsa zor olurdu ama son demlerimizi yaşıyoruz yemicez içmicez doğurcaz sonra ne bulursak yicez busem iyi olsunda gerisi önemli değil... egeninde kalp atışlarını dinlemeye çalıştı hemşire. ama başaramadı çünkü kıpır kıpır durmadı hiç kadın tam saymaya başlıyo ege dönüyo bi dahaki sefere bakalım durmuyo dedi

haklısın canım...ilk etapta çok üzülmüştüm ama şimdi düşününce o ölçümün sağlıklı bir ölçüm olduğunu düşünmüyorum tatlım..çünkü tokluk şekerine yemekten 2 saat sonra bakıyor..özelde düşük çıkmıştı...ben sabah kahvaltıyı yapıp hemen gittim...arada yarım saat bile olmadan test yaptık...yanlış çıkma ihtimali yüksek...canım yemek içmek sorun değil artık benim için o devreleri atlattım ama insan ne yiyeceğini bile şaşırıyor ya...maşallah egemizede annesi...Rabbim sağlık sıhhat versin canım benim..sende kendine ve egemize dikkat et..Rabbim sağlıkla doğurmamızı nasip etsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…