Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kolay gelsin canımmmm
saolasın yetercim..nasılsın seker?

tünaydın hanımlar nasılsınızz zeynepcim nasılsın canım allah kolaylık versin canımm
saol tatlım...sen nasılsın? gecmis olsu miden nasıl oldu kuzu?

slm kızlar nasılsınız
kızlar benim kardeşim yanımda o yüzden fazla gelemiyom askere gitcek onla ilgileniyom merak etmeyin

nasılsı tatlım? Tatlım Allah kavustursun kardesine... bende esimi bekledim 6 ay... cok zordu...siz vakti hic anlamadan kavusun insallah...

zeynoooom seninde misafirlerin hiç bitmiyo Allah yardımcın olsun canım ya bizi çok ihmal ediyosun ama olmazki ama men seni çok özlüyom

canım benimm bende ozluyorum sizleri..
tatlım bunlar gunluk misafir bişey degil yanii.. arada sosyallesiyorum ister istemez oluyo yanim.. hehe
tatlım gecmiş olsun neyin var? nasılsın?

buarada gunduz geliyorum kimseleri bulamıyorum yanim.... aksamda esim huysuzluk yapıyo bazen. giremiyorum.. anca o calıstıgında fırsat bulup giriyorum .. ya cocuk gibi bazen, kıskanıyo burayla ilgileniyorum diye...komik geliyo bana..

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

nehir1001,

yanlız kaldımmmmmmmmmm nerdesiniz kızlarrrrrrr

tatlım. kusum kıyamam san ben..

Leylosss nasılsın tatlım? sevgiler..

Son düzenleme:
günaydın canım nasıl oldun bebeğimmm

iyi değilim yetercim bi size bakayım dedim

iyiyim leylacım sen nasılsın gece 4.30 ta uyudum uyumadan önce çubuk kıraker yemiştim midem yanıyor yaaaa ne yapsamm

geçmiş olsun canım

çok güzel bunu çok sevdim

Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, Kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini..

günaydın arkadaşlar nasılsınız????

leylicim hoşgeldin nasılsın neredesin sen

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

nehir1001,

yanlız kaldımmmmmmmmmm nerdesiniz kızlarrrrrrr

kıyamam men sana yalnızmı kaldın bidenem

erkekler kıskanıyo canım kadınlar kulübünü hepsini aynı merak etme

benim sinüzitim zorlamış canım nefes alamıyorum çok halsizim şimdide gidip uyuyacam bir bakayım dedim

Son düzenleme:
Saol zeynocum..iyiyim çok şükür bitanem..sen nasılsın tatlişim...özletiyorsun kendini...benden ve busedende sana sevgiler tatlı zeynom...
herkese yazmışsın bir ben yokum...

erkekler kıskanıyo canım kadınlar kulübünü hepsini aynı merak etme

benim sinüzitim zorlamış canım nefes alamıyorum çok halsizim şimdide gidip uyuyacam bir bakayım dedim

ay gecmis olsun tatlım... yuze masj iyi geliyo tavsiye ederim.... tühh kacırmısım sizleri..neyse iyi dinlen seker...

Saol zeynocum..iyiyim çok şükür bitanem..sen nasılsın tatlişim...özletiyorsun kendini...benden ve busedende sana sevgiler tatlı zeynom...

canım kuzum..iyi bak kendine ve fıstıga.. bende size sarılıyo ve öpüyorum seker.. gorusmek uzere tatlım...

leylacım nasılsın kimseler yok nerde bu kızlar
saol tatlım iyiyim..arada topice bakıyorum arada işler yoğunlaşıyor...sen nasılsın zeynepcim?çıkmışsın sanırım ben yazana kadar...

slm pelin..hg tatlım..

arkadaşlar salı günü saat 1 de istanbul fındıkzade radyomar radyotomda rahim filmi çekilicem narkozsuz çok met ediyorlar orayı ama sizin bir fikriniz var mı orayla ilgili

arkadaşlar salı günü saat 1 de istanbul fındıkzade radyomar radyotomda rahim filmi çekilicem narkozsuz çok met ediyorlar orayı ama sizin bir fikriniz var mı orayla ilgili

o konuyla ilgili benim hiç bilgim yok tatlım...o konuyla ilgili topicler var sanırım..bir araştır istersen zeynepcim...inşallah sonuçların temiz çıkar tatlım...dualarımız seninle..

METUKAMMMMMMMMMMMM hg bebeğim..nasılsın gülüm...?

evet fikrim var...ben de orada çektirdim...bayanlar guleryuzlu.. ve temız bır ortam...ancak benım sol

tupumde sorun olduğu için çok ağrım oldu... korkma olur mu..

nasıl olıyım tatlım..hayat devam ediyor..ben de iyi olmaya çalışıyorum...

laylacıımm nasılsın tatlım..şekerın ne oldu...yavrumuz nasıl.. az kaldı di mi?

aynı anda yazmışız birbirimize..kalbimiz bir demekki metuşum...
canım şekeri düşürdük şükürler olsun ama yinede diyete devam dedi doktorum...busede iyi çok şükür teyzesi...haftaya cumartesi tekrar kontrolumuz var...şeker ölçüm cihazı siparişi verdik..daha gelmedi..bugün yada pazartesi gelir sanırım..şekerimi ölçecem devamlı...kendim öyle bir karar aldım...evet canım süre azaldı..Rabbim sağlıkla inşallah kucağıma almayıda nasip etsin metuşum...haftaya beşiğine falan bakacaz...daha hiç bişey almadım...annem hazırlıkları yapıyor ama bende bişeyler alacam inşallah..sen nasılsın tatlım?seni özledik ya...öpüyorum yanaklarından gülüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…