saolasın yetercim..nasılsın seker?kolay gelsin canımmmm
saol tatlım...sen nasılsın? gecmis olsu miden nasıl oldu kuzu?tünaydın hanımlar nasılsınızz zeynepcim nasılsın canım allah kolaylık versin canımm
slm kızlar nasılsınız
kızlar benim kardeşim yanımda o yüzden fazla gelemiyom askere gitcek onla ilgileniyom merak etmeyin
zeynoooom seninde misafirlerin hiç bitmiyo Allah yardımcın olsun canım ya bizi çok ihmal ediyosun ama olmazki ama men seni çok özlüyom
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
nehir1001,
yanlız kaldımmmmmmmmmm nerdesiniz kızlarrrrrrr
günaydın canım nasıl oldun bebeğimmm
iyiyim leylacım sen nasılsın gece 4.30 ta uyudum uyumadan önce çubuk kıraker yemiştim midem yanıyor yaaaa ne yapsamm
Çok hızlı yaşarsın, yavaş git derler.
Yavaş yaşarsın, ölü gibisin derler.
Orta hal...li yaşarsın, monotonsun derler.
Gülersin, ne gülüyo bu deli gibi derler.
Ağlarsın, bunalım derler.
Susar dinlersin,dilini mi yuttun derler.
Konuşursun, sus bi artık derler.
Çalışırsın, amele derler.
Yatarsın, beleşçi derler.
Kısacası derler de derler...
İnsanı candan ederler sonra anlarsınki gelmiyor artık geriye geçen günler.
Ona buna kulak vermeye bir son ver,
yoksa onun bunun lafına baktı böyle oldu derler... =)
Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, Kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini..
günaydın arkadaşlar nasılsınız????
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
nehir1001,
yanlız kaldımmmmmmmmmm nerdesiniz kızlarrrrrrr
canım benimm bende ozluyorum sizleri..
tatlım bunlar gunluk misafir bişey degil yanii..arada sosyallesiyorum ister istemez oluyo yanim.. hehe
tatlım gecmiş olsun neyin var? nasılsın?
buarada gunduz geliyorum kimseleri bulamıyorum yanim.... aksamda esim huysuzluk yapıyo bazen. giremiyorum.. anca o calıstıgında fırsat bulup giriyorum .. ya cocuk gibi bazen, kıskanıyo burayla ilgileniyorum diye...komik geliyo bana..
Saol zeynocum..iyiyim çok şükür bitanem..sen nasılsın tatlişim...özletiyorsun kendini...benden ve busedende sana sevgiler tatlı zeynom...saolasın yetercim..nasılsın seker?
saol tatlım...sen nasılsın? gecmis olsu miden nasıl oldu kuzu?
nasılsı tatlım?Tatlım Allah kavustursun kardesine... bende esimi bekledim 6 ay... cok zordu...siz vakti hic anlamadan kavusun insallah...
canım benimm bende ozluyorum sizleri..
tatlım bunlar gunluk misafir bişey degil yanii..arada sosyallesiyorum ister istemez oluyo yanim.. hehe
tatlım gecmiş olsun neyin var? nasılsın?
buarada gunduz geliyorum kimseleri bulamıyorum yanim.... aksamda esim huysuzluk yapıyo bazen. giremiyorum.. anca o calıstıgında fırsat bulup giriyorum .. ya cocuk gibi bazen, kıskanıyo burayla ilgileniyorum diye...komik geliyo bana..
tatlım. kusum kıyamam san ben..
Leylosss nasılsın tatlım? sevgiler..
herkese yazmışsın bir ben yokum...iyi değilim yetercim bi size bakayım dedim
geçmiş olsun canım
çok güzel bunu çok sevdim
leylicim hoşgeldin nasılsın neredesin sen
kıyamam men sana yalnızmı kaldın bidenem
erkekler kıskanıyo canım kadınlar kulübünü hepsini aynı merak etme
benim sinüzitim zorlamış canım nefes alamıyorum çok halsizim şimdide gidip uyuyacam bir bakayım dedim
erkekler kıskanıyo canım kadınlar kulübünü hepsini aynı merak etme
benim sinüzitim zorlamış canım nefes alamıyorum çok halsizim şimdide gidip uyuyacam bir bakayım dedim
Saol zeynocum..iyiyim çok şükür bitanem..sen nasılsın tatlişim...özletiyorsun kendini...benden ve busedende sana sevgiler tatlı zeynom...
selam pelin hosgeldin?
saol tatlım iyiyim..arada topice bakıyorum arada işler yoğunlaşıyor...sen nasılsın zeynepcim?çıkmışsın sanırım ben yazana kadar...leylacım nasılsın kimseler yok nerde bu kızlar
ay gecmis olsun tatlım... yuze masj iyi geliyo tavsiye ederim.... tühh kacırmısım sizleri..neyse iyi dinlen seker...
canım kuzum..iyi bak kendine ve fıstıga.. bende size sarılıyo ve öpüyorum seker.. gorusmek uzere tatlım...
slm pelin..hg tatlım..selam kızlar
saol tatlım iyiyim..arada topice bakıyorum arada işler yoğunlaşıyor...sen nasılsın zeynepcim?çıkmışsın sanırım ben yazana kadar...
slm pelin..hg tatlım..
h.b canım nasılsın
arkadaşlar salı günü saat 1 de istanbul fındıkzade radyomar radyotomda rahim filmi çekilicem narkozsuz çok met ediyorlar orayı ama sizin bir fikriniz var mı orayla ilgili
arkadaşlar salı günü saat 1 de istanbul fındıkzade radyomar radyotomda rahim filmi çekilicem narkozsuz çok met ediyorlar orayı ama sizin bir fikriniz var mı orayla ilgili
o konuyla ilgili benim hiç bilgim yok tatlım...o konuyla ilgili topicler var sanırım..bir araştır istersen zeynepcim...inşallah sonuçların temiz çıkar tatlım...dualarımız seninle..
METUKAMMMMMMMMMMMM hg bebeğim..nasılsın gülüm...?
laylacıımm nasılsın tatlım..şekerın ne oldu...yavrumuz nasıl.. az kaldı di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?