nasıl olıyım tatlım..hayat devam ediyor..ben de iyi olmaya çalışıyorum...
herkese yazmışsın bir ben yokum...
evet fikrim var...ben de orada çektirdim...bayanlar guleryuzlu.. ve temız bır ortam...ancak benım sol
tupumde sorun olduğu için çok ağrım oldu... korkma olur mu..
aynı anda yazmışız birbirimize..kalbimiz bir demekki metuşum...
canım şekeri düşürdük şükürler olsun ama yinede diyete devam dedi doktorum...busede iyi çok şükür teyzesi...haftaya cumartesi tekrar kontrolumuz var...şeker ölçüm cihazı siparişi verdik..daha gelmedi..bugün yada pazartesi gelir sanırım..şekerimi ölçecem devamlı...kendim öyle bir karar aldım...evet canım süre azaldı..Rabbim sağlıkla inşallah kucağıma almayıda nasip etsin metuşum...haftaya beşiğine falan bakacaz...daha hiç bişey almadım...annem hazırlıkları yapıyor ama bende bişeyler alacam inşallah..sen nasılsın tatlım?seni özledik ya...öpüyorum yanaklarından gülüm...
evet canım hayat devam ediyorum..Rabbim annene gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah metuşum...o yattıkça Rabbim sizlere hayırlı ömürler versin gülüm...takdiri ilahi...Allahtan gelene sözümüz olamaz...iyi olmana çok sevindim tatlım...
nasıl olıyım tatlım..hayat devam ediyor..ben de iyi olmaya çalışıyorum...
acıyor mu peki çok benim ağrı eşiğim çok düşüktür bunları onlarada anlattım ama illa narkoza gerek yok bizim cihazlarımızın ucu küçük falan filan gibi şeyler söyledi nasıldı gerçekten doğruyu söyle:26::26::26:
leylacım mesajını beğendim ama alıntı yapmayı unutmuşum canım kusura bakma başım o kadar ağrıyoki ne yazdığımın bile farkında değilim inan
saraaammm geçmişşş olsunnn kuşumm.saraçoğlunun sinüzit kürü var biliyon mu...belki senı rahatlatırr
sağol canım yok bilmiyorum bahsettiğin kürü antibiyotiklerle iyileşmeye çalışıyorum işte
canım bak ,,narkoza bence gerek yok...eğer tüplerinde veya başka bıyerde sorun yoksa adet ağrın gibi bir ağrın olur..sana tavsıyem girmeden 1 2 saat önce bir ağrı kesici iççç
sorun değil tatlım...şakasına yazdım zaten...geçmiş olsun tatlım...hemen iyileş olurmu saracım..sensiz tadı yok topicin...leylacım mesajını beğendim ama alıntı yapmayı unutmuşum canım kusura bakma başım o kadar ağrıyoki ne yazdığımın bile farkında değilim inan
saol bitanem...o senin iyiliğin metuşum...sende iyi bir kızsın bitanem...güzel duaların için Rabbim senden razı olsun metuşum...öpüyorum canım benim...busenin tatlı teyzesi....leylacım sen ne iyi bir kızsın..eminim busemızde senın gıbı ıyı bır ınsan olacak..buna hiç şüphem yok.Rabbım sızı nazarlardan korusun...hayırlısıyla yavrunu kucağına alman nasip olsun...
şekerini düşürmene sevindim..aleti almanda iyi olmuş..devamlı ölçer ona göre hareket edersin.ama sakın alışkanlık halıne getirip stres yapma kendıne...
Rabbım yardımcın olsun...beşiğinide alırsın kıyafetlerını de alırsın...en guzelleri busemızın olsun canım...
dualarımız seninle bitanem...hiç endişe etme...Rabbim yardımcın olsun zeynepcim...leylacım sağol inşallah bir sorun çıkmaz dualarınız eksik etmeyin:26::26::93::93:
dur bekle kıtaptan buluyum yazıyım
canim ben iyi degilim grip oldum başımda agrıyo:2::2:
saol tatlım..iyiyim çok şükür sen nasılsın pelincim...?
pelincim hoşgeldin nasılsın canım çoktandır karşılaşamıyoruz
sorun değil tatlım...şakasına yazdım zaten...geçmiş olsun tatlım...hemen iyileş olurmu saracım..sensiz tadı yok topicin...
canim ben iyi degilim grip oldum başımda agrıyo:2::2:
h.b canım gripim başımda agrıyo ilac almak istemiyorum biraz belirtilerim var ama hayırlısı olsun sen nasılsın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?