Sabırla Bebeğini Bekleyenler

nasıl olıyım tatlım..hayat devam ediyor..ben de iyi olmaya çalışıyorum...

evet canım hayat devam ediyorum..Rabbim annene gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah metuşum...o yattıkça Rabbim sizlere hayırlı ömürler versin gülüm...takdiri ilahi...Allahtan gelene sözümüz olamaz...iyi olmana çok sevindim tatlım...

evet fikrim var...ben de orada çektirdim...bayanlar guleryuzlu.. ve temız bır ortam...ancak benım sol

tupumde sorun olduğu için çok ağrım oldu... korkma olur mu..

acıyor mu peki çok benim ağrı eşiğim çok düşüktür bunları onlarada anlattım ama illa narkoza gerek yok bizim cihazlarımızın ucu küçük falan filan gibi şeyler söyledi nasıldı gerçekten doğruyu söyle:26::26::26:

zeynepcim rahim filminden korkma ehil ellerde çekilirsen hiç zor değil inşallah sonuçların temiz çıkar tatlım

leylacım sen ne iyi bir kızsın..eminim busemızde senın gıbı ıyı bır ınsan olacak..buna hiç şüphem yok.Rabbım sızı nazarlardan korusun...hayırlısıyla yavrunu kucağına alman nasip olsun...

şekerini düşürmene sevindim..aleti almanda iyi olmuş..devamlı ölçer ona göre hareket edersin.ama sakın alışkanlık halıne getirip stres yapma kendıne...

Rabbım yardımcın olsun...beşiğinide alırsın kıyafetlerını de alırsın...en guzelleri busemızın olsun canım...

amınnn mınık kusummmm

canım bak ,,narkoza bence gerek yok...eğer tüplerinde veya başka bıyerde sorun yoksa adet ağrın gibi bir ağrın olur..sana tavsıyem girmeden 1 2 saat önce bir ağrı kesici iççç

leylacım mesajını beğendim ama alıntı yapmayı unutmuşum canım kusura bakma başım o kadar ağrıyoki ne yazdığımın bile farkında değilim inan

saraaammm geçmişşş olsunnn kuşumm.saraçoğlunun sinüzit kürü var biliyon mu...belki senı rahatlatırr

canım bak ,,narkoza bence gerek yok...eğer tüplerinde veya başka bıyerde sorun yoksa adet ağrın gibi bir ağrın olur..sana tavsıyem girmeden 1 2 saat önce bir ağrı kesici iççç

bende öyle düşündüm açıkçası yani ağrı kesici içmeyi kuvvetli birşey içiyim dimi ben panik atağım çünkü hiç birşey duymycaksınız bile diyorlar ama inanmıyorum ben bu ara kaç dk ka sürüyor mesela sorun varsa basınç uyguluyorlar ya en uzunu ne kadar sürer

leylacım mesajını beğendim ama alıntı yapmayı unutmuşum canım kusura bakma başım o kadar ağrıyoki ne yazdığımın bile farkında değilim inan
sorun değil tatlım...şakasına yazdım zaten...geçmiş olsun tatlım...hemen iyileş olurmu saracım..sensiz tadı yok topicin...
saol bitanem...o senin iyiliğin metuşum...sende iyi bir kızsın bitanem...güzel duaların için Rabbim senden razı olsun metuşum...öpüyorum canım benim...busenin tatlı teyzesi....
leylacım sağol inşallah bir sorun çıkmaz dualarınız eksik etmeyin:26::26::93::93:
dualarımız seninle bitanem...hiç endişe etme...Rabbim yardımcın olsun zeynepcim...

saol tatlım..iyiyim çok şükür sen nasılsın pelincim...?
canim ben iyi degilim grip oldum başımda agrıyo:2::2:
pelincim hoşgeldin nasılsın canım çoktandır karşılaşamıyoruz

h.b canım gripim başımda agrıyo ilac almak istemiyorum biraz belirtilerim var ama hayırlısı olsun sen nasılsın canım...

canim ben iyi degilim grip oldum başımda agrıyo:2::2:

h.b canım gripim başımda agrıyo ilac almak istemiyorum biraz belirtilerim var ama hayırlısı olsun sen nasılsın canım...

geçmiş olsun tatlım...Rabbim şifa versin pelincim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…