Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sağol canımın içi bacım menim

bildiğimiz kır papatyasını all..aktardan veyahut sen topla... ( kuru papatya olacak)

tencerede yarım lıtre klorsuz suyu kaynat..2 tatlı kaşıgı kuru papatyayı hafıf hafıf kaynayan suya at..sonra bu suyu başka bır kaba aktarıp..başını havlu ile ört ..yüzünü buharına tutarak..burnundan nefes al ver...arada ağzından da al..

bu uygulamayı 5 dakka yap

sonra 30 dakka ara ver..bu suyu tekrar kaynat ve aynı uygulamayı yap...

akıntının gelmeye başladığı gün 3 gün ara ver ...bir kaç zaman bunu uygula bacım...

umarım rahatlarsın...şifa olsun sana

Son düzenleme:

apranax fort iç..10 dakka sürer

çok basitmiş canım yapacam çok sağol Allah razı olsun senden

canim ben iyi degilim grip oldum başımda agrıyo:2::2:

h.b canım gripim başımda agrıyo ilac almak istemiyorum biraz belirtilerim var ama hayırlısı olsun sen nasılsın canım...

geçmiş olsun pelincim benimde siznüzitim var başım çok ağrıyo nefes alamıyorum:2::2::2::2::2::2:

kızlar ya saçlarım beni çok bunaltmaya başladı..kestirmek istiyorum ama kararsızım...sizce kestirsemmi?

kızlar ben cıkıyorum biraz yatayım sonra görüşürüz kendinize iyi bakın

Son düzenleme:
hergün taze hazırla olur mu..

tamam canım dikkat ederim

kızlar ya saçlarım beni çok bunaltmaya başladı..kestirmek istiyorum ama kararsızım...sizce kestirsemmi?

kestir leylacım çokmu uzun saçların sana her hali yakışır bence

kızlar ben cıkıyorum biraz yatayım sonra görüşürüz kendinize iyi bakın

tamam canım kendine dikkat et tatlım menim

şekeyyyyyy saram benim...

canım metukaya katılıyorum bence de kestirme bizde hamileliğini öğrendiğin ilk günden itibaren ve doğurduğun zaman 40 ın çıkıncaya kadar saç kestirilmez uğursuzluk getitirir derler tabi batıl bir inanç ama yaptırmayız işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…