sağol canımın içi bacım menim
bende öyle düşündüm açıkçası yani ağrı kesici içmeyi kuvvetli birşey içiyim dimi ben panik atağım çünkü hiç birşey duymycaksınız bile diyorlar ama inanmıyorum ben bu ara kaç dk ka sürüyor mesela sorun varsa basınç uyguluyorlar ya en uzunu ne kadar sürer
sağol leylacım bu topiğin sizsizde tadı olmuyo tatlım
geçmiş olsun tatlım...Rabbim şifa versin pelincim...
bildiğimiz kır papatyasını all..aktardan veyahut sen topla... ( kuru papatya olacak)
tencerede yarım lıtre klorsuz suyu kaynat..2 tatlı kaşıgı kuru papatyayı hafıf hafıf kaynayan suya at..sonra bu suyu başka bır kaba aktarıp..başını havlu ile ört ..yüzünü buharına tutarak..burnundan nefes al ver...arada ağzından da al..
bu uygulamayı 5 dakka yap
sonra 30 dakka ara ver..bu suyu tekrar kaynat ve aynı uygulamayı yap...
akıntının gelmeye başladığı gün 3 gün ara ver ...bir kaç zaman bunu uygula bacım...
umarım rahatlarsın...şifa olsun sana
cok sagol canım...allah razı olsun leylacım
canim ben iyi degilim grip oldum başımda agrıyo:2::2:
h.b canım gripim başımda agrıyo ilac almak istemiyorum biraz belirtilerim var ama hayırlısı olsun sen nasılsın canım...
apranax fort iç..10 dakka sürer
hemende şımarırım..iltifata hiç dayanamam saracım...
çok basitmiş canım yapacam çok sağol Allah razı olsun senden
çok basitmiş canım yapacam çok sağol Allah razı olsun senden
sana şımarmakda yakışır leyloşum şekey annem
kızlar ya saçlarım beni çok bunaltmaya başladı..kestirmek istiyorum ama kararsızım...sizce kestirsemmi?
bence kestirme leylacım
hergün taze hazırla olur mu..
kızlar ya saçlarım beni çok bunaltmaya başladı..kestirmek istiyorum ama kararsızım...sizce kestirsemmi?
kızlar ben cıkıyorum biraz yatayım sonra görüşürüz kendinize iyi bakın
şekeyyyyyy saram benim...
neden metuşum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?