Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar pazartesi çatlatma iğnesi oldum.36 saat sonra ilişki dedi doktorum.3gün hergün sonra günaşırı.şimdi göğüs uçlarım çok hassas acıyo birde oturup kalkarken kasıklarımda bazen batma var neden acaba anlamadım...:44::44:

çok geçmiş olsun canımm canım ben 30 yaşındayım 10 yıllık evliyim sabırla bebişimi bekliyorummm

sağol canım menim

inşallah bebişin en kısa zamanda gelir canım.

bende 3 yıllık evliyim ve 3 yıldırda bebek bekliyoz geçen sene bi düşük yaşadım 37 yaşındayım

Son düzenleme:
inşallah bebişin en kısa zamanda canım.

bende 3 yıllık evliyim ve 3 yıldırda bebek bekliyoz geçen sene bi düşük yaşadım 37 yaşındayım

inşallah canım gelir bebişlerimizz sen daha yeni evliymişsin inş sende çok beklemezdin belmenin ne oldugunu iyi bilirimm

inşallah canım gelir bebişlerimizz sen daha yeni evliymişsin inş sende çok beklemezdin belmenin ne oldugunu iyi bilirimm

tatlım yeni evliyimde yaşım ilerliyo telaşım ondan ama tabi hayırlısı olsun her şeyn bi vakti zamanı var bizde onu bekliyoruz Allahım çok bekletmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…