canım banada doktor istersen bi ilaç veririm 10 güne kadar düşer dedi ama gerek kalmadı aynı gün düştü zaten çok çektirmedi Allahım bana gerçi acısı hala sürüyo ama Allah büyük bi bebeğim daha olursa o acıda geçer inşallah
saracım nasıl anladın düştügünüü sonradan gittin mi dr a
canım kanamam başladı doktora gittim önce normaldir dinlen dedi parlak kırmızı kanama olursa gel dedi
birgün sonra kanama az az ama devam edince bide adet sancısından daha şiddetli sancı olunca doktora gittim tekrar ultrasonla bakınca anladı düşük olduğunu
gecer tatlım gecer bebilerimiz herseyi unutturur bize inşallah onu yüzüne bakınca kokusunu alınca bütün acılarım diner herseyi ununturum valla
canım benim yaa inşallahh rabbim daha fazla bekletmeden nasip eder gelir bebişlerimiii zzzzz
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler tatlı rüyalar öptüm byyyyyy
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler tatlı rüyalar öptüm byyyyyy
herkes gibi bende bebişimi kucagıma alıp uyumak istiyorum
inşallah canımm rabbim o günleride yaşatacak bizlere inşallahh
ecoş benim saclarım belime kadar uzun ama yarın kestircem
inşallah canım yaa eşim gececi oldugunda yalnız değilde bebişimle olmak istiyorum sadece onunla ilgileneyim istiyorum
niye kestiriyorsun kıss ya ben hiç uzatamadım o kadar çok dökülüupor yada kırılıyorr hatta bu hafta içi yine kestirmeyi düşünüyorumm bende istiyorum uzatmak ama
yaa cok sıkıldım tatlım ben esşimle tanıştıgımdan beri aynı saclarım sadece arada bir kızıl yaptım okadar ama uzunlugu hep aynı sadece uclarından aldırırım eşimde uzun sacı sevio ve hiç istemez kestirmemi ama bu sefer ikna ettim tmm dedi
yaa cok sıkıldım tatlım ben esşimle tanıştıgımdan beri aynı saclarım sadece arada bir kızıl yaptım okadar ama uzunlugu hep aynı sadece uclarından aldırırım eşimde uzun sacı sevio ve hiç istemez kestirmemi ama bu sefer ikna ettim tmm dedi
sen kaç senelik evliydinn
benim eşimde çok seviyor uzun saçı ama benim bahanem hemen ahzır kırılıyor dökülüyor dedimi saçlarıma hiç kıyamaz nasıl olsa uzayacak diye gariibimmm kötü olmasındansa kestir diyorrr benimkide boyama işine çok karşı çıkıyor illaki dogal hali olacakmışşşş ilk defa gecen yaz kandırdımda boyadım geçenleerde boyama zamanı geldide geçiyor diye laf vurdum aslaaa dediii kandıramadım bu sefer
3 senelik evliyim toplamda 5 senelik beraberiz
benimki dökülmüo tatlım maşallahı var halada diplerden küçük kücük cıkıor anneme cekseydim isim zordu ama babama cekmişim onun gibi gür saclarım ve simsiyah anneminki cok az ve cansız
seninki iyiymiş valla benmki bana kuaförü ver telefona ne kadar kesecegini söliycem dio deli yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?