Sabırla Bebeğini Bekleyenler

gecer tatlım gecer bebilerimiz herseyi unutturur bize inşallah onu yüzüne bakınca kokusunu alınca bütün acılarım diner herseyi ununturum valla

saracım nasıl anladın düştügünüü sonradan gittin mi dr a

canım kanamam başladı doktora gittim önce normaldir dinlen dedi parlak kırmızı kanama olursa gel dedi

birgün sonra kanama az az ama devam edince bide adet sancısından daha şiddetli sancı olunca doktora gittim tekrar ultrasonla bakınca anladı düşük olduğunu

Son düzenleme:

canım benim yaa inşallahh rabbim daha fazla bekletmeden nasip eder gelir bebişlerimiii zzzzz

gecer tatlım gecer bebilerimiz herseyi unutturur bize inşallah onu yüzüne bakınca kokusunu alınca bütün acılarım diner herseyi ununturum valla

inşallah edacım hayırlısı olsun yinede

canım benim yaa inşallahh rabbim daha fazla bekletmeden nasip eder gelir bebişlerimiii zzzzz

amiiiiiiiiiiiiiiiin ececim

niye kestiriyorsun kıss ya ben hiç uzatamadım o kadar çok dökülüupor yada kırılıyorr hatta bu hafta içi yine kestirmeyi düşünüyorumm bende istiyorum uzatmak ama

yaa cok sıkıldım tatlım ben esşimle tanıştıgımdan beri aynı saclarım sadece arada bir kızıl yaptım okadar ama uzunlugu hep aynı sadece uclarından aldırırım eşimde uzun sacı sevio ve hiç istemez kestirmemi ama bu sefer ikna ettim tmm dedi

benim eşimde çok seviyor uzun saçı ama benim bahanem hemen ahzır kırılıyor dökülüyor dedimi saçlarıma hiç kıyamaz nasıl olsa uzayacak diye gariibimmm kötü olmasındansa kestir diyorrr benimkide boyama işine çok karşı çıkıyor illaki dogal hali olacakmışşşş ilk defa gecen yaz kandırdımda boyadım geçenleerde boyama zamanı geldide geçiyor diye laf vurdum aslaaa dediii kandıramadım bu sefer

sen kaç senelik evliydinn

sen kaç senelik evliydinn

3 senelik evliyim toplamda 5 senelik beraberiz

benimki dökülmüo tatlım maşallahı var halada diplerden küçük kücük cıkıor anneme cekseydim isim zordu ama babama cekmişim onun gibi gür saclarım ve simsiyah anneminki cok az ve cansız

seninki iyiymiş valla benmki bana kuaförü ver telefona ne kadar kesecegini söliycem dio deli yaaa

allah tamamına erdirsin canım yavrunuzla beraber benşm saçımm annenin saçı gibii

seninki iyiymiş valla benmki bana kuaförü ver telefona ne kadar kesecegini söliycem dio deli yaaa

önceden benim çatlak yanımda geliodu kuaföre hanii babası çocugunu götürür ya onun gibi tabii içeri almazlar dı o ayrı bi meselede söylerdi şu kadar kesn diyee şimidde tembihliyo fazla kestirme tamam mı diye 2 sene oluyor sanıtırım kuaförün gazabına ugradım saçlarımı mahvetti ha şurdan ha burdan derken kulak boynuma kadar kısaltmıştııı valla uzatana kadar ne çektim eşimde o zaman yurt dışındaydıı gelene kadar uzadı gerçi netten görmüştü ama bişi diyememişti uzagız diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…