Sabırla Bebeğini Bekleyenler

daha iyiyim leylacım senin hafta sonun kötü geçmiş üzüldüm canım ya kendine dikkat et tatlım busemizi düşün annesi
canım ne kadar dikkat etsemde havalar yüzünden hasta oldum sanırım..zaten sinüzitim var..geçmeyen bir baş ağrısı musallat oldu ya..eşim ovaladı dayanamadım minoset içtim...geçti şükürler olsun..dizimi bükemedim bir yandan...şuan iyi Allaha şükürler olsun saracım...seninde daha iyi olmana sevindim..sende kendine dikkat et kuşum..
maonyanın transferi ne zaman kızlar biliyomusunuz?

canım hafta içi hastaneden arayacaklarmış sanırım manolyaya..bu hafta gerçekleşir sanırım...

aman maşallah de leylacım Allahım senide busemizide nazarlardan saklasın tez vakitte busemizi kucaklamayı nasip etsin sana hayırlısıynan

kapı süsü şeker falan ne güzel duygular dimi bunlar Allah tamamına erdirsin inşallah bak zaman ne çabuk geçiyo daha bize hamile olduğunu söyleyeli sanki dün gibi ama buse kapıya dayandı dimi

Son düzenleme:

ne kadar dikkat etsekte bu havalar insanı delirtiyor canım.sinüzit belası bende de var o yüzden seni çok iyi anlıyorum.

iyi hadi çok sevindim senin adına. alsınlar tabi tontoş olsunlar bebişler park beşikmi alıcaksın? ben park beşik aldım onlara kullanışlı diyo herkes tavsiye üzerine tercihim öyle oldu.aklında olsun. kapı süsü şekerler falan ohhhhhhhhhhhhhhhh hazırlıklar almış başını gidiyo ne güzel

hoşgeldin nehircim nasılsın minik prensimiz nasıl

hoşbuldum canımmm. annemlere gidicem ablamı bekliyorum o gelesiye kadar bende sizi göreyim dedim.. ege iyi temizlik yaptım bugün uyudu anca anca uyanıyo oğluşum güne yeni başlıyo desem yeridir
sen nasılsın canım?

evet canım...inşallah Rabbim bu mutlulukları sizlerede yaşatsın bitanem...inşallah sizlerden de güzel haberler alalım canım benim..kalbi temiz arkadaşım benim...güzel dualarına kocaman aminnnnnn diyorum sara teyzesi...vakit geçiyor..doğum yaklaştıkça korku sarmaya başladı beni...daha bir sürü işim var canım ya...evi falan temizletecem..kadın tutacam...annemler gelecek..bebiş odası düzenlenecek..zaman kısa geliyor bana...Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsinde hepsi hallolur...duanızı bizden esirgemeyin bitanem...sizlerde hep bizim dualarımızdasınız saracım...

hmmm iyi hadi az kaldı. allahım yardımcısı olsun inşallah. transfer bişey değil de sonra beklemesi çok zor oluyo. ahhh ahhh güzel haberler versin inşallah bize.

evet canım herkes onu tavsiye ediyor...bakacam işte hangisi hoşuma giderse değerlendircem..saol tatlım..
ne kadar dikkat etsekte bu havalar insanı delirtiyor canım.sinüzit belası bende de var o yüzden seni çok iyi anlıyorum.

evet canım ya bu sinüzit tam bir illet..insan rüzgara bile çıkamıyor...

evet canım herkes onu tavsiye ediyor...bakacam işte hangisi hoşuma giderse değerlendircem..saol tatlım..

evet canım ya bu sinüzit tam bir illet..insan rüzgara bile çıkamıyor...

tv de baby 2 go reklamı çıkıyo ya.onda 2. çıkan kırmızılı yatak var onu aldık biz.

kızlar ben yarın yokum..akşama kadar toplantım var..yani giremeyecem..merak etmeyin olurmu?akşamda yorgunluktan giremem muhtemelen...çarşamba inşallah görüşmek üzere..hepinizi çok öpüyorum canlarım..iyi akşamlar...

iyi diyelim iyi olalım nehircim idare ediyorum işte

sende temizlikle falan çok yorma kendini işler yapılır egemize bişey olasın yeterki

amiiiiiiiiiiiiiiin leylacım çok sağol duaların için siz hep benim dualarımdasınız Allah yardımcınız olsun korkman çok normal ama şimdiki teknolojiyle korkmana hiç gerek yk inşallah hiç bi aksilik çıkmadan busene kavuşursun

hmmm iyi hadi az kaldı. allahım yardımcısı olsun inşallah. transfer bişey değil de sonra beklemesi çok zor oluyo. ahhh ahhh güzel haberler versin inşallah bize.

amiiiiiiiiin inşallah maonyada bebişine kavuşur ve bu hasreti biter sonrada Allahım bize güler inşallah

tamam canım sana kolay gelsin o halde kendine dikkat et çok yorulmamaya çalış çok öptüm hem seni hem buseyi byyyyyy

kendine de busemizede dikkat et. aç kalma sakın emi... ayaklarınıda arada bi uzat uzatabilirsen. akşamda eve gelince hemen uzan girme boşver dinlenmen daha önemli. kendine iyi bak.iyi akşamlar

iyileşemedinmi daha temizlik diyorum öyle üstten yapıyorum canım egeyi hiç üzmüyorum yani merak etme. inşallah allahım maonyayla bi açsın kısmetimizi sonra arkası kesilmesin inşallahhhhhhhhh arka arkaya gelsin bebişlerimiz

tam iyileşemedim canım ama şimdi daha iyiyim işte.

güzel dileklerin için amiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…