Sabırla Bebeğini Bekleyenler

maonyanın transferi ne zaman kızlar biliyomusunuz?

hmmm iyi hadi az kaldı. allahım yardımcısı olsun inşallah. transfer bişey değil de sonra beklemesi çok zor oluyo. ahhh ahhh güzel haberler versin inşallah bize.

cnm cmrts yumurtalarım toplandı bu hafta arıyacaklar ne zman oldunu bende tam bilmiyrmm duanı eksik eme olurmuuu

cnm cmrts yumurtalarım toplandı bu hafta arıyacaklar ne zman oldunu bende tam bilmiyrmm duanı eksik eme olurmuuu

ondan haberim oldu. ama transfer ne zaman onu bilemiyodum. çarşamba falan çağırırlar diye tahmin ediyorum.eksik etmem tabikide senin evladın olcaksa benimde yeğenim olcak heraldeeee sabırsızlıkla bekliyorum güzel güzel haberlerini sende habersiz bırakma emi bizi...

slmm ilkkez görüom sneiiii:82:
her baslıga yorum yazmıyorum ..bu topıc dıkkatımı cektı..ee halıyle hamıs oldugumuzdan genel anlamda ben de bulunabılırım aranızda dıye dusundugum ıcın burdayım..

Son düzenleme:
kendı adıma elhamdulıllah bebısım de bende halım de keyfım de yerınde .. sen nasılsın?

iyiym canım bende ama işte biraz sııntım var geçen hafta pregnyl vuruldum ya dün ve bugün göğüs uçlarım çok acıyo idrardan sonrada özellikle sabahları kasıklarım ağrıyo.iğneden sanırım çünkü 24ünde hastalanmam lazım bişii yoksa tabi..

her baslıga yorum yazmıyorum ..bu topıc dıkkatımı cektı..ee halıyle hamıs oldugumuzdan genel anlamda ben de bulunabılırım aranızda dıye dusundugum ıcın burdayım..

cnm tabiki bulunabilirsinnnn

bizlere dua ett.

benimde bu hafta transferim gerçekleşecek tüp bebek yaptırıyoruzz dua et nolurr

cnm hiç düşünemedimm bende prşmb akşam oldum prengly.cuma gününden beri kasıklaırmı patlıcak gibi hissediom.tiş yaparken gaz çıkartırken çok zorlanıodum.kasıklarımda bi baskı vardı.yürümem bile ozrlaştı.demekki iğneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…