maonyanın transferi ne zaman kızlar biliyomusunuz?
hmmm iyi hadi az kaldı. allahım yardımcısı olsun inşallah. transfer bişey değil de sonra beklemesi çok zor oluyo. ahhh ahhh güzel haberler versin inşallah bize.
cnm cmrts yumurtalarım toplandı bu hafta arıyacaklar ne zman oldunu bende tam bilmiyrmm duanı eksik eme olurmuuu
canlarımm ablam geldi annemlere gidiyorum ben akşam görüşürüz öptümmmmmm
kızlarr selamunaleykummm
hayırlı aksamlar bayanlar.. nasılnız?
her baslıga yorum yazmıyorum ..bu topıc dıkkatımı cektı..ee halıyle hamıs oldugumuzdan genel anlamda ben de bulunabılırım aranızda dıye dusundugum ıcın burdayım..slmm ilkkez görüom sneiiii:82:
kendı adıma elhamdulıllah bebısım de bende halım de keyfım de yerınde .. sen nasılsın?selam kızlarrr nasılsınız
kendı adıma elhamdulıllah bebısım de bende halım de keyfım de yerınde .. sen nasılsın?
nedır o ıgne.. ne ıcın vuruldun ..umarım sıfa bulursun ..:94:
yumurta çatlatma iğnesi canım.
her baslıga yorum yazmıyorum ..bu topıc dıkkatımı cektı..ee halıyle hamıs oldugumuzdan genel anlamda ben de bulunabılırım aranızda dıye dusundugum ıcın burdayım..
selam kızlarrr nasılsınız
iyiym canım bende ama işte biraz sııntım var geçen hafta pregnyl vuruldum ya dün ve bugün göğüs uçlarım çok acıyoidrardan sonrada özellikle sabahları kasıklarım ağrıyo.iğneden sanırım çünkü 24ünde hastalanmam lazım bişii yoksa tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?