yettimmm gayriiiiiiii
hg canım..
hoş bulduk tatlım nasılsınnnn
merhaba kızlar sızden fıkır almak ıstedıgım bır konu var ben suan bılgı hastanesı selcukbeye gıdıyorum fakat pek memnun dglm ama bılgı hastanesının fıytaları uygun normla dogum 500tl ayrıca arkadasımda bır doktor onerdı ozelmıs 150tl muayne ucretı tahlıller ıcınde buyuk doguma gonderıyormus ve dogumda orda oluyorumus ozel oda ıcın 250tl fark oduyormussun sadce belgın polat hn dıye bır bayanmıs doktorda ve dogumda karar veremedım ne yapayım sızce?bırde ben dogum fotocusu cok ıstıyorum ama oyle ucuk ucretler veremıyoruz uygun bırsey arıyoruz ankaradan sızın bır fıkrınız varmı onerebılcegnız?
maonyaa ozel mesaj atamıyorum henuz
yok hastanede bı bayan bıde erkek var eme erkegı tavsıye edıyor herkez ondanda ben pek memnun degılım gıttıgımde ne kılomu ne tansıyonumu olcuyor nede bırse soyluyor ultrason yapıp gonderıyor , hastanede bana uzak bıraz baska hastanelerde gıttım ama bı turlu ıyı bı doktor bulamadım
iyi akşamlar kızlar,çıkıyom ben:79::79::79:
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 nehir1001+ sara_28+
hg şekerler...
saracım nasıl oldun?
nehircim sende iyimisin tatlım?
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 nehir1001+ sara_28+
hg şekerler...
saracım nasıl oldun?
nehircim sende iyimisin tatlım?
iyiyim tatlım sen nasılsın? 100lük şeker yükleme testim yapıldı cumartesi günü. açlık kan şekerim 106 o biraz yüksekmiş. ama yükleme sonuçları gayet iyi. sıkıntı yok dedi doktorum. kilo kontrolünü sıklaştıralım dedi. 27 haftama girdim toplamda 6 kilo aldım iyi dimi sence?? sen nasıl oldun? tekrarlandımı testin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?