Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Saol tatlım...idare ediyorum işte..dizimin ağrısı geçti gibi...eskiye oranla daha iyi...şeker ölçümü yaptım haftasonu...şükürler olsun değerler iyi çıktı...sen nasılsın tatlım_?

ben daha iyiyim leyloşum ama hala nefes alamıyorum çok kötü bişey

sağol kuzum iyiym işte has gideceğim eşime kahvaltı yaptıryorum bir taraftanda size yaıyorummmm
se nasıl oldun bebğimmmm toparladınmı biraz

leylaaaaa nasılsın canım bıdık nasılllll

canım daha iyiyim sen nasılsın Allah kolaylık versin sanada

günaydın kızlarrrrrrrrrr nasılsınız şekerlerrrrrrrrrrr

günaydın zeloşum özledim seni

sarammmmmmm Rabbim şifanı versin canım mide ağrısı çok kötü bi ara benimde ağrıyodu ordan biliyom dikkat et kendine canım yiğenim için sağlam olman lazım tatlı kuşum benimm

sağol canım menim mide çok kötü ya belime vuruyo ağrısı ya

leylicim merhaba tatlım bu belirtiler inşallah bebiş habercisidir bi kan testi yaptırsana tızım hemde hastanedesin yani

slm kızlarrrrrrrrrrrrrr

selam maonyam nasılsın canım heyecan katsayın nasıl

merhabaa kızlar... güzel bir hafta gecirelim insallah..
nasılsınız? keyifler nasıl?

Eki Görüntüle 195467 Eki Görüntüle 195467 Eki Görüntüle 195467 Eki Görüntüle 195467

merhaba zeynom nasılsın canım senide özledim men

kızlar aksama gorusuruz insallah .. öptüm sizi..

akşam gel ama tamam mı özletme kendini canım

çok geçmiş olsun deryacım Allah seni ve bebeğini korusun kendine dikkat et her doktora da güvenme

çok geçmiş olsun deryacım Allah seni ve bebeğini korusun kendine dikkat et her doktora da güvenme [/QUOTE]

öyle zaten canım,o doktoru bıraktım,devlet hastanesindekiler daha iyi,burası küçük yer,fazla alternatif yok,ama memnun kaldım kadım doğum hastanesinden

öyle zaten canım,o doktoru bıraktım,devlet hastanesindekiler daha iyi,burası küçük yer,fazla alternatif yok,ama memnun kaldım kadım doğum hastanesinden

iyi bari en azından güvenilecek doktor bulabilmişsin.canım ya bazen düşünüyorumda Allaha emanet yaşıyoruz canımızı emanet ettiğimiz doktorlar böyle yaparsa halimiz nice olur.bende çok dertliyim doktor konusunda da o yüzden seni çok iyi anlıyorum canım

nolsun cnmm evde pinekliyrmm.kasık ağrım bugün biraz hafiflediii.

saracım kalan yumoşları dondurmalımıyım sence??hangisi mantıklııı

donduruluyosa doktorun uygun görüyosa bence dondurman en doğrusu bi dahaki sefere bu kadar acıda çekmezsin hem Allah korusun bi aksilik falan olsa hazır yumoşlarla transferni yaparsın.ama inşallah gerek kalmazda bu sefer bebişlerin gelir.

inşş cnmmm.şuan biri cnm dese canın çıksın anlıyrmmm:78:

inşş cnmmm.şuan biri cnm dese canın çıksın anlıyrmmm:78:

ben seni çok iyi anlıyorum inan bana

ama bak sana bi abla tavsiyesi (bende senden yaşça çok büyüğüm canım o yüzden ablan sayılırım) şimdi bi abdest al iki rekat namaz kıl sonra bildiğin dualrı oku bak nasıl ferahlayacaksın.şimdi belki diyeceksinki hiç canım istemiyo ama kendini zorla ve yap bak nasıl huzur bulacaksın canım.Allah yardımcın olsun canım menim

tövbe tövbeee allahım günah yazmasın namaz bile kılmıyrm kaç gündürrrr.

allah razı olsunnn cnm benimmm tavsiyesn içinnn

hoş bulduk canım iyiyiimmmmm sen nasılsının busemiz nasıll hafta sonunu agrılarla geçirmişsin canım çok geçmiş olsunnnnn
iyiyiz çok şükür ececim..evet öyle oldu malesef...geçti şükürler olsun ki canım..çok saolasın bitanem...
geçmiş olsun leylicim...dikkat et kendine kuşum..
amin canım...bizde seni çok özledik tatlım..
slm kızlarrrrrrrrrrrrrr
slm canım..:80::80:
cnm cmrts toplama işlamim oldu.

bu haftada transfer için çağıracaklarrr.gününü bilmiyrm
hayırlı olsun canım...inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana canım..

geçmiş olsun deryacım..dikkat et kendine tatlım...

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21

kızlar nerdesiniz...huuuuuuuuuuuuuuuu :86::86::86::86::86::86::86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…