cnm çok şükür şimdi iyisiniz yaaaaallah bildiği gibi yapsın o doktorunuuu
Saol tatlım...idare ediyorum işte..dizimin ağrısı geçti gibi...eskiye oranla daha iyi...şeker ölçümü yaptım haftasonu...şükürler olsun değerler iyi çıktı...sen nasılsın tatlım_?
sağol kuzum iyiym işte has gideceğim eşime kahvaltı yaptıryorum bir taraftanda size yaıyorummmm
se nasıl oldun bebğimmmm toparladınmı biraz
leylaaaaa nasılsın canım bıdık nasılllll
günaydın kızlarrrrrrrrrrnasılsınız şekerlerrrrrrrrrrr
sarammmmmmm Rabbim şifanı versin canım mide ağrısı çok kötü bi ara benimde ağrıyodu ordan biliyom dikkat et kendine canım yiğenim için sağlam olman lazım tatlı kuşum benimm
valla çok öksürüyorum leylacığım. sırtımın üstüne yatınca öksürük başlıyor. dün gece hep uyandım.çok sıcak basması oldu.midem bulandı. sabahtan beri de bulantım var ama çıkaramıyorum.
slm kızlarrrrrrrrrrrrrr
merhabaa kızlar...güzel bir hafta gecirelim insallah..
nasılsınız? keyifler nasıl?
Eki Görüntüle 195467 Eki Görüntüle 195467 Eki Görüntüle 195467 Eki Görüntüle 195467
kızlar aksama gorusuruz insallah .. öptüm sizi..
meraba kızlar,2 haftadır giremiyom rapor almıştım,evde yatıyodum,2 hafta önce kanamam olmuştu,pis doktorun akıntı şikayetimi önemsemeyip,ilerlemesinden kaynaklandı,kan tahlili yaptı nihayet kanamam olunca kanda enfeksiyon çıkmış,söylemedi gizledi,kendinin hatası ya,işine gelmediğinden söylemedi,hemşirelerden öğrendim ben,neyse 2 günde 4 ünite serum,15 kadar iğne falan,neyse kanamam durdu,akıntım azaldı,aşırı halsizlik,akıntı azaldı geçti derken tekrar arttı,doktora gittim tekrar bu sefer devlet hastanesine ama,fitil yazdı,3 gündür kullanıyom,çok şükür azaldı,inş. geçer de kurtulurum,bebişim de az büyüdü bu aralar,bu kadar olumsuzluktan etkilendi 10 gün kadar geriden geliyo ama kesenin yeri,suyu,kalp atşı iyi çok şükür:79::79:
bugün biraz agresifim cnmmm çok heycan yok bugünnn
öyle zaten canım,o doktoru bıraktım,devlet hastanesindekiler daha iyi,burası küçük yer,fazla alternatif yok,ama memnun kaldım kadım doğum hastanesinden
hoşbulduk tatlım ne var ne yok
normal canım psikolojinin böye olması ama sen yinede sakin ol kalbini ferah tut Allah büyük inşallah herşey yolunda gidecek.
nolsun cnmm evde pinekliyrmm.kasık ağrım bugün biraz hafiflediii.
saracım kalan yumoşları dondurmalımıyım sence??hangisi mantıklııı
saol cnmmm iyiki sizler varısnızzz.herşeyimi paylaştığımmm
donduruluyosa doktorun uygun görüyosa bence dondurman en doğrusu bi dahaki sefere bu kadar acıda çekmezsin hem Allah korusun bi aksilik falan olsa hazır yumoşlarla transferni yaparsın.ama inşallah gerek kalmazda bu sefer bebişlerin gelir.
inşş cnmmm.şuan biri cnm dese canın çıksın anlıyrmmm:78:
ben seni çok iyi anlıyorum inan bana
ama bak sana bi abla tavsiyesi (bende senden yaşça çok büyüğüm canım o yüzden ablan sayılırım) şimdi bi abdest al iki rekat namaz kıl sonra bildiğin dualrı oku bak nasıl ferahlayacaksın.şimdi belki diyeceksinki hiç canım istemiyo ama kendini zorla ve yap bak nasıl huzur bulacaksın canım.Allah yardımcın olsun canım menim
kızlarr ben biraz dinleneyimm yine gelirimmm.
iyiyiz çok şükür ececim..evet öyle oldu malesef...geçti şükürler olsun ki canım..çok saolasın bitanem...hoş bulduk canım iyiyiimmmmm sen nasılsının busemiz nasıll hafta sonunu agrılarla geçirmişsin canım çok geçmiş olsunnnnn
geçmiş olsun leylicim...dikkat et kendine kuşum..valla çok öksürüyorum leylacığım. sırtımın üstüne yatınca öksürük başlıyor. dün gece hep uyandım.çok sıcak basması oldu.midem bulandı. sabahtan beri de bulantım var ama çıkaramıyorum.
amin canım...bizde seni çok özledik tatlım..leyloşum ben bağımlı oldum bırakamıyom eklentiler bende alışkanlık yaptı tedavi görcem bırakıcam en kısa zamanda
ececim balım bende sizleri çok özledim aramıza kara kediler girdihepsini kışkışladım sen nasılsın balımmm
gitti leyloşum c.tesi teslim oldu Rabbim bütün askerlerin içinde kardeşiminde yardımcısı olsun inş.tatlım gülom çok geçmiş olsun size Allhıma emanet olun inş. senide busemide kocaman öpüyom öjledim ben sizleri hemde çok
leylicim çok geçmiş olsun canım inş. bebiş habercisidir Rabbim yardımcın olsun şifalar versin balımmmm
slm canım..slm kızlarrrrrrrrrrrrrr
hayırlı olsun canım...inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana canım..cnm cmrts toplama işlamim oldu.
bu haftada transfer için çağıracaklarrr.gününü bilmiyrm
meraba kızlar,2 haftadır giremiyom rapor almıştım,evde yatıyodum,2 hafta önce kanamam olmuştu,pis doktorun akıntı şikayetimi önemsemeyip,ilerlemesinden kaynaklandı,kan tahlili yaptı nihayet kanamam olunca kanda enfeksiyon çıkmış,söylemedi gizledi,kendinin hatası ya,işine gelmediğinden söylemedi,hemşirelerden öğrendim ben,neyse 2 günde 4 ünite serum,15 kadar iğne falan,neyse kanamam durdu,akıntım azaldı,aşırı halsizlik,akıntı azaldı geçti derken tekrar arttı,doktora gittim tekrar bu sefer devlet hastanesine ama,fitil yazdı,3 gündür kullanıyom,çok şükür azaldı,inş. geçer de kurtulurum,bebişim de az büyüdü bu aralar,bu kadar olumsuzluktan etkilendi 10 gün kadar geriden geliyo ama kesenin yeri,suyu,kalp atşı iyi çok şükür:79::79:
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21
kızlar nerdesiniz...huuuuuuuuuuuuuuuu :86::86::86::86::86::86::86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?