Sabırla Bebeğini Bekleyenler

zelal temizlik yapıom demişşşş ama hala gelmediii.bu kıızn evi ne pasaklımış hep temizlik yapıooo.zaten kirlenicekk nie temizlio kiii

ben hıc yemek yapmadım..azcık lahana sarması vardı onunla atıstırdım son 3 tane sınede esım yetıstı ona yedırdım .. oyle aksam yemegını yemıs olduk..

afiyet olsun bacım

evet canım kesinlikle ondan benim bir hafta oldu ama devam ediyo.ilk günler gibi değil.belimde başladı bugün (

hadi sendende hayırlı haberler alalım kelebeğim

benim hiiiiç umudum yok bu ay.zaten 3.kutu klomenimdi ve 2. iğnemdi.bilmiyorum ama olmucak diye hissediyorum.olmazsada eylüle kadar kendi haline bırakıcam sonra doktora gidicem.zaten heyet raporunuda ozaman alabiliyomuşum.evliliğin3. yılında.hayırlısı bakalım.

yaklasık 5 aylık evlıyım.. dugun gunum de ankaradan mardıne gelın geldım.. 10 gun sonra hamıs oldum 24 yasındayım ılahıyat fakultesı 2. sınıf talebesıyım.. :78:

anaaaa sen taze gelinsin Allah tamamına erdirsin.bende 37 yaşındayım 3 senelik evliyim bi düşük yaşadım şimdi bebiş istiyoruz hayırlısıyla tanıştığımıza memnun oldum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…