ben hıc yemek yapmadım..azcık lahana sarması vardı onunla atıstırdım son 3 tane sınede esım yetıstı ona yedırdım .. oyle aksam yemegını yemıs olduk..
ece hoş geldin hayatımmmm
zelal temizlik yapıom demişşşş ama hala gelmediii.bu kıızn evi ne pasaklımış hep temizlik yapıooo.zaten kirlenicekk nie temizlio kiii
ben hıc yemek yapmadım..azcık lahana sarması vardı onunla atıstırdım son 3 tane sınede esım yetıstı ona yedırdım .. oyle aksam yemegını yemıs olduk..
aslında pek yenı sayılmamda bu topıce yenı yazmaya basladım... allah razı olsun aynı dıleklerımle ..sen yenisin galiba hoşgeldin canım sanırım hamilesinde Allah yavrunu kucağına almayı nasip etsin
aslında pek yenı sayılmamda bu topıce yenı yazmaya basladım... allah razı olsun aynı dıleklerımle ..
lahana sarmasına bayılırımmmmmmmmmm
bende biber dolmasıyla pancar çorbası yaptım
tesekkur ederım ...hosgordum ..o halde aramıza hoşgeldin diyelim
eceeeeem hoşgeldin nasılsın canım
hoş bulduk canımm valla ben gezmedeydim ecik gezdim bide alışveriş yaptım geldim
cnm hiç düşünemedimm bende prşmb akşam oldum prengly.cuma gününden beri kasıklaırmı patlıcak gibi hissediom.tiş yaparken gaz çıkartırken çok zorlanıodum.kasıklarımda bi baskı vardı.yürümem bile ozrlaştı.demekki iğneden
tesekkur ederım ...hosgordum ..
evet canım kesinlikle ondan benim bir hafta oldu ama devam ediyo.ilk günler gibi değil.belimde başladı bugün(
ayy kıslarr siz burda yemek çeşitlerini yazdıkça benim canım istiyorrrr ben yemek yapmadım karnımda acıktııııııı ne yesem acabaaaaaa
yaklasık 5 aylık evlıyım.. dugun gunum de ankaradan mardıne gelın geldım.. 10 gun sonra hamıs oldumkendinden bahsetmek istermisin
hadi sendende hayırlı haberler alalım kelebeğim
oooooohhh iyi yapmışsın bacım sefan olsun
yaklasık 5 aylık evlıyım.. dugun gunum de ankaradan mardıne gelın geldım.. 10 gun sonra hamıs oldum24 yasındayım ılahıyat fakultesı 2. sınıf talebesıyım.. :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?