yemeğe bana gel bacım hadi ben masayı hazırlıyom seni bekliyom
ayyy valla sefam olsun sıkıldım evde durmaktan iyi geldiii kızıma ciciler aldımmm kendimede kuran aldım
komşuma gidecem çayaaa oda dolma yapmışşşş sana başka zaman gelirim söz,m olsun
çok güzel hayırlı olsun okudukça bizede dua et
kızında cicilerini güle güle giysin
tamam o zaman anlaştık ama geleceksin söz verdin
ayy bende dılerım ondan ..
benim hiiiiç umudum yok bu ay.zaten 3.kutu klomenimdi ve 2. iğnemdi.bilmiyorum ama olmucak diye hissediyorum.olmazsada eylüle kadar kendi haline bırakıcam sonra doktora gidicem.zaten heyet raporunuda ozaman alabiliyomuşum.evliliğin3. yılında.hayırlısı bakalım.
hosgordum arkadasım ne guzel karsıladınınız benı boyle cok sevındım vallahı.. cok candan cok sıcaksınız.. ALLAH razı olsun ... karsılıgını ıkı cıhandada goresınız ınsaallah.ıyı dıleklerınız ıcın tekrar tesekkur ederımcanım hoş geldin hamişmişsinn rabbim yavrunu kucagınada almayı nasip eder inşallahhh
olumsuzluk negatiflik yok kelebeğimevrene pozitif mesajlar yollayacaksınki hayatın güzel olsun bebişlerin gelsin hiç bi zaman Allahtan umut kesilmez ne demişler çıkmadık canda umut vardır her zaman bunuda unutma yumurtaya can veren Allahım bize de evlat nasip edecek elbet
hosgordum arkadasım ne guzel karsıladınınız benı boyle cok sevındım vallahı.. cok candan cok sıcaksınız.. ALLAH razı olsun ... karsılıgını ıkı cıhandada goresınız ınsaallah.ıyı dıleklerınız ıcın tekrar tesekkur ederım
aminnnn canım tşkr ederizzzz kızımla ikimiz türk.e yazılı olandan aldım canımm kısmetse bu yaz arapcasınıda ögrenecem ama şimdilikkk türkçe okunusuyla idare edecem
tamam canımmmm yaza gelirimm kardeşime geşmişken ordan sanada geçerimmm nasıl olsa yaza bolllca gezzemcemmmm
hoş bulduk canımm valla ben gezmedeydim ecik gezdim bide alışveriş yaptım geldim
iyi yapmısın cnmayyy valla sefam olsun sıkıldım evde durmaktan iyi geldiii kızıma ciciler aldımmm kendimede kuran aldım
komşuma gidecem çayaaa oda dolma yapmışşşş sana başka zaman gelirim söz,m olsun
olumsuzluk negatiflik yok kelebeğimevrene pozitif mesajlar yollayacaksınki hayatın güzel olsun bebişlerin gelsin hiç bi zaman Allahtan umut kesilmez ne demişler çıkmadık canda umut vardır her zaman bunuda unutma yumurtaya can veren Allahım bize de evlat nasip edecek elbet
Allah kabul etsin canım arapçasını öğrenmen içinde Allah zihin açıklığı versin
gel beklerim kapım her zaman açık
iyi yapmısın cnm
ohh gezmeye devamm soluğu komşuda alıcan yaniiiibak söz verdin saraya ben şahidim gitceksinn onlaraaa
aminnn aminnnn canım tşkr ederimmmm canım benim yaaa tşkr ederimmmm kısmett bakarsın bi gün gerçekten gelirimmmm istanbuldaydın sen dimiii tabiiiii bende seniii ankarayaa beklerimmmmm herzamannnnnn canım bacım benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?