Sabırla Bebeğini Bekleyenler

çok güzel hayırlı olsun okudukça bizede dua et

kızında cicilerini güle güle giysin

aminnnn canım tşkr ederizzzz kızımla ikimiz türk.e yazılı olandan aldım canımm kısmetse bu yaz arapcasınıda ögrenecem ama şimdilikkk türkçe okunusuyla idare edecem

olumsuzluk negatiflik yok kelebeğim evrene pozitif mesajlar yollayacaksınki hayatın güzel olsun bebişlerin gelsin hiç bi zaman Allahtan umut kesilmez ne demişler çıkmadık canda umut vardır her zaman bunuda unutma yumurtaya can veren Allahım bize de evlat nasip edecek elbet

canım hoş geldin hamişmişsinn rabbim yavrunu kucagınada almayı nasip eder inşallahhh
hosgordum arkadasım ne guzel karsıladınınız benı boyle cok sevındım vallahı.. cok candan cok sıcaksınız.. ALLAH razı olsun ... karsılıgını ıkı cıhandada goresınız ınsaallah.ıyı dıleklerınız ıcın tekrar tesekkur ederım

ne güzel söyledin saracım aynenn tek tek katılıyorummm sözlerineeee aminnnnn aminnnnnnn

allah senden de razı olsun canımmmm aminnn aminnnnn

aminnnn canım tşkr ederizzzz kızımla ikimiz türk.e yazılı olandan aldım canımm kısmetse bu yaz arapcasınıda ögrenecem ama şimdilikkk türkçe okunusuyla idare edecem

Allah kabul etsin canım arapçasını öğrenmen içinde Allah zihin açıklığı versin

tamam canımmmm yaza gelirimm kardeşime geşmişken ordan sanada geçerimmm nasıl olsa yaza bolllca gezzemcemmmm

gel beklerim kapım her zaman açık

hoş bulduk canımm valla ben gezmedeydim ecik gezdim bide alışveriş yaptım geldim

ayyy valla sefam olsun sıkıldım evde durmaktan iyi geldiii kızıma ciciler aldımmm kendimede kuran aldım
iyi yapmısın cnm
komşuma gidecem çayaaa oda dolma yapmışşşş sana başka zaman gelirim söz,m olsun

ohh gezmeye devamm soluğu komşuda alıcan yaniiiibak söz verdin saraya ben şahidim gitceksinn onlaraaa

mutlaka öyle canım.umudumu kesmedim ama sadece bu ay içimde öyle bir his yok.şunada inanıyorum rabbim versede şükür vermesede şükür.birde tek tüpüm var diğer tüpüm bağlandı.ondan normalden birazdaha fazla zaman var diye düşünüyorum.bir söz duymuştum çok güze.DERDİME DERMAN ARARDIM DERDİM DERMANIMMIŞ BİLEMEDİM.rabbim sabrımla sınıyor diye düşünüyorum.

Allah kabul etsin canım arapçasını öğrenmen içinde Allah zihin açıklığı versin

gel beklerim kapım her zaman açık

aminnn aminnnn canım tşkr ederimmmm canım benim yaaa tşkr ederimmmm kısmett bakarsın bi gün gerçekten gelirimmmm istanbuldaydın sen dimiii tabiiiii bende seniii ankarayaa beklerimmmmm herzamannnnnn canım bacım benimmm

kızlaaaaaaaar men gidem yemeğimi yiyem kocişimi doyuraaaam sonraaaaa gelem taam mı akşam sizde gelin meni buralarda terk eylemeyin ay balalarım anlaştık mı

aminnn aminnnn canım tşkr ederimmmm canım benim yaaa tşkr ederimmmm kısmett bakarsın bi gün gerçekten gelirimmmm istanbuldaydın sen dimiii tabiiiii bende seniii ankarayaa beklerimmmmm herzamannnnnn canım bacım benimmm

herşey nasip canım men geçen sene geldim ankaraya bi hafta kaldım kocişimin işi vardı mende onunla geldim gezmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…