Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlarr ben şimdilik çıkıyrmm.yine gelirimm grşrzzzz
beklerizz canım geç kalma emiiiiiii görürşürüzzz öptümmm
kızlaaaaaaaar men gidem yemeğimi yiyem kocişimi doyuraaaam sonraaaaa gelem taam mı akşam sizde gelin meni buralarda terk eylemeyin ay balalarım anlaştık mı

afiyet olsun canımmmm canım ben ecik geç gelriimmm malum gezmeye gidecemmm

herşey nasip canım men geçen sene geldim ankaraya bi hafta kaldım kocişimin işi vardı mende onunla geldim gezmeye

evet canım herşey nasip kısmet işii çok şeye niyetleniyoruz ama kısmet olmayınca olmuyorr ohh ohh iyii etmişsin canımm begendin miii meleketimiiii

kızlar ben geldimmmm
nasılsınızzzz ben pek iyi değilimmmm eşimi tekrar has yatıracağız yarın bir süre glemeye bilirimmmm

ben kocamı 3 tenecık lahana sarmasıyla doyurdum sanarken adam yapıstı yakama yemk ıstıyom ben acım dıye..ona patateslı yumurta ve cay yapıp yıne geldım... cok sey kacırdım mı..

YETERcim neoldu kiii

canım değerlerini beğenmedi dr bazı değerleri çok düşük bazılarıda yüksekkk eşimde halsisizz iştahsız ve kilo kaybediyorrrr bende bunları anlatınca yatırmak istediii

canım değerlerini beğenmedi dr bazı değerleri çok düşük bazılarıda yüksekkk eşimde halsisizz iştahsız ve kilo kaybediyorrrr bende bunları anlatınca yatırmak istediii

ayyy yeterim niye böyle oluyo yaa..Rabbim kocanı sana bağışlasın....inşallah eski sağlığına kavuşur...

Rabbim yardımcın olsun...kolaylaştırsın zorlaştırmasınn

ayyy yeterim niye böyle oluyo yaa..Rabbim kocanı sana bağışlasın....inşallah eski sağlığına kavuşur...

sağol canım inşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar ben geldimmmm
nasılsınızzzz ben pek iyi değilimmmm eşimi tekrar has yatıracağız yarın bir süre glemeye bilirimmmm

sıkma canını herşey daha iyi olacak inşallah yetercim

geçmiş olsun tatlım ya çok üzüldüm ama Allah büyük belki hastane ortamında eşin daha çabuk iyileşir
dualarımız seninle

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

saraaammmm ben geldimm sen yoksunnnnn

metuşuuuuuuuuuum şimdide ben geldim sen yoksun

selam gacılar.
yeni bi dolmacımız daha gelmiş sanırım,hoş gelmiş.
metuşum,rabbim sana hayırlı,sağlıklı,huzurlu,evlatlarınla doya doya yaşayacağın bir ömür nasib etsin inşallah.
sara cım,seni yalnız bırakmadık ama sen bişey yas-mıyon bize.+

sağollll pembelimmmmmmmmm

ayrıuca içimde kalmasın,dün değil,önceki gün ben maonya ya geçmiş olsun dileklerimi beyan etmiştim ama o geçmişi okumadığından,bana kimse bişey yazmamış diye sitem etmiş,bende ona mukabil sitem ediyorummmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…