beklerizz canım geç kalma emiiiiiii görürşürüzzz öptümmmkızlarr ben şimdilik çıkıyrmm.yine gelirimm grşrzzzz
kızlaaaaaaaar men gidem yemeğimi yiyemkocişimi doyuraaaam sonraaaaa gelem taam mı akşam sizde gelin meni buralarda terk eylemeyin ay balalarım anlaştık mı
herşey nasip canım men geçen sene geldim ankaraya bi hafta kaldım kocişimin işi vardı mende onunla geldim gezmeye
kızlaaaaaaaar men gidem yemeğimi yiyemkocişimi doyuraaaam sonraaaaa gelem taam mı akşam sizde gelin meni buralarda terk eylemeyin ay balalarım anlaştık mı
kızlarrr bende çıkıyorummmm öptümmm hepinizii teker tekerrrrrr
kızlar ben geldimmmm
nasılsınızzzz ben pek iyi değilimmmm eşimi tekrar has yatıracağız yarın bir süre glemeye bilirimmmm
YETERcim neoldu kiii
canım değerlerini beğenmedi dr bazı değerleri çok düşük bazılarıda yüksekkk eşimde halsisizz iştahsız ve kilo kaybediyorrrr bende bunları anlatınca yatırmak istediii
ayyy yeterim niye böyle oluyo yaa..Rabbim kocanı sana bağışlasın....inşallah eski sağlığına kavuşur...
Rabbim yardımcın olsun...kolaylaştırsın zorlaştırmasınn
kızlar ben geldimmmm
nasılsınızzzz ben pek iyi değilimmmm eşimi tekrar has yatıracağız yarın bir süre glemeye bilirimmmm
canım değerlerini beğenmedi dr bazı değerleri çok düşük bazılarıda yüksekkk eşimde halsisizz iştahsız ve kilo kaybediyorrrr bende bunları anlatınca yatırmak istediii
ayyy yeterim niye böyle oluyo yaa..Rabbim kocanı sana bağışlasın....inşallah eski sağlığına kavuşur...
Rabbim yardımcın olsun...kolaylaştırsın zorlaştırmasınn
saraaammmm ben geldimm sen yoksunnnnn
saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
selam gacılar.
yeni bi dolmacımız daha gelmiş sanırım,hoş gelmiş.
metuşum,rabbim sana hayırlı,sağlıklı,huzurlu,evlatlarınla doya doya yaşayacağın bir ömür nasib etsin inşallah.
sara cım,seni yalnız bırakmadık ama sen bişey yas-mıyon bize.+
beni neden çağırmıyosun yavru kuşbak,üstelikte .çok şirinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?