Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet canım ya neden öyle olmuşki:26::26::26:

galiba bir derdim var kısmında yazılara yorum yapmış,pekte kötü bişey yazmamış ama o konudaki çoğu kişi kapsama alanı dışında kalmış,accık takip yaptımda

günaydın kızlarr.bugün transferim var.öğleden sonra bana dua edin nolur.çok karmaşık duygular içindeyimmm

Hayat yalnız iki şekilde yaşanır: "Ya hiç mucize yokmuş gibi, ya da herşey birer mucizeymiş gibi"
Einstein

bi kaç gün nete giremeyebilirim kızlar.haberiniz olsun.beni merak etmeyin.allaha emanet olun

döner inşallah.
kızlar ben çıkıyorum yavaştan,görüşürüz yarına inşallah.
bizim leyloşla hiç karşılaşamadım ben yaaaaa.

ah canım benim sen varken ben yokum sen yokken de ben varım kardelenim...inşallah herşey yolundadır tatlım..bende seni özledim canım benim...dün toplantım vardı giremedim pc ye...dün çok yoruldum..mağazaları alt üst ettim..beşik baktım buse hanıma..hoşuma gidenler var ama karar veremedim..cumartesi eşimle bakıp bir karara varacaz...hamile kıyafetleri denedim...onuda cumartesi alacam...güzel şeyler var..umarım hepiniz iyisinizdir kızlar...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21
nerdesenizzzzzz huuuuuuuuuuuuu kıjlarrrrrrrr :26::26:

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21 sara_28+

saracımmmmmmmmmmm

günaydın kızlarr.bugün transferim var.öğleden sonra bana dua edin nolur.çok karmaşık duygular içindeyimmm

dualarımız seninle canım...inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur tatlım...Allahım yardımcın olsun inşallah...

merhaba kızlar ben iyi değilim dün geceden beri dahada hasta oldum bugün sabahtan beri hastanedydim seum taktılar bir sürü ilaç yazdılar hiç halim yok kendimi iyi hissetmiyorum size haber vermek için girdim ben dinlenecem kendimi iyi hissedersem gelirim kendinize iyi bakın öptüm byyyy

saracım geçmiş olsun tatlım..ne oldu sana ya...nazarmı değdi tatlişim benim...kendine dikkat et gülüm..dinlen iyice..çok çok geçmiş olsun bitanem benim...

selam canım cok gecmiş olsun dikkat et kendine allah acil şifa versin arkadasıma ii oldugunda gel fazla özletme kendini

cok cok gecmis olsun canim ...k.i.b.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…