ya bilgisayarı acıp gittiniz mi kimselerden ses cıkmadı...
bende cikip ise döneyim barim....
iyi geceler....
evet canım ya neden öyle olmuşki:26::26::26:
galiba bir derdim var kısmında yazılara yorum yapmış,pekte kötü bişey yazmamış ama o konudaki çoğu kişi kapsama alanı dışında kalmış,accık takip yaptımdatatlım ya ne zamandır görüsüp konusamadık... nasılsın? özledim..bende pek giremedim su sıralar...
nasılsın kardelencim?
aynı seyi yazıcaktım bende.. üyeliği mi dondurdu yoksa... özelden mesaj da atamadım...
metukaaaaaaaaaaaaa..nerdesin bacım?
galiba bir derdim var kısmında yazılara yorum yapmış,pekte kötü bişey yazmamış ama o konudaki çoğu kişi kapsama alanı dışında kalmış,accık takip yaptımda
sagol canım iyi yapmışsın döner ozaman bize inşallah:44:
güle güle kullan canım eminim çok yakışmıştır bacıma
tesekkür ederim güzel bacım benim...
döner inşallah.
kızlar ben çıkıyorum yavaştan,görüşürüz yarına inşallah.
bizim leyloşla hiç karşılaşamadım ben yaaaaa.
günaydın kızlarr.bugün transferim var.öğleden sonra bana dua edin nolur.çok karmaşık duygular içindeyimmm
merhaba kızlar ben iyi değilim dün geceden beri dahada hasta oldum bugün sabahtan beri hastanedydim seum taktılar bir sürü ilaç yazdılar hiç halim yok kendimi iyi hissetmiyorum size haber vermek için girdim ben dinlenecem kendimi iyi hissedersem gelirim kendinize iyi bakın öptüm byyyy
merhaba kızlar ben iyi değilim dün geceden beri dahada hasta oldum bugün sabahtan beri hastanedydim seum taktılar bir sürü ilaç yazdılar hiç halim yok kendimi iyi hissetmiyorum size haber vermek için girdim ben dinlenecem kendimi iyi hissedersem gelirim kendinize iyi bakın öptüm byyyy
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21 sara_28+
saracımmmmmmmmmmm
bende yeni geldim..mrh arkadaşlar
günaydın kızlarr.bugün transferim var.öğleden sonra bana dua edin nolur.çok karmaşık duygular içindeyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?