kızlar size faydalı bi şey yazayım mı
hani kabızlık için kuru kayısı iyi denir ya kuru incir ondan da faydalı iki üç tane kuru incir yiyin üzerine su için bi saat geçmez boşaltım sistemi faaliyete geçiyo
nehir banada bi kahve yap bende geleyim sana burda pek kimse yok benimde canım sıkılıyo
ben çıkıyorum akşam görüşürüz. iyi günler canımmmmmmmm
merhabaaaaaaaaaa.....nasılsınız güzeller?
canım gel buyur başımın üstünde yerin var. benim komşu gelmek üzeredir o yüzden çıkayım ben. akşamgörüşürüz
meraba hoşgeldin canım nasılsın
canım gel buyur başımın üstünde yerin var. benim komşu gelmek üzeredir o yüzden çıkayım ben. akşamgörüşürüz
iyiym tatlım saol..gene işten kaytarıp bir bakayım dedim buraya... nasılsın? zelos ta nerelerde onu da goremedim ne zamandır...
pikeee sen beni artık sevmiyo musunn...
anammm.. canım ben senin geldigini görmemisim bilem.... canım benim ne demek... cok seviyom seni hemde
MSN deyim...
iyiym tatlım saol..gene işten kaytarıp bir bakayım dedim buraya... nasılsın? zelos ta nerelerde onu da goremedim ne zamandır...
Ya bu metuş neden kapsama alanı dışında kalmış yaaaaaaa:84::84::84::84:
canım biraz sizi ihmal ettim ama artık burdayım
nasılsın kardelencim?Ya bu metuş neden kapsama alanı dışında kalmış yaaaaaaa:84::84::84::84:
tatlım ya ne zamandır görüsüp konusamadık... nasılsın? özledim..bende pek giremedim su sıralar...
nasılsın kardelencim?
aynı seyi yazıcaktım bende.. üyeliği mi dondurdu yoksa... özelden mesaj da atamadım...
metukaaaaaaaaaaaaa..nerdesin bacım?
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
pikepolat hznbksl+ sara_2
selam hatunlar.. nasılsınız?
ne kadar az ilerlemis sayfalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?